Jelenleg

28
látogatónk van

2014. máj. 7. 13:36

Magyar klánok bemutatása: BORG

Írta:
(22 szavazat)
33 hozzászólás

BORG

Boring Old Rusty Gunners


Aki válaszol: Nostromo2 - BORG klánvezető helyettes.

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

Második generációs játékos vagyok, 2012 nyarán kezdtem a játékot. A fiam mutatta meg és mivel éppen váltam kapóra jött egy kis kikapcsolódás gyanánt. Pár hónapig csak felelősség nélküli hobbi játékosként látogattam fel, de egy idő után bennem is felmerült az igény a csapatjáték iránt.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Tigris 1 szerintem egy remek harcjármű tény, hogy nem abban a szerepkörben, amire a való életben fejlesztették.

Van kedvenc pályád?

Himmelsdorf nehéz tankkal

És olyan amit utálsz?

Himmelsdorf  tüzér egységgel.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

Mivel ízig-vérig csapatjátékos vagyok nekem a Páncélos Ököl megszerzése jelenti a legnagyobb elismerést.

Mikor alakult a klán?

2012 őszén.

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Egy klán szétválás szülte a BORG kollektívát, a régi LS tagok alapították, azzal a céllal, hogy egy nyugodt a kikapcsolódásra koncentráló, de mégis eredményes csapatot hozzanak létre. Tulajdonképpen szoros értelemben nem is beszélhetünk Klánról, hanem inkább a kollektíva szó felelne meg, hiszen három Klánban tömörülnek a tagok.  Ebből a BORG a legidősebb, és itt játszanak azok akiknek igénye a CW de mégsem szeretnének csak ennek élni. 

A 2BORG (tuborg) egy akadémia Klán, és két funkciót szolgál. Azokat a játékosokat segítjük a fejlődésben akiknek még nincs Tier X tankja, illetve ha valamely tagunk idő hiányában csak csökkent aktivitással tud játszani ide vesszük át. Ebbe a Klánba a BORG-ból járnak át tapasztaltabb játékosok oktatni.

A 3BORG a kollektíva legfiatalabb tagja. Létét eleinte (mivel az idősebb korosztályt képviselik a tagjaink), a gyerekek elhelyezése volt. De ez a funkciója mára már megszűnt. A vezetés döntése szerint, egy profi HC klánt fogunk belőle csinálni, mert igény jelentkezett egy trendszerű folyamatos CW aktivitásra. Ennek a Klánnak a szervezése jelenleg is folyik, de élesben csak a spec CW után fog indulni.

És honnan a név?

A Klán alapítói a Star Trek filmsorozatból vették az ötletet. Kicsit provokatív, kicsit nagyképű, de alkalmat ad játék közben némi vidámságra egy-egy jól sikerült beszólás.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Több is, de ha megengeded ezt egy külön írásban tenném.

Nálatok mik a belépés feltételei?

A legfontosabb szabály, hogy a klánba kikapcsolódni, és a harc izgalmának az ízéért járnak az emberek. Mi a klánon belül a legritkább esetben sem sértjük meg egymást, és a másik tisztelete az egyik legfontosabb szabály. Ha egy mérkőzés rosszul sikerül, inkább csak biztatjuk a taktikust, mert a korunkból adódóan tudjuk, hogy most ő szorul rá a legjobban.

Mivel a kollektíva úgy lett felépítve, hogy bárki megtalálja benne az igényeit, így a konkrét feltételeket nem részletezném. Folyamatosan van tagfelvétel, és itt is szeretném kiemelni, hogy a fúzióra hajló klánokat is keressük.

Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Büszkén mondom, hogy általában minket keresnek meg. Főleg ha már egy-két klánnal „megégette” magát a játékos. Sokan jönnek hozzánk ajánlással is, de már a félkész weblapunkon is lehet jelentkezni. Ez nem vonatkozik a kisebb klánokra, baráti társaságokra. Itt aktívak vagyunk. Főleg ez az a szegmens, ami a legtöbbet profitálhat egy egyesüléssel. Mivel  sokkal több magyar klán van mint amit a magyar játékosok fel tudnának tölteni, szinte csak ez az egy lehetősége maradt a kis klánoknak az előrelépésre. Mivel a BORG kollektíva a teljes palettát lefedi így lehetőség nyílik arra, hogy a megszokott baráti társaság együtt maradjon, de mégis mindenki azt csinálhassa amit szeretne.

Klánélet alatt pontosan mit értesz (mit csináltok cw-n kívül)?

