Jelenleg 290 vendég és nincs tag online

2019. április 13. 08:35

Hétfőn indul a Frontline 3. epizódja

Írta:
Értékelés:
(32 szavazat)
111 hozzászólás

Ne feledjétek, hétfőn indul a Frontline 3. epizódja, melyhez a a Löwe, T-44 és T-54 First Prototype tankokat bérelhetjük majd ki a következő árakon:

Tank lízing árak és egyéb infók

Heti díj +1 hét Éves díj
T-44 240.000 kredit 120.000 kredit 1.500 arany
Löwe 800 arany 600 arany 4.000 arany
T-54 First Prototype 500 arany 400 arany 2.500 arany
 • Egy Frontiline (FL) tank típusból csak egyet bérelhet egyszerre egy játékos, de a normál megfelelője attól ott lehet a garázsban (tehát lehet egyszerre T-44-ed és T-44 FL-ed is).
 • Ezek a tankok a normál megfelelőjük másolatai lesznek, azonban ezeket kizárólag a Frontline módban lehet csak használni.
 • A T-44 az egész szezon alatt elérhető lesz, míg a prémium tankok epizódonként változnak majd.
 • A fenti lízing árak epizódonként 10%-kal csökkennek majd, azaz pl. a 6. epizódban a nehéz tank ára már csak 2000 arany lesz egy hétre.
 • A T-44 75%-os legénységet kap heti bérlet esetén, évesnél viszont 100%-osat.
 • A prémium tankok 100%-os legénységgel kerülnek a garázsba (de persze kicserélhetőek egy másik, veterán legénységre is).

Kapcsolódó fórum topik

Utoljára frissítve: 2019. április 13. 08:39
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Sziasztok!
  Igaz már 4-es szezon megy,de mivel olyan cikk nincs ide írok,mert ehhez a témához tartozik.Kérném csak az válaszoljon rá aki tényleg jártas benne,nekem az első szezonom a frontline módban.Ha elérem a 30-as szintet,akkor muszáj a tekintélyt növelni?Vagy folytathatom,és majd utólag léphetek egymás után akár több szintet is, és nem vesznek el azok a pontok amit a 30-as szint után szerzek,mivel nem növeltem a tekintélyemet?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 1 éve
   Ha eléred a 30-as szintet nem kötelező a tekintély növelése, de szintet már nem lépsz, és így nem is kapsz több tekintélypontot sem (30 szint = 1 tekintélypont). Nem ajánlom a 30. szinten való megtartást, mert a szintlépésekből befolyó kreditet mindenképp elveszted. Igen, a különböző specializációkat 1-esről fel kell húzni megint, de ez apró hátrány a megannyi előny mellett. Amennyiben az épp aktív szezon +2-vel végeznél (most a 6. a max) akkor nem ajánlott tekintély növelés, mert a következő hónapig nem érhető el további szintlépés.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 1 éve
    Köszönöm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Szerintem frontlinében nem pont a kerekessekkel vannak a gondok.Hanem én lezárnám a szektorok közötti átjárást.Legalábbis minden oldalon amíg el nincs foglalva a két szektor.Rá jöttek mivel lehet könnyebben nyerni,és rövidíteni a csatákon.Volt olyan csatám ahol a legmagasabb elért szint az a százados volt,de még az ellenségnél sem volt jobb.Elfoglalnak egy szektort,és vonulnak át a mellette lévőbe segíteni a társaiknak,nem egyszer volt olyan védőként 8 vs 20 ellen voltam,meg 5 vs 15.Ha meghaltam nem engedte,hogy másik szektorra menjek,mert minden szektorban elérte a létszámot.Hiába éledtem újra mire betöltöttem volna szét is szedtek.Értem mindenki a győzelemért megy ezzel gond nincs is,de minél tovább el van húzva a csata annál nagyobb szintet tudsz elérni.Igen aki elérte hamar a tábornok rangot az örül ha vége,és kezdheti előröl,főleg az arty,és a lájtokkal játszó játékosok. De alapjába véve itt a rangokért harcolunk,nem kéne annyira rohanni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 1 éve
   Ha lehet vándorolni akkor lehessen már ujraéledéskor szektort választani is, mert ez így elég necces, persze valahol megértem a mászkálást, én is megtettem, c-t támadni vagy pl b-t bevédeni nem igazán kedvemre való
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    matyiabagoly · 1 éve
    Lehet, hogy nem vetted észre, de lehet változtatni, hogy hol éledsz újra.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Marcus · 1 éve
     Szia kérlek szépen téged olvasd el amit írtam,kérlek.Tudom hogy lehet másik szektort választani ha meghalsz,de akkor nem tudsz,ha mind a kettő elérte a maximális létszámot.Az óra meg ketyeg,és ha lejár autómatice berak oda ahol hely van.Na most újra éledsz,de tegyük fel már az első szektorok el vannak foglalva onnantól kezdve védtelen vagy.Mert az ellenség oda tud menni ahol újra éledsz.NEM A SZEKTOR VÁLTÁSSAL VAN A GOND!De mondjuk ott is levehetne a létszám maximumi szintet berakni.Oldalanként vannak 10 + 2-nél többet nem engednék ott újra éledni.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      matyiabagoly · 1 éve
      LegoEgo-nak válaszoltam.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Marcus · 1 éve
       Akkor bocs,nem figyeltem a vonalat ami a hozzászólás alatt van.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     · 1 éve
     Oké, passz, artyként csak egy lehetőség van szinte mindig.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Weizen_Bier · 1 éve
      Mert soronként csak egy clicker lehet. Lehet el kéne kezdeni igazi tankokkal Frontline-oznod. Azokkal még keresni is lehet.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Proletar_Kukutyin · 1 éve
       ... és még viccesebb, hogy te is clicker vagy, a tüzér meg nem kevésbé "tank", mint a páncélvadászok.

