Jelenleg

31
látogatónk van

2013. december 10. 12:41

Magyar klánok bemutatása: FHTD

Írta:
(31 szavazat)
3 hozzászólás

FHTD

First Hungarian Tank Division


Aki válaszol: DonPresident5 - FHTD klánvezető.

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

Nos, én még anno a zárt bétán kezdtem, aztán mikor nyitottra tették egy kicsit szomorú lettem, mert elvesztek az addig szerzet tankjaim. Így kb. egy hónapig nem is játszottam a játékkal, de a nyitotton 2011.08.07. óta vagyok fent, tehát mondhatjuk úgy hogy elég régi veterán vagyok. Egyik barátom ajánlotta, kipróbáltam és megszerettem a játékot.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Az összes szovjet tank!

Van kedvenc pályád?

Egyiket se szeretem jobban, mint a többit.

És olyan amit utálsz?

Nincs, mert minden pályán jót lehet játszani csak tudni, kell egy jó taktikát!

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

A Kolobanov medálra, de inkább a csatában ahol megszereztem: egyedül maradtam 9 tankra IS-7-tel és nyertem!

Mikor alakult a klán?

2011.12.05.

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Mikor testvéremmel elkezdtünk játszani egy akkori nagy magyar klánba beléptünk, de mivel nem éreztük ott jól magunkat, így úgy döntöttünk megalapítjuk a saját klánunkat.

És honnan a név?

A nevet még az előző parancsnok (a bátyám) találta ki! És szerintem jó lett!

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Először is jól gondolja meg, hogy milyen klánt választ, mert az se mindegy, hogy milyen orientált az adott klán ahova menni szeretne és neki mik az elvárásai egy klánnal szemben! Én még mindig a fél HC-klánokat ajánlom, akiknél mindig jó a hangulat és nem a marakodás megy! Hisz ez csak egy játék, a szórakozásról kell szólnia!

Nálatok mik a belépés feltételei?

Első és legfontosabb a normális emberi viselkedés! Nem érdekel, hogy ki milyen jó játékos, ha nem tud emberi módon egy közösségbe beilleszkedni. Ide értem a játékba való vulgáris megnyilvánulást is! Korhatár nincsen, a 18-as korhatárt én diszkriminációnak tartom. Van olyan tizenkét éves, akit megneveltek, nem úgy, mint egy két 40 évest! Jelenleg a minimum, amire letudtuk vinni a tier limitet az 8-as. "Aki szeretne csapatba játszani és nem magányosan harcolni annak van hely, itt is, mint mindenhol a hozzáállás a lényeg, ha még nem játszottál csapatban vagy még nem tudsz csapatba játszani nem baj, mi csiszolunk rajtad. Senkitől nem várunk lehetetlent, csak a képességeihez képest a maximumot adja bele!"

Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Természetesen a toborzóink, akikkel csatában találkoznak és szeretnének, klánba tartozni azokkal felvesszük a kapcsoltatott, de a worldoftanks.eu-n és a klánunk weblapjára is érkeznek felkérések tagfelvételről. Akit érdekel a klán keresse toborzóinkat vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Klánélet alatt pontosan mit értesz (mit csináltok cw-n kívül)?

Nos, a jó hangulatban telő cw-ken, szakaszokon és századozásokon kívül a barátságok építése a jellemző. Nagyon sok embert ismertem meg a klánon belül, akiket ma már nyugodtan barátomnak tekinthetek!

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Sajnos az elmúlt három hónapban nagyon nagy veszteségek érték a klánt. Még a nyár elején két klánunkba az FHTD-SHTD-be voltak közel 160-an és 3 hónapig bent voltunk a cw térképen, illetve másodikok lettünk a WOT Magyar Ligán, de a nyár végére a sikerek elmaradoztak és ezt többen nem tudták elfogadni, így egy kicsit megingott a klán. De mára már kezdünk újra vissza állni a régi kerékvágásba és ismét hadrendbe állítjuk az FHTD címerével ellátott tankokat!

Utoljára frissítve: 2013. december 10. 14:10

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CookieMonster007
  • Tankos
  · 8 éve
  Jelenleg kiléptem a mostani klánomból,csak három nap múlva tudok új klánba csatlakozni.Nagyon megfogtatok DDDDDDDDDDDDDDDD
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KopiBDW
  • Tankos
  • Tiszteletbeli tag
  · 8 éve
  Én még nem érzem magam érettnek a kláni életre,de ha be lépek valaha egybe akkor egy ilyenbe fogok,ahol játéknak veszik a játékot,s baráti hangulat van. Elismerésem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jose
  • Tankos
  · 8 éve
  Miután beléptem ebbe a klánba kezdem el komolyabban foglalkozni a WOT-al előtte csak "fanolgattam!
  Sokat köszönhetek nekik, gyakorlók cw-k! Jó kis csapat! De a régiek közül sokan elhagyták, sajnos!
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.