Jelenleg 213 vendég és egy tag online

2018. április 6. 11:49

A hét Tier VII-ese: VK 45.03

Írta:
(14 szavazat)
11 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. április 6. 11:58
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FregO · 3 éve
  [quote name="Robb_HUN"]Szegvári, de ja.
  Amúgy köszi, hogy kaphattam egy képet erről a tankról.[/quote]

  Igaz, Szegvári. Kissé elnéztem és bocs ezért.
  Ugyanakkor azt még hozzáteszem, hogy tegnap játszottam a VK-val 4 csatát. Az első 3 tier 9-ben zaljott, a 4-ik tier 5-ben top tierként.
  Valahogy az átlag sebzésem nem érem el, és ahogy látom a gunmarkom is stagnál 95.4 %-on kevesebb sebzéssel, mint ezelőtt.
  Vagyis az átlagsebzése a játékosoknak szép lassan, de esik a mm-nek vagy az új mapoknak köszönhetően.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 3 éve
  Szegvári, de ja.
  Amúgy köszi, hogy kaphattam egy képet erről a tankról.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FregO · 3 éve
  [quote name="StahanoW"]Valaki tud egy ilyen elemzésszerűséget mondani a tankról? Megnéztem, nincs wotinfós elemzés róla, van róla yt videó, de inkább olyan véleményre lennék kíváncsi, aki sokat forgatta már a tankot. Tanks.gg-n megnéztem, torony elég hoki, de jó az.[/quote]

  Üdv.
  A 3-ik kommentben peterszigetvari szépen kifelytette a dolgokat és egyet értek vele.
  A kedvenc tankjaim a játékban a tier 8...ha lehetne csak full tier 8-at választanék minden csatámnak, a kedvenc tankom a Tigris ll, amit ki 3 gunmarkoltam, és épp ezért vettem meg a vk-t, amit szintén ki 3 gunmarkolta.
  Ezekkel a tankokkal nagyon ritkán kell csak goldot tölteni, azt is cask az újkori op tankok ellen, vagy ha tényleg nagy a baj és nagyobb szintűekkel találod szembe magad..
  Ellentétben KUF-fal amit mondott, bár szerényen és kissé bizonytalanul, a tank kiválló támogató, brutális pontossággal a szintjében, főleg bia-val, a dpm elfogadható, nekem sosem okozott gondot, a célzása fényévekkel jobb a Tigrisnél. Inkább Tiger 2-re hajaz, csakúgy mint az alváza, a döntögetése is szinte azonos, és még kevésbe hatékony, de kis szintek ellen működik és tier 7-ben ha ügyelsz, az első sorban is megállod a helyed.

  A tankhoz nem szükséges a pótellátmány, viszont a szpotthoz és gunmarkhoz elengedhetetlen az optika, pontosan ahogy szigetvári említette, és túlszpottolni a veled egyszintű vagy kínai és orsoz heaviket, majd megbűntetni őket nagy távolságból igazán kielégítő (főleg ha haragszol az orosz BIAS-ra).