       Miért is vagy clicker? Mert mindegy, milyen típusú harcjárműben ülsz, itt a játékban ülsz a sejhajodon egy kényelmes székben és az egér bal gombját nyomkodod, ha célra álltál. Tehát clickelgetsz te is épp úgy, mint az arty-k.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Weizen_Bier · 1 éve
        Csak az artyk egy kézzel egereznek másikkal meg morzsolhatják a pöcküket, nekem meg tankba még ott a W,S,A,D
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Proletar_Kukutyin · 1 éve
         A válaszod tökéletesen rávilágított arra, hogy halványlila fingod sincs az artykról.

         És elárulok még egy nyilvánvalót: mivel te sem vagy harckocsizó honvéd (tehát nem szolgálsz valódi tankon), te is egy kézzel egerezel, és két csata között a pöcködet morzsolgatod. A WASD ezen az alap állapoton semmit sem változtat. Tehát clicker vagy te magad is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zsooolti23 · 1 éve
  Jó ez a játék mód főleg élvezni is lehetne ha nem engedne be ennyi kerekes sz..t. Remélem ezen javítanak, meg szerintem nagyon erős tankok újra egyensúlyozni kéne főleg a sebbességét. ilyen sz..ságok miatt megy el a kedve a játéktól az embernek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Csak Norisz · 1 éve
   Spotra lettek kitalálva, de mindenki a sebzésre megy vele, ez a legidegesítőbb. Neki van a legjobb célzási sebessége (le lehet vinni akár 0,9 secre), amit a legtöbb TD megirigyelhetne. A sima lightok nem konkurenciák, mert lazán 70-nel vágtatva beléd vágnak 2x260-at, 8 másodperc múlva megint és már meg is haltál. A nehezek hátulját is átütik repeszzel. Vagy betöltik a goldot, megállnak 300 méterre és lövik a gyengepontokat. Remélem hogy igaz a hír és korlátozni fogják a számukat 1-re frontonként.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 1 éve
   A kerekes tankok saját tapasztalatból nem hoznak le meccset, és ha mégis azt is csak hozzá értő kézben, a legtöbbször elhullanak a korai szakaszában a játékoknak. Ebből adódóan további változtatást sem igényelnek, a boost és az ennél is nagyobb egykori sebesség már a teszt alatt el lett róluk távolítva.
   Sebességben jelenleg tier 7-ig semmilyen újdonságot nem adnak. Tier 8 a leggyakoribb terepük, ahol a 80km/h mindössze 15-20km/h-val több a sima lightoknál, de cserébe megfizetnek látótávjukkal. A 9 és 10 példányok hasonló előnyökkel, és hátrányokkal vannak ellátva, kezelhetőségük erőteljesen a nehéz kategóriába esik.

