Jelenleg 421 vendég és 3 tag online

2021. január 17. 07:31

[Sandbox] Új játékmód: Order of War

Írta:
(33 szavazat)
76 hozzászólás

Az esemény koncepciója és a mechanizmusa még csiszolás és finomhangolás alatt áll, ezért is várják nagyon a játékosok visszajelzéseit, benyomásait vele kapcsolatban.

Az Order of War két Tier X-es csapat csatája lesz, melyben 7 tankosnak kell majd megsemmisíteni a stratéga járműveit vagy elfoglalni a bázisukat. Egy játékossal - a stratégával - kell majd szembenézniük, akinek meg kell semmisítenie a tankosok összes járművét vagy el kell foglalnia a bázisukat a győzelemhez. A stratéga szövetséges járművek egységeit irányíthatja közvetlenül, az AI (mesterséges intelligencia) segítségével.

A teszthez a következő linken csatlakozhattok: Order of War Sandbox teszt (01.21-01.28)

Szeretnék ha a teszt minél hatékonyabban zajlana le, ezért elkötelezett játékosok jelentkezését várják (értsd: ha már jelentkeztél, tesztelj is). A teszthez azon játékosok csatlakozhatnak, akik legalább egy éve játszanak már a játékkal és van Tier X-es tapasztalatuk is. A fenti link egy előzetes jelentkezés, ami követően ellenőrzik az adatainkat és elbírálják a jelentkezésünket, ami ha pozitív eredménnyel zárul, kapunk egy email egy speciális meghívóval.

Általános leírás

 • A csaták Tier X járművek közt zajlanak.
 • Hát tankos által alkotott csapat száll szembe a stratégával, aki 7 AI által irányított járműnek parancsol majd valós időben. A csata indulása előtt a stratéga védelmi építményeket helyezhez el a csatatéren a javasolt kulcsfontosságú helyeken.
 • Ahhoz, hogy stratégaként játszhassunk, előbb bizonyos számú Hírszerzési jelentést kell összegyűjtenünk sima tankosként játszva az új módban.
 • A csaták akár 15 percesek is lehetnek.
 • A csaták a következő térképeket zajlanak: Mountain Pass, Cliff, Abbey, Steppes és Siegfried Line. Ezek fokozatosan fognak megnyílni. A teszt első napján a csaták Mountain Passon és Cliffen zajlanak majd. A második napon elérhetővé válik Abbey is, a harmadik naptól kezdve pedig az összes térképek kinyílik majd.
 • Stratégaként felülnézetből, a térkép fölött repülve irányíthatjuk majd a járműveinket és ezáltal a csata menetét.
 • A stratégák azonban átvehetik bármelyik járművük felett az irányítást és úgy harcolhatnak vele, mint ahogy a tankokkal szokás.

Célok

Mindkét csapatnak megvannak a saját nyerési feltételei:

 • A tankosoknak meg kell semmisíteniük a stratéga minden járművét az adott idő alatt vagy el kell foglalniuk a bázisát.
 • A stratégának ugyanez a feladata, csak a tankosok tankaival és bázisával.
 • Ha egyik csapat sem teljesíti a feltételeket, a csata döntetlennel zárul.

Fontos: A bázisfoglalási idő nem függ attól, hogy hány jármű foglal. A foglalási idő mindkét csapat számára fixen 1 perc.

Tankosként játszani

A siker érdekében a tankosoknak együtt kell működniük és összekovácsolt csapatként kell fellépniük. Pusztítsd el a stratéga járműveit és vigyázz a rendelkezésére álló védelmi struktúrákkal. Noha ezek az építmények (lásd lejjebb) rengeteg gondot okozhatnak, megsemmisítésük nem szükséges a végső győzelem eléréséhez.

