Jelenleg 343 vendég és 2 tag online

2020. február 12. 10:00

[Sandbox] A módosított fejlesztési fák és áthelyezett tankok

Írta:
Értékelés:
(31 szavazat)
234 hozzászólás

NÉMETORSZÁG - 22 áthelyezett tank: G.Pz. Mk. VI (e), Pz.Kpfw. 35 (t), Pz.Kpfw. I, Panzerjäger I, Sturmpanzer I Bison, Wespe, Pz.Kpfw. 38 (t), Pz.Kpfw. I Ausf. C, Marder II, Pz.Kpfw. IV Ausf. A, Sturmpanzer II, Pz.Sfl. IVb, Pz.Kpfw. 38 (t) n.A., Jagdpanzer 38(t) Hetzer, Marder 38T, VK 20.01 (D), Pz.Kpfw. IV Ausf. D, Durchbruchswagen 2, Pz.Sfl. IVc, Pz.Kpfw. III/IV, VK 30.01 (D), Jagdpanther II


SZOVJETUNIÓ - 13 áthelyezett tank: SU-18, AT-1, T-26, SU-26, T-46, SU-5, T-80, SU-85B, T-50, KV-85, SU-14-1, KV-13, T-62A


USA - 16 áthelyezett tank: T1 HMC, T3 HMC, T2 Medium Tank, M7 Priest, T18 HMC, T56 GMC, M2 Medium Tank, M37, T82 HMC, T40, M3 Lee, T67, M7, T21, M4A3E2 Sherman Jumbo, T71 DA


FRANCIAORSZÁG - 13 áthelyezett tank: Renault FT 75 BS, Renault R35, Hotchkiss H35, D1, Renault FT AC, Lorraine 39L AM, Renault UE 57, D2, AMX 105 AM mle. 47, SARL 42, Renault G1, AMX 30 1er prototype, AMX 30 B


EGYESÜLT KIRÁLYSÁG - 15 áthelyezett tank: Vickers Medium Mk. I, Loyd Gun Carriage, M2, Universal Carrier 2-pdr, Vickers Medium Mk. II, Sexton II, Stuart I-IV, Vickers Medium Mk. III, Birch Gun, Alecto, Grant, Archer, Sherman III, Churchill Gun Carrier, Sherman Firefly


KÍNA - 3 áthelyezett tank: T26G FT, M3G FT, 113


JAPÁN - 7 áthelyezett tank: Chi-Ni, Type 89 I-Go/Chi-ro, Type98 Ke-Ni, Type 91 Heavy, Type 5 Ke-Ho, Type 95 Heavy, O-I Experimental


SVÉDORSZÁG - 2 áthelyezett tank: Pvlvv fv/42, Ikv 72


OLASZORSZÁG - 1 áthelyezett tank: L6/40

Utoljára frissítve: 2020. február 12. 10:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 1 hónapja
  Lefújták a Sandbox server változásokat. Nem lesz AP, prémium, HE, HESH lövedékátalakítás, nem lesz arty átalakítás és nem lesz tech tree átalakítás sem, szóval ne essetek neki (vagy hagyjátok abba) a gyors tank kihúzásokat, mert nem vonják ki a tier 6-10-eket.
  https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/sandbox-february-results/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wotlovah · 1 hónapja
  egy kis összefoglalót kezdek azoknak, akik hasonlóan hozzám, meg akarják szerezni az összes tankot, amit kivenni terveznek /nem a Churchill GC-t nyilván :fetreng:/. A 10-esekre koncentrélok első körben. Az orosz vonalon T-34/85 volt kifejlesztve, francia vonalon AMX 13 75-tel indultam. Ezeket meg kellett vennem, a kínai vonalat még nem kezdtem el, várok egy Crew hétvégre, hogy 100%-os embereket tudjak venni akciósan, egyébként itt is ki van már fejlesztve a Type58 tervrajzokból, az lesz az induló, majd még azon melegében az IS-2-be is kelleni fog komplett legénység. Prém fiókkal és maradék 5xp-s szorzókkal T34/85-el 11 csata, T-43-al 35 csata alatt jutottam a T-44-ig, amivel jelenleg darálok és már csak a napi 3x-ek és személyes tartalékok vannak. Francia vonalon AMX 13 75-tel 21 csata alatt lett meg a BC 12t, amivel nagyon nem adja, óriási csalódás a teljsítményem, igaz, hogy mindent megtesz ezért az MM is: gyakori T10 a legótvarabb pályákon /Ensk, Himmelsdorf és Tundra még nem is volt/. Gazdasági része elég megrendítő, mert adott osztályon belül mindig kreditért képzem át a legénységet és most sietve nem tudom leárazva megvenni a tankokat. Nem játszom már stock tankokkal, játszani szeretek, nem sz..ni, ezért ég a kredit és a free xp is. Erre a 2 ágra már 30 milla kreditet és 200k free xp-t toltam el és a neheze még csak most jön + majd a kínai ágon ugyanez. Nem tudom mikorra hozzák be ezt a downgrade-et, de remélem sikerül megszereznem mind3 10-est idő előtt, majd jelentek még az előrehaladásról és a gazdasági részéről, ha valakit érdekel.


