Jelenleg 323 vendég és 7 tag online

2018. január 26. 06:06

0.9.22 - FCM 50 t és Object 252U (Defender)

Írta:
Értékelés:
(28 szavazat)
54 hozzászólás

A 0.9.22-es verzióval a könnyített MM-es FCM 50 t kikerül a boltból, hisz manapság már alig látjuk őket a csatatereken, aminek fő oka az, hogy igen kellemetlenül érintette a tank játszhatóságát az új MM mechanizmus.

Míg néhány klasszikus visszavonul, addig mások újra színre lépnek. Ilyen lesz a hírhedt Object 252U, azaz a Defender. Legalábbis az amerikai szerveren biztos, és bár a nincs megerősítve, de igen valószínű hogy a többi régióban, így nálunk az EU-ban is csak idő kérdése hogy visszakerüljön a tank a boltba.

Utoljára frissítve: 2018. január 26. 06:18
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 1 éve
  [quote name="Herr_Ober"][quote name="clanmember"]Azért ne igyunk előre a medve bőrére. NA-n beígérték a Defendert, de ide korántsem biztos, hogy bejön. Nézd meg mindenhova bejött az EVEN, csak ide nem.[/quote]
  Mivel az EVEN EU serveren mátol megvehető, igyunk a defender bőrére is előre :)[/quote]
  Azért ezzel az Evennel jó üzletet csinált a WG, mivel minimális kommunikációval behúzták a csőbe a játékosokat, akik azt hihették, hogy máskor nem lesz mód a beszerzésére, így sokan éltek is a lehetőséggel, sőt, aki annyira vágyott rá, még prém fiókot is vett ezért. Ez az ötlet, bár nem épp a legszebb, de bevált. Gyanítom, hogy a jövőben is előhúzzák még ezt a kártyát, legalábbis mindaddig, amíg a játékosközösség fel nem hördül, hogy azért ez mégse tetszik neki annyira.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Herr_Ober · 1 éve
  [quote name="clanmember"]Azért ne igyunk előre a medve bőrére. NA-n beígérték a Defendert, de ide korántsem biztos, hogy bejön. Nézd meg mindenhova bejött az EVEN, csak ide nem.[/quote]
  Mivel az EVEN EU serveren mátol megvehető, igyunk a defender bőrére is előre
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trükkös · 1 éve
  Mondjuk az ilyen gyenge tankoknak is megvannak az előnyeik. A nehezebben játszható tankokkal az ember szerintem többet tanul. Egy Defenderben pl. nem kell annyira megfontoltan játszani, hiszen a páncél miatt az ember sok mindent megúszhat. Viszont az ilyen tankoknál, muszály sokkal átgondoltabbnak lenni. Minden tankkal lehet jól játszani, de vannak olyan tankok, melyekhez több idő kell, míg szép eredményeket érhetünk el vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 1 éve
  [quote name="luperator"]Az eszmefuttatásokat olvasva egyébként jogos lenne az igény egy 100%-os értékű cserére. Mert ugye anno kifizette aki megvette, nem ő tehet róla, hogy a játék olyan irányba fejlődött, hogy nehezen használható már (nem mindenkinek persze).

  Persze tudom, hogy ebből nem lesz semmi, holott egy programkódban létező dolog sosem lehet használt és így értékvesztett.[/quote]
  De ha úgy nézzük az fcm nem rosszabb magához képest mint volt. A játék "nőtte" ki.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  luperator · 1 éve
  Az eszmefuttatásokat olvasva egyébként jogos lenne az igény egy 100%-os értékű cserére. Mert ugye anno kifizette aki megvette, nem ő tehet róla, hogy a játék olyan irányba fejlődött, hogy nehezen használható már (nem mindenkinek persze).

  Persze tudom, hogy ebből nem lesz semmi, holott egy programkódban létező dolog sosem lehet használt és így értékvesztett.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  clanmember · 1 éve
  [quote name="Szabi07"]Sziasztok!

  Szerintetek mennyi az esély rá ,hogy az fcm 50 t feljavítják? Érdemes lenne megvenni most goldért ?[/quote]

  Az FCM OP sosem volt. 7,5 tieres tank volt, ami stockos 8-asnak felel meg. Gyengébb volt a tierjében a többinél, az erőssége a MM-ben rejlett. Főleg 7-esek ellen ment. Simán be tudták ütni már 6-osok is. De a penje a DPM-je és az alfája oda kiváló volt. Kreditfarma nagyszerű kis járgány volt. Jó fantáziával jó köröket lehetett menni. Ez mára már egy hulladék lett. Buffolni sem lehetne, legalábbis olyan hatalmas buff kellene, hogy már teljesen más tank lenne belőle. Már mindenben gyenge. A legnagyobb baja az ammorack érzékenysége volt. Még perkkel is állandóan azt kapott. Két javítót kellett állandóan vinni magával.

  Mindenféle lelkifurdalás nélkül becseréltem Löwére. Nem bántam meg. A Mutz és e közt vacilláltam, de annak legalább kemény a tornya és nem érzékeny. :xmas4:

  MINDENKINEK : Azért ne igyunk előre a medve bőrére. NA-n beígérték a Defendert, de ide korántsem biztos, hogy bejön. Nézd meg mindenhova bejött az EVEN, csak ide nem. Aztán ott van még a szovjet sherman is, az sem jött be. Egyébként az élet rendje ez lenne : régi kacatok, hulladékokat kidobjuk és kapjuk, vesszük az új jobb dolgokat. :xmas2:

  Filozófiai kérdés : Ha a jelenlegi tendenciából interpolálunk a jövére, akkor a Defender ezekkel a paraméterekkel is hulladékká válik pár év mulva. Felmerül a kérdés, miféle tankok lesznek akkor 8-9-10.-ben ha a defi is car lesz ? :trollol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  safalade · 1 éve
  212pen, 8°gundep, mobilis... Szerintem nem rossz az FCM, nem egy világmegváltó de lehet vele érvényesülni (ellenben a hasonló érabeli oroszokkal IS6,KV5)
  Múltkor a CDCt is elővettem, mert olvastam itt a sírást, az sem használhatatlan, mondjuk 3x lőttek ammoracket egy meccsen :yk: de legalább elvesztettük a csatát minden küszködésem ellenére

  Szvsz a legnagyobb rákfenéje a régi prémeknek, h csak 1-2 tulajdonságban jók (még nem is kiemelkedők) az ágyú-mobilitás-páncél szentháromságból, az új bohóctankokkal szemben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 1 éve
  [quote name="laciqwer1"][quote name="Hunti"]
  Veszel egy autót.10 év múlva szeretnéd lecserélni egy újra.A régi autódat annyiért fogják beszámítani, mint amennyiért vetted? Kétlem.
  Szerintem annak is örülni kell ,hogy néha be lehet cserélni 50%-os értékben.Sok játékban nincs erre lehetőség...[/quote]
  Amenyi prémium tankot vettem mindegyiken volt gyárilag roszda vagyis gyárilag tuti nem tehát mindig használtatt adtak , más szoval használtan azért 10év mulva is érjen már ugyan annyi-t.
  vagy elsöre mikor megveszem adjanak zsirujat ne pedig olyat amin roszda van, lásd pl: T34 a kipufogo majdnem szétvan rohadva annak is akinek 2éve van meg és annak is aki 1perce vette, tehát érjen annyit.[/quote]

  :rofl:

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.