Függetlenül attól, hogy a tankosok nyernek-e vagy sem, a csapat Hírszerzési jelentéseket kap, amik speciális fizetőeszközként szolgálnak az eseményben és szétosztásra kerülnek majd a tagok között. Értelemszerűen ha a csapat győz, több jelentést kap majd. A szétosztás a csata alatt megszerzett alap XP szerint történik majd. Ahhoz hogy stratégaként játszhassunk, Hírszerzési jelentésekre lesz szükségünk.

Stratégaként játszani

A stratéga parancsnoksága alatt hét AI által irányított Tier X jármű lesz. Ezek mindegyike képes önállóan is harcolni, azonban a stratéga hozzáértő parancsai nélkül (támadás, bázis védelem, stb.) nem lesznek től sikeresek.

Védekező építmények

Az Őrtornyok segítenek segítenek nagy távolságból felderíteni az ellenséget, miközben a tankosoknak nem lesz könnyű észrevenni őket.
Fegyverállások tankelhárító gépfegyverükkel sebezhetnek, nagyszerű munkát végeznek a külső modulok kiütésében és nagy veszélyt jelentenek a könnyen páncélozott járművekre is.
Tüzérségi ütegek a szokásos fegyverekhez hasonlóan közvetlen tüzelés alkalmaznak és jelentős károk okozására képesek, lelassítva ezáltal akár a lassabb járművek előretörését is.

Ezen építményeket nem irányítjatjuk közvetlenül, de helyüket a csata kezdete előtt nekünk kell majd meghatároznunk.

Jármű irányítása stratégaként

Járműveinket oda irányíthatjuk, ahová csak szeretnénk. Emellett beülhetünk bármelyik tankunkba, kilépve eezáltal a stratégiai nézetből.

A lényeg: védekező építményeinket jó helyre rakjuk, tankjainkat pedig bölcsen kezeljük és időben adjuk ki számukra az utasításokat.

Egységek javítása és járművek kijelölése

A stratéga a garázsában álló tankokból hozhatja létre az egységét (mind a 7 helyett fel kell tölteni Tier X tankkal). Azonban minden slotnak meg van a maga korlátozása a belehelyezhető jármű típusára vonatkozóan.

A csatában minden jármű egy sorszámmal lesz ellátva, így gyorsan és egyszerűen váltogathatunk majd közöttük az adott szám lenyomásával. Egyszerre több járművet is irányíthatunk, sőt, csoportokba is rendezhetjük őket.

Fontos: Hogy beléphessünk a csatába, mind a hét X-es tankunknak meg kell lennie javítva, legénységgel kell rendelkeznie és lőszerrel is fel kell lennie töltve.

Járművek elhelyezése a csata előtt

A csata eleji visszaszámlálás alatt a stratégának el kell helyeznie a tankjait és védelmi építményeit az elérhető kulcspozíciókban vagy használhatja az automata elhelyezés funkciót is. Ha nem helyeztünk el minden járművet/építményt időben, azok véletlenszerű pozíciókban kezdik majd a csatát.