   A frontlineban a kerekesek megadják a lehetőséget a területek közti gyors helyzetváltoztatásra, és megfelelő felszereléssel (értve ezalatt a kötvényen vásároltakat is) jól teljesíthetik a spotter szerepkört is. Ugyanakkor Lightokkal nem fog soha senki top sebzést elérni, és még kombináltban is nehéz dolga lenne rá, ugyanis a prémiumtankok által felmutatott páncélmennyiség ezt ellehetetleníti (lásd akármelyik haevy, páncélozott medek pl t-44, TD-k, és a még náluk is alacsonyabb/kisebb elc even és lt432). Az egyetlen dolog, amit csinálnak, méghozzá jóval nagyobb biztonságban, az a spot, mert a sebessége lehetővé teszi neki.
   A frontlineban a legtöbb pont a bázis védésért, és a bázis foglalásért jár. Én lightal támadóként 100%-os arányban a foglalásra szaladok ugyanis 4 foglalási részvétel stabil generális rangot ér. Védésnél pedig könnyebb a bázis közelében maradni egy gyors lighttal, feltéve ha nem lövik azonnal apró darabokra.

   Az emlegetett kerekesek limitálása 1-re redukálná a fronton lévők számát, mindössze más lighttal kezdeném a csatát, de a lényegén nem változtatna: foglalj és védj.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    Nekem eddig kétszer sikerült Frontline-ban top sebzést elérnem EBR-el. Ezen a két meccsen csak vele mentem (12K / 8K sebzés). Randmomba viszont nem nagyon szeretek menni vele, mivel a Frontline-ban is a csata fele abból áll, hogy a javítóhoz rohangálok vele, erre pedig normál csatában nincs lehetőség. Ezért bármiféle nerf használhatatlanná tenné. A számuk korlátozása viszont nem hülyeség, okkal nincs 8-10 tüzér se egyszerre a fronton.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 1 éve
   Az milyen már amikor 3 is van kezdésnek a te bázisodnál, összesen volt, hogy 6-ot számoltam az ellenfélnél, megállítani csak akkor lehet, ha megsemmisíted, én még csak most láttam, hogy ha az oldalára borul akkor is talpra áll, jó kis dimbesdombos pályák hadd játszanak a kutyulik, de sajnos ez a jövő. Ha pénzben megéri akkor lesz még több is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 1 éve
   "Nagyon erős tankok". Mennyit játszottál velük? A számukat lehetne korlátozni. De "újraegyensúlyozni"? Magyarul sírással hazavágni, ahogy az megtörtént már számtalan másik OP-nak vélt tankkal? A sebességen kívül más fegyvere nincs. Amúgy prémium tank, szóval nem hiszem, hogy hozzá fognak nyúlni. Mindenkinek jobb is ez így. Nem cseszik el őket, illetve sírni is lehet miattuk, és rájuk kenni mindent. Ha nem rakták volna be, akkor is lenne indok arra, miért sz@r a Frontline. Itt a teszt szerver, ki lehet próbálni mennyire "erősek".
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 1 éve
   Ezeket a kerekes szarokat is a cheatereknek találták ki.
   Rohan 70-el bukfencezik ,borul,repül ide oda közben 0-ra levesz két lövést és közben 2-t precizen bevisz a másik kb . 100m-re mocorgó másik tankba oda ahova kell.
   Igazán remek cirkuszi mutatvány.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Nem volna rossz ha a WG találna valami megoldást arra,hogy fullon van két szektor és csak a másikba tudok csak újra éledni.Ahol iszonyatosan nagy túlerő van,Egy szektoron végi szaladnak túlerővel,és győzelem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Megtorlo · 1 éve