Csendben mondom néha sörözni is szoktunk. De jellemző a kollektívára, hogy az élet más területén jelentkező problémákra is nyitott. Ez sokszor egészen bensőséges beszélgetéseket eredményez. 

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Folytatjuk, ahogy eddig, nyugodtan hosszú távra tervezve. Ez nem azt jelenti, hogy nem változtatunk, (A 3BORG kialakítását egy kilépés sorozat generálta) nincsenek lebetonozott szabályok. 

Mivel a kollektíva rendelkezik egy törzsgárdával, nem kell aggódnunk. A nyári időszak nem lesz túl aktív, de őszre általában feltöltődnek a klánok. Addig a szokásos délutáni találkozó a TS-en, és a létszámtól függően team, század vagy CW, illetve taktika gyakorlás.

Azután a szokásos szeptember eleji nagygyűlés, ahol meghatározzuk a következő szezon akcióit. Ami biztos, hogy a CW aktivitást mind a BORG, mind a 3BORG komolyabban fogja venni, illetve a 2BORG keretén belül folyamatos lesz a CW gyakorlás. A többit csak a fejlesztések (klán-bázis) függvényében lehet megmondani.

Köszönöm a lehetőséget!

Utoljára frissítve: 2014. máj. 7. 13:46

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Martin_Hessler_ezr
  • Tankos
  · 8 éve
  Ritkán látni ilyen frappáns kiütést szájkaratéban... T(r)ollrágó vs. harassin K.O. The Winner: T(r)ollrágó...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  TollrágóTornádó
  • Tankos
  · 8 éve
  Lordjoey! Az ellenállás hasztalan!

  harassin! Hova írtam egészpontosan,hogy nem vagyok a BORG tagja? Tudod, az a bizonyos szövegértelmezés!
  Egyébként nem nagyon izgat amit írsz, mert látom nehéz gyerekkorod van/volt! (De mintha neked ezen a fórumon már más topikokban helyrerakták volna az arcodat a hasonló stílus miatt.Ja,emlékszem! Veled kapcsolatban írták egyszer,hogy"ne etesétek tovább a trollt!" Én most megfogadom a tanácsukat!)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  harassin
  • Tankos
  · 8 éve
  Én csak azt akartam h értsék meg az embert. Arra válaszoljon amit kérdezek, ne találgasson meg csillámbaromságokat hordjon össze. De vicces vóna* komolytalan körökben, de köszönjük Emese ez nem az.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Martin_Hessler_ezr
  • Tankos
  · 8 éve
  Bocsi, műveletlen vagyok BORG témakörben. (A Párom szerint másban is...)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LordJoey
  • Tankos
  · 8 éve
  Martin!
  Az asszimilálás egy borg kifejezés és egy ponénnak szántam lévén ez a topic a borg-ról szól...
  Csak azt felejtettem el hogy te nem vagy borg-os... de sebaj majd legközelebb! ))
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Martin_Hessler_ezr
  • Tankos
  · 8 éve
  LordJoey, mit nem tudok asszimilálni? Én is troll voltam talán? Harassin, nehogy abbahagyd nekem a szájkarate-kötekedő-néha kicsit poénos vonalat! Pezsegjen az élet! Oszd a népet jobb-bal bal-jobb! Én pont tegnap találkoztam egy 2BORG-ossal, köszöntem mindenkinek, Ő rá se b...tt. Határozottan nem sértődtem meg, csak elkönyveltem. Gondolom, van köztük olyan is aki visszaköszön...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  harassin
  • Tankos
  · 8 éve
  TollrágóTornádó csak ott tévedett ahol te is LordJoey. Olvassátok végig! (ha kérhetem, vagy sokáig tart?!)

  Annyira amatőrnek néztek... nem egy játékos miatt csináltam, igen ez az egy volt a legutóbbi csepp a pohárban de leírtam egy párszor h másfél év alatti tapasztalat ha tippelnem kéne 15-20 közé mondanám h találkoztam BORG játékossal abból egy köszönt normálisan és még jót is játszottunk együtt egy csata erejéig. A többit nem illetem de határozottan negatívan állt hozzá h köszöntem neki.