Utoljára frissítve: 2021. január 18. 07:44
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  M8csavar · 1 hónapja
  Tegnap a gyorsbébi streamer ment pár kört ezen stratégaként. Hát, úgy tudott nyerni, hogy bepattant egyik járműbe majd át a másikba.A tüzérségi üteg jól osztott, de a AI tankok elcsatangoltak, az egyik fel akart menni a függőleges falon, nem azt próbálták lőni amit kellett volna. stb. Sok belőlük 0 sebzéssel halt meg.Szóval van még mit csiszolni rajta.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gostonszakl · 1 hónapja
  @CharlieCrews hogyan tudtad letölteni én kaptam meghívót de valamiért nem enged belépni azt írja hogy ellenőrizzem az internetkapcsolatot de az pedig teljesen jó most akkor mi van???
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CharlieCrews · 1 hónapja
   Kicsit lentebb találsz egy linket a fórumról. Én azt a linket követtem. Kb 50GB helyet kért, majd elindult a letöltés. Lehet, hogy este gond van a letöltéssel? Ezt nem tudom sajna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  627520d597d2f89692fa8673a6df770e · 1 hónapja
  Én már nem idegelem magam ezzel a sz....l, ezt lehetetlen le tölteni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  magic.girl · 1 hónapja
  Sziasztok. Én már a létező összes lehetőséget kipróbáltam, de egyszerűen nem bírom elindítani a telepítést. A jelentkezésemet elfogadták, de mégsem sikerül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vmaxter · 1 hónapja
  Én nem teljesen értem ezt az egészet. A második mail-ben küldött linkről a Game Centert tudom frissíteni, innen hogyan tovább?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CharlieCrews · 1 hónapja
   Közben én is megvilágosodtam. Nézd, itt tudod letölteni, ha kaptál meghívót.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vmaxter · 1 hónapja
    Sajna nekem nincs ilyen opcióm, végig néztem pár linket, de sehol nem leltem rá. Mindegy most már letojom, azért köszi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 1 hónapja
   Belépsz a game center-be, fönt a fülön kiválasztod a world of tanks-et, kicsit lentebb van egy worldoftanks európa fül (vagy valami hasonló) arra rábökve jön egy kis fül ahol ki tudod választani a homokozót. Kb 50Gb-ot letölt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    balintadamwot · 1 hónapja
    Nem Kaptam Meghívót Pedig Jelentkeztem......
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 1 hónapja
     A jelentkezésnél is írták, hogy főleg tapasztaltabb játékosokat hívnak, olyanokat, akik lehetőleg több tízes tankkal is rendelkeznek.
     In order to be eligible for testing, players must have joined World of Tanks at least 1 year prior to the test and gained experience with playing in Tier X vehicles.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 1 hónapja
  Érdekes koncepció.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  balintadamwot · 1 hónapja
  Senkinek nem sikerült még belépnie?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CharlieCrews · 1 hónapja
  Az éjjel megkaptam a második mailt a meghíváshoz, miután az elsőben nem működött a link. Na ebben meg narancs a link szócska, csak hát nem link. Kezdek aggódni a játékmód készenléte felől, ha a letöltéshez tartozó maileket sem sikerül értelmesen kiküldeni. Pedig várom nagyon, hogy milyen lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   decembre · 1 hónapja
   Csak sikerült elszúrni a kezdést...Senkinek nem adtak intelligence reportot, így nincs stratéga, de a queue-ban van vagy 180 tankos aki meccsre vár, de soha nem is fog találni...Szerk.: 10 perc várakozás után adtak lehetőséget startégaként játszani költség nélkül. De továbbra is nagyon lassú a match making, még mindig nincs/kevés a stratéga
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    balintadamwot · 1 hónapja
    Te betudtál lépni?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     decembre · 1 hónapja
     Igen, már a kezdés előtt jóval be lehetett lépni. Fölszerelgettem a tankokat amíg nem kezdődött
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      CharlieCrews · 1 hónapja
      Szió decembre, megtennéd, hogy segítesz a belépésben? Mit kell tennünk? Köszi előre is (szerintem többek nevében)
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       perretz · 1 hónapja
       Fennebb van link, azon leírják, hogy kell letölteni a klienst.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       decembre · 1 hónapja
       Letöltöttétek a külön klienst? Kaptatok e-mailt, hogy elfogadták-e a jelentkezéseteket?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       balintadamwot · 1 hónapja
       Erre én is nagyon kíváncsi lennék...Egyetértek @CharlieCrews
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      balintadamwot · 1 hónapja
      Még mindig azt írja nekem a Sandbox szervernél, hogy legfrissebb verzió: 1.9.1Most akkor nálam van baj?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      balintadamwot · 1 hónapja
      Csak mert nekem nem engedi a belépést...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       perretz · 1 hónapja
       Azzal az accountal próbálsz belépni, amivel jelentkeztél és amit elfogadtak?
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        balintadamwot · 1 hónapja
        De még nem fogadtak el
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         perretz · 1 hónapja
         Akkor valoszinuleg nem is fognak, akiket meghívtak, azok vehetnek benne reszt.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.