  Sajnos megint nem csigázott fel ez a játékmod szokás szerint a premium tankok aláznak és teljesen el veszik a feelinget, ha foglalni akarsz nem elég hogy a saját oldaladon levő arty hanem a szomszéd is polírozza a festéket a tankrol. A játékosok stílusa meg kegyetlen sokszor egy fronton be van telve a létszám a többi kettő meg 2x túlerőben próbál valamit szerencsétlenkedni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Csatlakoznék az előttem szólóhoz, úgy ahogy van förtelmes és kielégítő élmény egyszerre. Mint a mekis kaja, tudod milyen sz*r, de azért mégis megeszed. Kemény 5 csata után elegem is lett az egészből. Úgy tűnik még mindig sokan nem tudják hogyan lehet ebben a játékmódban profitot maximalizálni. Sok értelme van egy 30 perces játékot 10 perc alatt letolni. Mintha arra menne ki az egész, hogy ki tudja előbb elfoglalni Berlint, a kijelölt célpontok már nem is számítanak. Versenyfutás a győzelemért. Persze csapatmunkát mellőzve. "Rush B" szól az utasítás, erre a 3/4-e becampel valahol, osztogatja a pofonokat a hátvédből, már ha tudja. Védősorban meg elvárható lenne. Ha nem lép le a csapat fele a másik pályavonalra. Csak a dmg. Mintha más lehetőség nem is volna pontok gyűjtésre. Ja, hogy ahhoz csapatként kéne néha napján műkődni? Ja, hogy bele kéne tolni a pofámat az ellen arcába, nem pedig meggymagozgatni egész csata alatt? Van itt egy rakat lehetőség, hogy eredményesen föltornásszad magad tábornoki rangig, és az pont nem a sebzés farmolás. Egyszer kitoltam századosig csak azzal, hogy a C bázist védtem. Szó szerint védtem, nem pedig vártam a csodát a hátvédben. Szóval aki nem tudja hogy kell eredményesen farmolni, az vessen magára. Ideje csapatként játszani! Béke
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexis · 1 éve
  Játékélmény szempontjából egy nagy szar az egész ,de szorzóval nagyon szépen hozza a kreditet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 1 éve
  Na vegre legalabb par napig jatszhatobb a random jatek. Kerekes kocsik, arty 50-70% kevesebb van a sima jatekban.
  Nem is baj 20 nehez tankra- 200 arty jut a varoban frontline on. Sima jatekban is lehet farmolni 3 prem jargannyal 200-300K kredit / 20-25 perc jatekido.
  De ha megse legalabb nem rohangal 4-8 idiota ezerel a palyan, amit masik 5 fotoszintetizalo td probal megloni sikertelenul mert spot utan 10 sec es mar garazsban varja a folytatast.
  A kotvenyt kicsit sajnalom hogy csak itt lehet tier 8 ban farmolni, de legalabb van jatekmod havonta 1x a mas bealitottsagu jatekosoknak is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Exami · 1 éve
   Bizony, ilyenkor jobb a random. Miután mindenki, aki artyzik és van 8-as artyja, ott áll a sorban, randomra jóval kevesebb jut. Meg ilyenkor kevesebb a 2:15-ös csata is, kisebb a szórás a randomozó játékosok között(?).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Uncle Sam · 1 éve
   Nagyon jól leírtad. A múlt héten két alkalommal lőtt belém a saját páncélvadász mondván nekem spottolni kötelező, hogy ő sebezhessen. A hp-m 80%-át levette, de persze ő nem kékül be, mert ez egy igazságos rendszer. A másik tendencia, hogy az arty mivel nem sebzett még eleget belelküldi az "áldását" a saját csapattársba miközben az ellenséggel küzd közelharcban. Persze elnézést azt nem fog kérni sohasem, azt ne is várd tőle , de persze ezt megteheti minden következmény nélkül. Megnéztem tegnap obj. 430-al saját két GW. Tiger-je összesen 500 hp-val rövidített meg, perma trekken tartva ezzel engem, miközben közelharcban voltam, és ezáltal sikerült az ellenfél artyjának engem kiszednie. Következmény, hát persze hogy semmi..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Laccvacc · 1 éve
    "Persze elnézést azt nem fog kérni sohasem" - na ezzel a kijelentéssel itt vitába szállnék! Tegnapi csata, artyval kiszedtem a csapattársamat, későn érkeztem, bűn rosszul játszottam....elnézést kértem!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.