  Abban az időben a VK-t érdemesebb volt megvenni az elavult Löwe-vel szemben egyértelműen, de a Löwe buff óta talán kicsit más a helyzet. Persze 2 különböző tank 2 különböző játékstílussal.
  A VK-t egyszerűen könnyű kezelni a precíz és megbízható ágyúja miatt, ami egy kapáslövés király, akár nagyobb távolságból is kivitelezhető Ami irritáló kissé, a helyezkedésen sokat kell gondolkodj a csata lefolyása közben, hogy hatékonyan helyt állhass.
  A mobilitása nem rosz, sima talajon talán kissé jobb, mint az IS, lejtőn gyorsabb, hágón lassabb kissé.
  A lánctalpa nagy és sokszor felfogja a lövést. A tornyáról a 100 páncél ellenére néha meglepően sokan pattanhatnak egész nagy átütőerejű ágyuk is, máskor minden át fog vinni. Kissé kiszámíthatatlan, ezért a páncéljára hagyatkozni nem nagyon szabad, de a Tigris papír doboznál sokkal megbízhatóbb.
  Tartsd észben, hogy a dpm miatt nem szabad akármivel 1 az 1-ben kiállni...A Tigris hamar szét kapja ezt a gépet nyílt terepen.
  És ami nagyon fontos, de senki nem említette meg, hogy a VK.-nak szinte tier 8 kredithozama van (azt hiszem a gyengébb tier 8 prémium kredit hozam jut neki pontosan), talán ezért az a brutálisan magas ár.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  Én megvettem nem sokkal azután, hogy megjelent. Több éven keresztül elég jól használható volt, amíg látott tier5 és tier6 tankokat - ugyanis a páncélja 80%-ban ezek ellen működik megfelelően. Már ha full 7 tiert is kap vigyázni kell vele, mert elég sok olyan tank van a saját tierjében is ami majd kétszeresét sebzi az ő sebzésének. Side-olni jobban lehet vele, mint a Tiger I-el. Az ágyújának elég jó penje van a +1 tierhez is, bár ilyenkor egy kicsit TD-sen kell használni. A +2 tieres csatákról nem is érdemes beszélni, mert egy 9-es light is lealázza.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 3 éve
  [quote name="StahanoW"]Köszönöm szépen a véleményeket! Lehet megvevős lesz, még gondolkodok azért rajta. A Tiger I feeling nekem bejött, ha ezzel is meg tudom csinálni (kicsit lowabb DPM-el sem baj), akkor főleg!

  @KUF
  Van Löwém is, azt is nagyon szeretem, ha annyival rosszabb Tier 7-ben ez a tank, mint amiket mondasz, az még tán egész baráti nekem :P[/quote]

  Azért az én szavaimat ne vedd annyira készpénznek, elvégre csak pár kört mentem a tankkal, és az sem tegnap volt :-)
  Bár tény, hogy egyáltalán nem nyűgözött le a tank, kicsit a KV-122-höz tudnám hasonlítani(anno szintén próbáltam mikor először berakták a játékba). [u]Számomra[/u] amolyan "van de minek?" érzete volt a dolognak.
  Ha van már Löwéd, akkor nyilván nem a farmolás/legénység képzés az elsődleges célod a VK-val.
  De ha a kettő között választottál volna, akkor szerintem mindenki a Löwét mondta volna egyértelműen
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  Köszönöm szépen a véleményeket! Lehet megvevős lesz, még gondolkodok azért rajta. A Tiger I feeling nekem bejött, ha ezzel is meg tudom csinálni (kicsit lowabb DPM-el sem baj), akkor főleg!

  @KUF
  Van Löwém is, azt is nagyon szeretem, ha annyival rosszabb Tier 7-ben ez a tank, mint amiket mondasz, az még tán egész baráti nekem :P
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  peterszegvari · 3 éve
  [quote name="F3rmi"]Megvan, egy időben elkezdtem rá GM-et is húzni, valahol a 2. környékén hagytam abba.
  Olyasmi mint egy Tigris, jó ágyú, jó látótáv, gundep. Support tank, nem nagyon való frontot tolni, páncélból nincs eleresztve. Optikát ajánlott rátenni. Elég pontos, snipernek teljesen jól működik. Tier limit.
  Én szeretem, igaz ritkán játszok vele.[/quote]

  Tier limit nincs, találkozik 9-es tankokkal is! (Bárcsak lenne, OP lenne :P )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BiO_rOo_BOT
  • VIP
  · 3 éve
  Megvan, egy időben elkezdtem rá GM-et is húzni, valahol a 2. környékén hagytam abba.
  Olyasmi mint egy Tigris, jó ágyú, jó látótáv, gundep. Support tank, nem nagyon való frontot tolni, páncélból nincs eleresztve. Optikát ajánlott rátenni. Elég pontos, snipernek teljesen jól működik. Tier limit.
  Én szeretem, igaz ritkán játszok vele.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.