Jelenleg

37
látogatónk van

2014. máj. 14. 10:13

Magyar klánok bemutatása: H-A-R

Írta:
(22 szavazat)
Írj egy hozzászólást

H-A-R

Hungarian Armored Regiment


Aki válaszol: ricsken, H-A-R klánvezér helyettes.

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2012.09.03. óta játszom a játékkal. Akkor még elég más volt a játék. Kezdőként az M4A3E8 volt a kedvenc tankom, de századozni az én drága Churchill VII-emmel jártam. Akkor még a század is más volt, gondolok itt a Grillére és a T-50-re. A sok tankszázados tapasztalat vezetett rá arra, hogy én is taktikus legyek.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Három kedven nemzetem van: USA (M48 Patton, Hellcat, M6), UK (AT8, Black Prince, Tortoise), Kína (113, IS-2, 110, WZ-132). Szóval van pár favorite...

Van kedvenc pályád?

Konkrétan nincs kedvenc, mert minden pályának meg van a maga előnye és hátránya.

És olyan amit utálsz?

Előfordul, hogy van olyan pálya amit nem szeretek, de ott még nem ismerek helyeket.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

A Radley-Walter’s Medáljaimra vagyok a legbüszkébb, de főleg arra, amit a Tortoise-zal csináltam. Sand Riveren a védő pozícióban a csapatunkból 5-en maradtunk 15 ellen és én ebből 9-et lőttem ki. A 10. célpontomat 1%-ról nem tudtam lelőni, mert lejárt az idő. A csatában 8000 sebzést osztottam ki.

Mikor alakult a klán?

Eredetileg 2013.10.04-én alakult, de belső viszályok miatt szétszakadt és ekkor úgy éreztem, hogy tennem kell valamit, hogy ne jussunk az elhullott nagy klánok sorsára. Ezért 3 hónapja újraalakultunk!

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

A klánba én később csatlakoztam és így nem tudok ilyen információval szolgálni, csak annyit tudok, hogy egy baráti csoport alapította. Az újralapításnál az motivált, hogy nem szabad ennyiben hagyni és meg kell próbálni újra! Ezért a maradék emberekkel ismét belevágtunk.

És honnan a név?

A nevet még az előző parancsnok és barátai találták ki.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

A kezdő játékosoknak először egy jó baráti társaságba kell kerülnie. Nekik nincs szükségük még a nagy csatákra, az ESL-re, a CW-re. A jó hangulat, egy jó játék, egy jó csapat mindent megold. De ha van olyan kezdő, aki szeretne nagyobb játékossá válni és sokat fejlődni, az válasszon egy erősebb klánt. A mi klánunk befogad kezdő játékosokat is, akiken nap mint nap segíteni fogunk taktikákkal, tippekkel és egyéb infókkal.

Nálatok mik a belépés feltételei?

Az újraalakulás után túl nehéz belépési feltételeket szabtunk meg, ezért nagyon enyhítettünk rajtuk. Akármilyen játékost beveszünk, aki 2500 csata felett van. Csak TS3 kell és hogy részt vegyen a klános eseményeken, s nem ártana ha aktívan játszana.

Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Mi minden módon próbálunk játékosokat toborozni. Random csatákon belül, tankszázadokban és a közösségi oldalakon is, hisz szükségünk van játékosokra, mert ők alkotják a klán. A klánvezér egymagában egy senki, de ha játékosok veszik körbe és együtt dolgoznak, akkor mindenre képesek.

Klánélet alatt pontosan mit értesz (mit csináltok cw-n kívül)?

Nálunk a nagy létszámzuhanás miatt nincs egy koncerthangulat, de igyekszünk. Ezen a héten már 7 új játékossal bővültünk, így a hangulat is egyre javul. Hétvégente van tankszázad és dumafüred, havonta meg klán gyűlés.

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Szeretnénk méltók lenni a régi nagy klánhoz. Szeretnénk elérni a 60 fős klán létszámot. Célunk egy rendszeres 7 fős ESL team elérése, amely rendszeresen részt vesz ezeken a mérkőzéseken. Ezek után a fő cél ismét a CW. A nyáron sokat leszek aktív és a klánban nem csak én, ezért a klánháborún is szeretnénk eredményeket elérni. És mivel játékosok nélkül nincs klán, ezért arra buzdítalak titeket, hogy csatlakozzatok és harcoljunk egy oldalon!

Utoljára frissítve: 2014. máj. 14. 10:47

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

Légy az első hozzászóló.

Kapcsolódó elemek

© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.