  Akkora arccal mondjátok h "mert egy játékos miatt" végig se olvassátok h nem egy játékos miatt. Tudjátok mit ?! Meg is értelek titeket és nem csodálkozom, tudom mennyire bénán oktatják itthon a szövegértést.
  KOMOLY kérdést teszek fel, KOMOLYTALAN csillámf szlámapoén a válasz. Azt mondod nem vagy BORG vezető tag, akkor mikozöd a válaszhoz? Megkérdeztél vezetőt ? Találgatsz mit csinált egy klántag? (senki nem mondta akkor még mit csinált egy klántag!) Meg kirúgásos eset hogy jön ide? Na látod ha viszont BORG tag vagy te is csak engem igazolsz az igénytelen, TÉVES, semmit mondó, okoskodó, buzgómócsing válaszoddal. AMI IGAZÁBÓL kérdés.
  Megkérdeztem felelősséget válaltok e. "Igen mi az ilyet szem előtt tartjuk blablabla..." VAGY "Nem, minket ez nem érdekel blabla..." olyan káva*nehéz lett vóna* nem okoskodni csak a kérdésre válaszóni* ?! :ASD... Jók vagytok srácok én jól szórakozok. Bocs de ez már poén.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  harassin
  • Tankos
  · 8 éve
  Hehe, nyugodjon le mindenki a p csába

  Egyrészt oké bevallom kicsit trollkodásként vagy akár kötekedésként tettem fel a kérdést. Nekem ez belefér, épp volt időm. Belefér az eddigi tapasztalataim miatt a klán játékosairól ami nem csak 2 vagy 3 eset! De semmi ártó szándék nem volt bennem még csak épp dühös se voltam

  Egyébként igazságosnak érzem ahogy a pozitív úgy a negatív kritikát/tényeket is jóga tudni mindenkinek! :P

  Jaj de sajnálom, h elrontottam Trollrágó nevét, rossz hírem van direkt volt (bár nem értem mi benne a poén).
  Legközelebb kimásolom és beillesztem a hosszú, kretén nevet ha lusta vagyok kiírni végig. *Húúú kretén ?! ez már sértegetés. AZTAmindenit defőrúgnám* (ezért most gondolom megint jön a sz rrágás mert besérül mint az óvodás).

  Fennakadtok olyan dolgokon, igazából dozert is hasonlókkal akasztjátok ki. Akinek hozzáteszem legtöbbször igaza van mikor ownol valakit. Eleinte nekem se volt szimpatikus de egy két olvasmány után teljesen megváltozott a véleményem róla.
  ELSÍKLOTOK A LÉNYEG FÖLÖTT!

  Köszönni fogok (mert engem megneveltek), és őszíntén nem fáj ha nem köszöntök. Egyszerű oka van: akit barátomnak hívok azzal kezet fogok naponta(vagy messzebb felhívom meglátogatom), ti meg nem vagytok nekem senkik. Akinek nem inge ... de van egy két ember aki annyira nagy valakinek hiszi magát itt. Rosszul hiszi. Nem kapcsolja be a játékot többé, máris senki lett.

  Engem azok a sz rrágó emberek zavarnak akik szidják a magyar közösséget egy játékban, nó összetartás meg ez a magyar mentalitás címszóval. Semmi köze a játékhoz, nem csetelni járok WoT-ba. Szerintem ez a normális!
  De számonkérem márcsak a poén kedvéért is! Köszönök de minek... ha meg egyszer nem figyelek rá én vagyok a sz r/szemét közösségromboló néhány gyöpös szerint. Bevállalom, ha bunkó vagyok, oka van ha besírsz mehetsz csába anyámasszonykatonája, ha poénnak veszed és rákontrázol tökös csávó vagy.
  Érdekes a külföldieket anyázhatod is vigyorogni fog mert őszintén semmit nem jelent neki. Így látom jónak én is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LordJoey
  • Tankos
  · 8 éve
  Martin, Tollrágó! Köszi a pozitív visszajelzéseket, de sajna nem tudtok asszimilálni!
  Amugy meg harassinnak biztos rossz napja volt, hogy félreértette a válaszok hangvételét.
  Mindenki olyannak olvassa a másik írását amilyen a hangulata... ( és így indul a szájkarate )
  Nem nevezném magam normálisnak, csak immunis vagyok. Meg manapság mi a normális? Bolondok közt az éppeszű a beteg. Ez a fórumozó közösség elég normális egy két kivételtől eltekintve, de az belefér. Egy másik mmo játék, amivel ez előtt játszottam, magyar fórumához képest ez leány nevelde. Ajánlanám azoknak akik szerint doozer írásai bicska nyitogatóak... ))
  Mellesleg én is 2x javítottam Tollrágó nevét az előző írásomban...
  Na de ez már rohadtul off...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  TollrágóTornádó
  • Tankos
  · 8 éve
  Kedves Hessler!

  Tollrágóval,a dolgok jelenlegi állása szerint, sem a BORG-ban sem a WoT-ban nem találkozhatsz.Ha esetleg mégis akkor az csakis a véletlen műve lehet és minden tetét válalom! ;-)
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.