Jelenleg

27
látogatónk van

2013. november 6. 12:27

Magyar klánok bemutatása: HAO

Írta:
(44 szavazat)
5 hozzászólás

HAO

Hungarian Armored Order


Aki kérdez: NomaxXx
Aki válaszol: Danus23 - HAO klánvezető.

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

"-Bekerítettek minket!!!! A Keleti szárnyon megindultak a brit Cometek. Északon szintén előrébb nyomulnak a Sherman-ekkel. Csatára készülj!Hall valaki? Aki hallja az adást azzal közölném, hogy elvesztettük a csatát. Húzódjatok meg aki csak tudja élje túl. Visszavonulunk és újból összegyűlünk.” Ez volt a Hungarian Armored Orders parancsnokának az utolsó rádió beszéde az Afrikai kontinensen lévő tankcsatában. Elég idő telt el azóta, hogy ezt a csatát elbuktuk, parancsnokunk elkezdte felkeresni a túlélő veteránokat, hogy újult erővel a nevükhöz méltóan tankba szálljanak és meghódítsák a világot. Afrikában összeszedett haderővel egy új országot hozunk létre ahol a mi  szabályaink szerint fognak zajlani a dolgok. Ha ráismertél a parancsnokod hangjára szedd elő a régi harckocsis öltözéked és csatlakozz a csapatodhoz, hogy megint részese légy a dicső HAO-nak."

2012.06.23-án hoztam létre profilom. Tehát mondhatjuk úgy hogy elég régi veterán vagyok. Egyik barátom ajánlotta, kipróbáltam és megszerettem a játékot.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Kedvenc járműveim AMX50B , Maus , E50M , E75!

Van kedvenc pályád?

Természetesen van: Mountain Pass.

És olyan amit utálsz?

Olyan pálya nincsen amit utálok. Természetesen vannak pályák amiket nem szeretek, de azokat is meglehet találni taktikailag hogyan lehet kihasználni.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

A Pool Medálom-ra! E75-tel sikerült 12 killt összeszednem. Nagyon jó csata volt!!

Mikor alakult a klán?

2013.07.01-én.

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Voltam előzőleg klánokban, mindenhol voltak gondjaim, utána hívtak nevesebb helyekre is vezetésre. De nem! Úgy voltam hogy kezdetben csak hobbi szinten, de természetesen komoly megfontolt játékosokat keresve. Későbbiekben egyre többen lettünk, nagyon jó baráti társasággá nőttük ki magunkat.

És honnan a név?

Egy barátom találta ki. Gondolkoztam én is jó pár variáción de sajnos mind foglalt volt.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Ha valaki klánba kerül annyiba változtat a dolgokban hogy megpróbál illetve ha nem tud megtanul csapatban játszani. Nagyon jó amikor a játékban van valaki, akire lehet számítani. Továbbá kicsit lehetne javítani az emberek felfogásán, mert nagyon sokszor tapasztalom hogy félnek a klánoktól. Miért is? Mert hogy ott zaklatva lesz és stb...! Nem ez nem így van, vannak helyek ahol jó a társaság és nem erről szól az egész!

Nálatok mik a belépés feltételei?

Amit mi az egyik legfontosabbnak tartunk: A klán és a vezérkar iránti hűség! Továbbá 18 életévét betöltötte , 1100 WN7, illetve minimum legyen legalább 1 db 9-es tankja. Mindenkit sok szeretettel látunk aki teljesíti a csapat és a vezetőség követelményeit. Nálunk megtalálja helyét mindaz a játékos aki nyugalomban hobbiszinten szeretné űzni szeretett játékát egy baráti társaságban illetve az is aki magas szinten szereti űzni.

Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Toborzó tisztjeink természetesen figyelnek és keresgélnek. De vannak olyan játékosok is akik önként jelentkeznek hogy szeretnének a jó baráti társaság része lenni.

Klánélet alatt pontosan mit értesz (mit csináltok cw-n kívül)?

Mindenkivel mindent próbálok megbeszélni, értem ezalatt hogy ha valakinek valami problémája van én magam veszem kézbe, illetve a csapat többi tagja is próbál segíteni neki. Nagyon sokat hülyéskedünk, századozunk és próbálunk gyakorolni. Természetesen nem kötelező szintem megy ez nálunk, de mindenki jól érzi magát és szeret bekapcsolódni éppen az adott programokba. Későbbiekben fogunk úgymond "háziversenyeket" is rendezni.

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Természetesen szeretnénk bejutni területre és szeretnénk hogy ha sikerülne is megtartani. Továbbá szeretnénk ha minél több játékos kapcsolódna hozzánk. Mi mindent megteszünk érte és egyre nagyobb sikereket érünk el. Későbbiekben meg fog alakulni az Akadémia, ahova is úgymond kezdő játékosokat várjuk illetve a HAO3 is, ez hogy mit takar későbbiekben mindenki megfogja tudni!

Utoljára frissítve: 2013. november 6. 16:03

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gnorbi25
  • Tankos
  · 8 éve
  Azért szimpatikusnak tűnik a leírtak alapján....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Triagia
  • Tankos
  · 8 éve
  "Amit mi az egyik legfontosabbnak tartunk: A klán és a vezérkar iránti hűség! "
  Hmmm.....
  Tényleg ez az egyik LEGFONTOSABB??!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lasko
  • Tankos
  · 8 éve
  2012.06.23 nem lett ez elírva? Közel másfél év az én értelmezésemben nem éppen == "régi veterán" Bár még a játék se olyan túl régi
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DarkDays
  • Tankos
  · 8 éve
  Mert nem vagy még 18
  És így elkerülhető amikor,egy klántárs azt mondja rúgjunk be mint a disznyóóó,a kiskorú veszélyeztetése
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  TLW.Marci
  • Tankos
  · 8 éve
  annyira nem értem a 18-as korhatárt?!
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.