Jelenleg 193 vendég és nincs tag online

2018. április 13. 09:22

A hét Tier VII-ese: Krupp-Steyr Waffenträger

Írta:
(5 szavazat)
7 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. április 13. 09:26
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  WOT2014 · 2 éve
  Nem bántam meg a vételt. Szeretem a forgo tornyos német TD-ket (WT. , Borsing) ezert is gondoltam h a Krupp-Steyr sem lesz rossz bekektetés....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  Szerintem nem rossz egyáltalán. Jó ágyú (minden értelemben), jó camo (61.82 állóba festés+álcaháló+skill+csoki), kicsit gyenge mobilitás, de a motor buff óta gyorsan eléri azt a 35 km/h-t amivel tud közlekedni. Igazi kis támogató/bushcamper tank. Városi pályákon, mint ahogy a többi papír tankkal fájdalmas tud lenni a játék, arty kicsapja egyből stb. Látótávja jó (távcsővel 469m, és tudom hogy a max 445, a többi csökkenti az álcaértékét az ellen tankjának).

  BIA nélkül van egyelőre a legénység. Játékmódja kb mint a WT Pz IV-nek: háttal betolatsz a bokorba, hogy ki tudd használni a csőlehajlásodat. Az elején van két pontban egy-egy kupola a legénységnek, ott felemeli a csövet, nem lehet rendesen kihasználni a csőlehajlást.

  Pénzt jól hozza az alacsony lőszerköltség miatt (252 kredit / skúló). Aranyat annyira nem szoktam spammelni vele, max az O-Hora. Type 4 HT-ra felesleges rá a goldot szórni, szemből sehol nem ütöd be vele. Csokival is hozza a pénzt, anélkül meg mégjobban, nem olyan drasztikus a teljesítmény csökkenése.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  aNoName · 3 éve
  Eszedbe se jusson! Ólommadár+ a csiga „gyermeke”. Nekem „nem jött be”.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Skjenngard · 3 éve
  Én is azt mondom, hogy inkább S1. A legjobb vételem volt a WoT-ban. Kellenek bele a skilles emberkék, defenzív játékmódot szeret, VISZONT nagyon jól lehet vele keresni. +50% credit boosttal ilyen 120-170k-s nyertes köröket lehet hozni vele, vereség esetén is ritkán mész 70k alá.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 3 éve
  Ha meg a Grille 15 ágára kell legénységképző, akkor meg Skorpio G. Alkalom adtán be szokták rakni shopba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  D00M · 3 éve
  Inkább húz ki egy Borsigot, ha mindenképp a papír német vonalról akarsz egy jó TD-t. Ha pedig egy jó prémium TD-t akarsz, akkor a svéd Strv S1 az egyik legjobb, amit vehetsz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  esem · 3 éve
  már jó ideje gondolkozom rajta, érdemes?

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.