  Ui: mi lesz az áthelyezett/átminősített tankok gunmark %-aival? KV-1S, VK30.01P, VK30.01H. Megmaradnak vagy 0-zódik a módosításkor?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 hónapja
   Köszi. Hát a te érdekesben remélem, hogy nem vonják vissza ezt a változtatási ötletet. Konkrét info még nincs a gunmarkokról, de szerintem nem nyúlnak hozzá, az megmarad, hiszen a tank, adatai nem változnak, csak kap egy "reward" státuszt és nem lehet majd elérni a tech-treeből.
   Nem kötözködés képpen, de amúgy mi került 30 millába, mert egy T34-85, T43, T44, amx 13 75 és bc12t nem akciózva stockosan kb. 9 + modulok max. 3 milla, esetleg még felszerelés, ami ha nincs akciózva, akkor is max. 7,5, szóval összesen 20, ha a legdrágább árakon számolok?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wotlovah · 1 hónapja
    reméltem, hogy valaki értelemes ember válaszol, mert a jó-e a Defender cikkek számomra totál érdektelen érzelmi fröcsögések. Szóval tökéletes a matek, kb. 20 milla lehetett + hozzájött még egy valag crew books, mert az AMX 12t legénységét nem áldoztam be rá, mivel megtartom a tankot, sztem legjobb light a vonalon eddig. Szóval a 13 57-et adventi naptárból berántottam és a 100-as fiúk mentek a 13 75-be, de egy 3 fős light legalább 4 skillt kíván abban a tierben, hogy ne legyek túl nagy hátrányban a többihez képest. Ja és mivel akciós felszerelés hétvége volt, mindenből vettem legalább annyit, ami a kihúzandó tankokhoz kell + 3db tartalékba mindenből /stabi, venti, optika, rammer/ későbbre :-)

    mellesleg a gunmark kérdésem nem a kivett tankokra vonatkozott, hanem az átalakítottakra: VK30.01P heavy lesz, VK30.01H med lesz /bravo WG, ha ez nem elírás, ahnem komoly ötlet/, KV-1S megy fel tier 6-ba és gondolom, inkább remélem, hogy megkapja a KV-85 100mm-sét, mert a 122-es HE-vel a 130-as álag sebzések elég karcsúak lennének 6-osként. Crusadert nem vettem ide, arra már megvan a 3 GM.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov · 1 hónapja
  Mi a helyzet a 9-es amx 30-al ? Ezt kiszedik, de akkor hogyan kaphatja meg az ember a 10-est, ha azt is kiszedik ?
  A 9-es már megvan. Hátha megengednék legalább megvenni a 10-est.


  szerk: Kösz, közben visszaolvasva meglett a válasz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ReszElek · 1 hónapja
  Nektek megy a Sandbox?
  Nem tudok bejelentkezni, pedig már az előző verziónál is voltam fent, nem most kezdem a dolgot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Akos19670126 · 1 hónapja
  Nem igazán értem ez mi most kiveszik a tankokat a játékból????!,
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wotlovah · 1 hónapja
   amit kivesznek tier 2-5: külön fülön lesznek elérhetőek, ha az adott nemzet bármely 6-os tankját kifejleszted.

   amit kivesznek tier 6-10: top modulokkal lesznek felszerelve és spec. státuszt kapnak, nem lesznek elérhetőek, csak, ha a WG úgy gondolja. Ha a garászodban pihennek a kivétel idején, akkor megmarad és a sorban következő jármű ki lesz fejlesztve, csak meg kell venned.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Amstaff67 · 1 hónapja
    Szia, Top modult kap akkor is ha Stock állapotban van a garázsban? Kösz
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   matyiabagoly · 1 hónapja
   A játékban bent maradnak, de másképp lesznek elérhetőek, nem lesznek benne a fában.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  jani-63 · 1 hónapja
  Sziasztok. A su-14-1 tartók. Elvileg kiveszik. Érdemes vele játszani vagy ha ki vették megkapom a 8-ast?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wotlovah · 1 hónapja
   S-51 kerül a helyére és ha jól értelmezem a leírást, akkor nálad marad és megkapod rá a top modulokat is, szóval szvsz nem érdemes xp-t beleölni, mert ingyé meglesz és a 8-as is ki lesz fejlesztve, csak meg kell majd venned.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   matyiabagoly · 1 hónapja
   Megmarad nálad, de a jövőben nem fogod tudni kifejleszteni a 8-ast belőle.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wotlovah · 1 hónapja
  Sziasztok!

  2 éve játszom és még nem volt ilyen komoly átalakítás, ezért engem leginkább az érdekelne, hogy mi lesz azokkal a gépekkel, amiket áthelyeznek, vagy átminősítenek. Tier ide-oda, vagy light-med-heavy csere. Pl. VK30.01H, VK30.01P, KV1S. Ezeknél a 3. GM-ért megyek és érdekelne, hogy ha nem sikerül elérni, akkor kezdhetem-e elölről. Ez egyébként a garázsban álló reward-ra váltó járgányok esetén is kérdés számomra, hogy megmarad-e az elért gunmark % vagy a módosítással nullázódik. Köszi a válszokat előre is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  · 1 hónapja
  @Logankaw28 vagy befejezed ezt a stílust vagy megválunk Tőled!! Utolsó figyelmeztetés!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Baszkika · 1 hónapja
   Ügyes vagy hogy raktál. Ne aggódj panasszal éltem, ellened és a Ferrari fun barátod ellen. Mert neki mindent lehet. Látom törölted a hozzá szólást is ne hogy meglássa bárki, hogy neki lehet ügyes vagy.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunter9956
    • Moderátor
    · 1 hónapja
    Én töröltem a hozzászólásokat, és én tiltottam a felhasználókat is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Logankaw28 · 1 hónapja
   Halló, halló. Kérnék valami választ.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Logankaw28 · 1 hónapja
   "Figyu már fasz paraszt.... Nem úgy van hogy te munkás ember vagy és keveset érsz rá játszani?Mert ha igen, akkor hogy vagy képes most is egyszerre játszani, írni és dolgozni?" ez megengedett ugye? Nyugodtan ki rakhatsz. Nem fogok sírni miatta.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.