Jelenleg

18
látogatónk van

2020. október 20. 07:28

Új klán esemény érkezik: Tour of Duty

(30 szavazat)
7 hozzászólás

Jó hírek érkeztek a klánok számára.minden klántag számára. Egy klán tagjának lenni társadalmi szempontból legalább olyan fontos dolog, mint a versenyzés szempontjából. Ez különösen igaz azon kisebb klánokra, melyeknek nehéz érvényesülniük a globális térképen és egyéb intenzív klán tevékenységek során. Az ilyen klánoknak szeretne most segíteni a WG ahhoz, hogy versenyképesebbé váljanak és hogy továbbfejleszthessék és megerősíthessék Erődítményüket. Ezen kívül azt szeretnék még, hogy minden klánjátékos fontosnak érezhesse magát a klánjában, hogy úgy fejlődhessen tovább, hogy közben szép jutalmakat szereznek útjuk során.

Mindezeket szem előtt tartva elindul a Tour of Duty (a Dicsőség túrája), egy olyan új tevékenység a klánjátékosok számára, mely rendszeres időközönként zajlik majd. Vessünk erre egy pillantást kicsit közelebbről:

A Tour of Duty az 1.10.1-es verzió október 26-i indulásával válik majd elérhetővé. Ennek egyes küldetései random csatákban egyedül, mások pedig a klántársakkal alkotott szakaszban vagy klán csatákban lesznek majd teljesíthetők. Minden túra két hétig tart majd. Mikor egy szakasz befejeződik, azon nyomban el is indul egy újabb, nullázott előrehaladással.

Hozzájárulások és jutalmak

A Tour of Duty mindkétféle küldetésének (egyéni és klános) saját előrehaladási mutatója lesz.

Feladatokat vállalhatunk majd személyes, valamint Tour of Duty előrehaladási pontokért. Ezek teljesítésével a klán testreszabási elemekhez, emblémákhoz, feliratokhoz és álcákhoz juthat majd.

Beszéljünk most kicsit a Tour of Duty előrehaladásról. Ezekkel a küldetésekkel ipari erőforrásokat szerezhetünk majd a klán számára, valamint néhány egyéb cuccot is személyes használatra. Kétféleképpen lehet előrébb jutni a rendszerben:

  • Feladatok teljesítésével. Szabadidőnkben, egyedül randomozva teljesíthetjük őket. Ezek kevés előrehaladási pontot adnak.
  • Túra célkitűzések teljesítésével. Ezeket a speciális klán küldetéseket a klántársainkkal alkotott szakaszokkal teljesíthetjük különféle klán játékmódokban. Ezen célok teljesítése több elkötelezettséget és odafigyelést igényel, de több előrehaladási ponttal is jutalmazzák őket.

Hogyan játszhatok?

A garázsban a Klán menü alatt megjelenik majd egy új Tour of Duty blokk, ahol az aktuális küldetéseink és jutalmaink is megjelennek majd. Ezekre klikkelve még több infóhoz juthatunk majd az előrehaladási pontokról és minden egyéb kapcsolódó dologról.

Egy túra időtartama két hét. Mikor egy túra véget ér, el is kezdődik a következő. A személyes hozzájárulások és acsik az előző túrából ekkor nullázva lesznek.

Feladatok

Követelményüktől függően a feladatokat teljesíthetjük:

  • Random csatákban (némelyik Grand Battles csatában is)
  • Frontline és Rangsorolt csatákban

Összesen három olyan feladathoz lesz hozzáférésünk, amelyek megismételhetőek lesznek. Miután teljesítettünk egy hármas sorozatot, egy újabb hármas válik elérhetővé.

Túra célkitűzések

A túra célkitűzések elérhetőek:

  • Skirmish módban
  • Advances módban
  • a globális térképen
  • és mikor egy klán társunkkal szakaszozunk

A célkitűzéseket klántársainkkal együtt kell teljesítenünk. Azonban a Stronghold-hoz kapcsolódó célkitűzések csak egy másik klán légiósaként teljesíthetőek.

Minden klán két célkitűzést teljesíthet egy bizonyos számú alkalommal naponta. A kondíciók naponta frissítve lesznek, attól függetlenül, hogy az előző napiak teljesítve lettek-e vagy sem.

