Jelenleg 312 vendég és 2 tag online

2019. máj. 7. 07:03

Szuperteszt: Leopard 1 újraegyensúlyozás - 2. szakasz

Írta:
Értékelés:
(9 szavazat)
11 hozzászólás

[Első körös módosítások] A Leopard 1-et a kezdetektől fogva egy olyan mobilis mesterlövésznek képzelték el, ami képes gyorsan reagálni a harc dinamikájára és úgy tudja támogatni szövetségeseit, hogy közben távol marad az ellenségtől. Egy jó mesterlövésznek jó ágyúra van szüksége, ezért erre a pontra fókuszáltak elsősorban. A zárt tesztek során a paraméterek széles skáláját erősítették, beleértve a pontosságot, a stabilizációt, az átütést és a torkolati sebességet.

A Leo 1 alap lőszere továbbra is APCR lesz, ami 1480 m/s-os sebességgel fog repülni. A tesztek során arra jutottak, hogy ezen lőszer típus megtartása a legjobb választás a tank szerepköréhez. Az új speciális lőszer továbbra is APCR lesz (mint már korábban jeleztük), azonban az átütését még tovább javítjuk (egészen 323 mm-re), míg torkolati sebessége a játék egyik legjobb értékét kapja meg, 1613 m/s-ot. A 0,29-es pontossággal pedig a Leopard 1 a legpontosabb lövésszé válik a tier X-es közepes tankok között. Ha minden jól megy tehát, a Leo 1 tulajok két APCR közül választhatnak majd, melyek átütése ráadásul nagyobb lőtávolságokon is megmarad majd.

Emellett azt tervezzük, hogy leteszteljük a javított stabilizációt is, ami mindössze +0,13-as szórási értéket jelent majd mozgás és fordulás közben is (ez nagyjából 28%-kal jobb érték mint ami most van a tankon az éles szerveren). Mindez az 1,7 s-os célzási idővel lehetővé teszi majd a Leo 1 számára hogy nagyon gyorsan tüzelésre kész legyen.

A Leopard 1 tehát most ezen módosításokat kapja, és ha ezek megfelelőnek az elvárásainknak, a tank egy igazi mobil mesterlövésszé fog válni.

Utoljára frissítve: 2019. máj. 7. 08:14
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  marder3 · 1 éve
  Az új speciális lőszer továbbra is APCR lesz (mint már korábban jeleztük), azonban az átütését még tovább javítjuk (egészen 323 mm-re),A 0,29-es pontossággal ?
  Ez most mi ? Vagy én értem rosszul a speciális lőszer most 330 mm-es átütéssel rendelkezik a pontosság meg most 0,28 akkor ezek mért is lennének buffok ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   trogerdozer · 1 éve
   Eddig is mellőztem a játékban ezt a FOSTALICSKÁT , de úgy érzem az eddigi szerelmünk kőkemény UTÁLATTÁ szelídül ezek után !!!!! Majd marad a garázsban 1 + hely !!!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Echiron
    • Kiképző
    · 1 éve
    Troger valószínűleg nem érted ennek a tanknak a működését ezért mellőzted eddig és ezért is utálod. Nem mondom, hogy könnyű vele játszani de az egyik legpusztítóbb tankok egyike tier 10-ben. Azon kevés tankok közé tartozik akik gold nélkül is simán átviszik a tankok nagyrészét. Látótávolsága és álcája + a lövegének a statisztikája miatt tényleg egy vérbeli sniper tank. Ajánlott vele a spot range határán tartani az ellenséget és sűrűn váltani a pozíciót. A jó leo játékosok sokat mozognak, innen onnan csipegetik az ellenfelet. Alövedék sebessége miatt a gyors tankokat is simán ellövi nagyobb tudást igénylő célzás nélkül. Épp ezért van az ,hogy az elvárt sebzés 2400 körül van és egy unikum körhöz jó ha 3000 fölött van a sebzés (amit simán lehet hozni egy nem városi pályán)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Proletar_Kukutyin · 1 éve
  Ez tök királyul hangzik. Még a végén én is kedvet kapok hozzá... Persze csak amikor eljön az ideje.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mannfreed1 · 1 éve
  Kicsit tartottam tőlük előszór mind a 2 től de erősén barátkozunk egymással. érdemes vot kiküzdeni értük a krediteket . igy se rosszak deha jobbak lesznek akkor az nem baj
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Xavarek · 1 éve
  Érdekes lesz minden bizonnyal, a minap mentem vele és 4k sebzés 6 kill, szerintem most is jó és nem távolról lőttem- cica domb harc volt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNterRichie · 1 éve
  A Leo 1 ágyústatjai most is szépek, leírva. Meglátjuk...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  andiam · 1 éve
  Na ez mondjuk nagyon durván hangzik. Ha ez lesz a végleges is, tuti biztos kihúzom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 1 éve
   Mindenképp érdemes kihúzni, ha nem feltétlen az első sorból szeretsz csatázni. Én a Leopard PTA-nal tartok, egészen kellemes, a 7-ig elég jó, a 8-as jó, a 9-es meg nagyon jó.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    andiam · 1 éve
    Tankonként változó, hogy milyen stílusban játszom, de ha van olyan X-s szinten, mint a CDC 8-as szinten, akkor nagyon jó barátok leszünk.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Leopardusz · 1 éve
     Olyasmi, csak éppen sokkal pontosabb . A CDC sajna mig egészen be nem szűkült, hajlamos félrelőni...

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.