Jelenleg 322 vendég és nincs tag online

2018. április 6. 11:47

Új tankok a prémium boltban

Írta:
(9 szavazat)
6 hozzászólás

A mai nappal a következő tankok váltak elérhetővé a prémium boltban: T-34-85M, KV-122, 59-Patton, T92.

Utoljára frissítve: 2018. április 6. 11:49
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jocek89 · 3 éve
  Végre valami jó is történik a játékkal megint. Jöjjenek még csak a tankok a treebe is. Becserélni, csomaghoz kapott goldot elverni pont jó.

  Egyébként most akkor a t34-85m státusa hogy lesz? Elvileg ugye nyereménytankot eladsz akkor bármikor visszaállíthatod kreditért. De most tech tree tank lett belőle, amik 3 napig állíthatóak vissza. Gondolom nem tartják nyilván ki mikor szerezte, és a goldért szerezhetőek sorsát osztja.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Galactus · 3 éve
  Jöhetnének új Német prémek is! Sieg Heil! :izmena:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsikatoma · 3 éve
  Kb 1 év kihagyás után neki álltam játszani. Gondoltam kipróbálni a 1.0-át. Sok új tank miatt nehéz dolga van az embernek,mert nagyon erősek és nem nem tudtam gyenge pontokat. Pl orosz nehéz 705 A ellen mentem E 100 és nagyon meglepődtem ( Majdnem leiskolázta az E 100-t.) . Másik helyzet volt IS-M volt,mert régi időkből azt hittem,hogy IS tank fordított verziója gyenge toronnyal és a meccs után néztem meg,hogy nem is gyenge a tornya. Tiger 2 elő se mertem venni,mert sok új nehéz,közepes tank között szinte olyan,mint ha papírból lenne.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 3 éve
  Inkább elfelejtették, mert a T92n kívül mindegyik benne a techtreeben. Bár az is igaz, h olyankor techtreet írnak, nem prém shopot. Ha abba benne van, akkor no problem, de akkor nem hiszem h a T92t beraknák ingame

  Te lelkinyomorult...

  Mivel elég félreérhetőre sikerült, az utolsó szösszenet a minuszmanónak szólt. Márkint a legelső minuszolónak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  [quote name="PZoli"]A T-34-85M, KV-122, 59-Patton bent van az ingame shopban is, de a T92 valamiért ott nem elérhető nálam, csak az online shopban.[/quote]

  Szerintem a WoT weboldalán található Prémium Shopra gondoltak T92 nem rémlik, hogy lett volna a betervezettben (de lehet hogy igen), aztán az valószínűleg következő patchtől bent lesz az ingame shopban is. Vagy csak elfelejtették, aztán kövi patchbe bedobják.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 3 éve
  A T-34-85M, KV-122, 59-Patton bent van az ingame shopban is, de a T92 valamiért ott nem elérhető nálam, csak az online shopban.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.