Jutalmak

Különféle jutalmakat kaphatunk majd a személyes hozzájárulásunkért és az előrehaladási mérföldkövek eléréséért.

A klán előrehaladásának támogatásáért ipari erőforrásokat és jutalmakat kapunk majd.

Ha a klánunk már elegendő előrehaladási pontot gyűjtött a jutalmak beváltásához, akkor is meg kell szereznünk a szükséges személyes előrehaladási pontot annak igényléséhez.

Utoljára frissítve: 2020. október 20. 08:21

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    direkt
    • Tankos
    · 3 éve
    semminek se tudtok örülni, pedig milyen csodálatos matricák és a feliratok hát azok egyszerüen mesések. föleg a bal alsó tetszik, az a "antenna- fejre ejtett gyerek-hal-tv" felirat, na az egyszerüen mesés. nem is tudom, lehet magamra is kéne tetováltatnom na meg az a franko dögcédulás dolog, már megint nagyot dobott a WG ( ki is kapcsoltam) nem hiszem már el, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkoznak a fontos fejlesztések vagy a BUGok javitása helyett. de hát mint tudjuk ez a WG .......
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BaliSan
    • Tankos
    · 3 éve
    Amelyik tankra ráteszem a matricát beveri a FAME-es Obj 907-et?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi411
    • Tankos
    · 3 éve
    De én hello kittis hűtőmágnest akarok!!!!! Nem igazság, hogy csak matricákat lehet szerezni!!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    siemkaktopl
    • Tankos
    · 3 éve
    Én eddig nem akartam klánozni, nem éreztem jól magam a kötöttségekben, hogy ey kisgyerek ossza az észt 15 embernek meg hogy percekig ott kell ülni egy defeatre a csíterektől. De most hogy ilyen ragyogó matricákat, felíratokat lehet szerezni megjött a kedvem. A versenyképesség fontos Köszi wg!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    fabyzol3
    • Tankos
    · 3 éve
    "Az ilyen klánoknak szeretne most segíteni a WG ahhoz, hogy versenyképesebbé váljanak és hogy továbbfejleszthessék és megerősíthessék Erődítményüket. Ezen kívül azt szeretnék még, hogy minden klánjátékos fontosnak érezhesse magát a klánjában, hogy úgy fejlődhessen tovább, hogy közben szép jutalmakat szereznek útjuk során."...
    "Feladatokat vállalhatunk majd személyes, valamint Tour of Duty előrehaladási pontokért. Ezek teljesítésével a klán testreszabási elemekhez, emblémákhoz, feliratokhoz és álcákhoz juthat majd."

    Na ezektől a szép jutalmaktól biztosan versenyképessé válik mindenki...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      demo001
      • Tankos
      · 3 éve
      a bountis rész legalábbis nekem ösztönző btw..
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti
      • Tankos
      · 3 éve
      Az esemény keretében ha jól számolom 5+ küldetés lesz teljesíthető naponta. Ezek csaknem az összes játékmódban {\steel hunter} teljesíthetőek, a feltételeket követve.
      A "célkitűzések" rész ösztönzést ad arra, hogy a játékosok (ha játszanak is klánban) kitekintsenek egy burokból, és megpróbáljanak új dolgokat:
      A csak saját klánban játszók légiózzanak is, a létszám nélküli klánok fogjanak még jobban össze, akár egyesüljenek (feltéve ha több jutalmat szeretnének), az alacsony létszámú klánok is próbáljanak meg összehozni 10-es osztagokat, nyomulásokat próbaképp (ha pl ez a mission), és azok is tudjanak aktívan segíteni a klán fejlődésében, akik pl délelőtt érnek csak rá munka miatt (egyéni küldik normálra).
      Akik pedig nem részei klánnak pedig talán ösztönzést kapnak egy-egy próbaképp való részvételhez (vagy csak szimplán légiózzanak).
      A versenyképesség általában nagyon alap elvárásokra épül: létszám(1), elhatározás(2), terv(3). A WG ezúttal ad egy tervet minden klánnak (az pedig saját döntés melyek élnek, és melyek nem vele). És bizony, egyeseknél a jutalom az első lépés, hogy elhatározzák magukat. A létszámot nem taglalom.
      UI: Természetesen azt nem állítom, hogy a versenyképesség egyenlő volna a sikerrel.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.