Jelenleg 195 vendég és egy tag online

2013. október 3. 15:08

Team Battle - A csapatjáték új dimenziója...

Írta:
Értékelés:
(4 szavazat)
8 hozzászólás

A bevezetendő új mód neve Team Battle lesz, amit nagyjából a szakasz és a század közé lehet majd helyezni. A Team Battle alapötlete: 5-7 játékos egyesítése egy csatára.

Alapszabályok

 • A csata maximális hossza 10 perc lesz.
 • Kizárólag Normál játékmódhoz lesz elérhető (Encounter és Assault kizárva).
 • Maximum Tier VIII-as járművek lehetnek majd a csapatban, max. 42 (össz) Tier pont értékben (Tier I = 1 pont, Tier II = 2 pont, stb).
 • Egy normál csapat 7 főből fog állni. Ha egy csapat 5 vagy 6 játékossal áll ki, akkor minden hiányzó játékos -1-gyel csökkenti az össz Tier pont limitet.

Ez a mód minden játékos számára elérhető lesz és a csökkentett létszám miatt egészen új taktikák kieszelésére sarkallja majd a parancsnokokat. Az új mód egyik legfontosabb jellemzője az lesz, hogy hasonló képességű csapatokat fog majd csak összesorsolni (egy speciális algoritmus fogja kiszámítani a csapatok szintjét, különféle paraméterek alapján). Ezáltal ez a mód érdekes lesz akár a kezdő csapatoknak is, hisz minden csapat a nagyjából vele egyszintű csapattal kerül majd össze, illetve a veteránok is méltó ellenfelekkel találkoznak majd a csatatereken.

Minden játékos csatlakozhat egy csapathoz vagy akár új csapatot is létrehozhat (mint egy tankszázadot), de választhatja az auto-kiválasztás opciót is. Ebben az esetben a program egy automata keresést fog végezni, mellyel csapatot keres a játékosnak vagy éppen egy játékost keres majd a csapat még üres helyére.

További információkat erről a módról hamarosan közlünk még...

Utoljára frissítve: 2013. október 3. 15:38
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Skyler94 · 6 éve
  for4zsozsi.... hello nekem is ez volt a probléma, de megtaláltam a gyógymódot : wot mappa, res mods, verziószám, gui, flash "application.swf" töröld ki, utána menni fog. ( legalábbis nekem működött)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  for4zsozsi · 6 éve
  Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy melyik mód okozza hogy rohadtul bugos a csapat csata? módok nélkül megy, de ha módokkal, akkor kiválasztom hogy csapat csata, és keresés, akkor rámegyek bármelyikre és nem hozza ki a játékosokat + ja joinolnék bármelyikbe, akkor senki csak férőhely elfoglalása van ott de a játékos számánál ottvan pl. hogy 5/7...
  Ha valaki nem értené, küldök screenshotot! pls fontos lenne!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  Nagyjából kizártnak tartom hogy akár csak egy morzsányi infót is kiadnak majd a besoroló rendszerről.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dartonite89 · 6 éve
  "De a kérdés, hogy mi lesz ez az rangsor? Mi lesz az alapja és publikus lesz-e? Tudni fogja-e a játékos, hogy ő erős, közepes, gyenge képességű vagy sem?"
  99% hogy tudni fogjuk. A rossz játékos mint minden más játékban, itt is ráfogja a csapatára a szar statjait, a jók pedig méregethetik az e-peen-t, ami a rating system lényege.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNSUNDERDOGS · 6 éve
  A Team Battle egy célt szolgál: népszerűsíteni a WoT eSport részét.

  7on7 ESL felállások 7on7 ESL pályákon. Ahogy például az A-seriesben sem játszik harmadosztályú csapat egy abszolút csapat ellen, vagy ahogy Bronze League csapat sem Golden League csapat ellen kell játsszon a versenyeken, úgy elméletileg itt sem fog egy Denova vagy Evil Panda Squad kezdő (45%-os siemka kto pl) csapatok ellen játszani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Barni2012 · 6 éve
  az egyébként elég érdekes hogy engem van hogy egymás után 5ször csupa piros csapastba dob utána 5ször pedig zöld-citromba... (aslain's XVM mod)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pitya78 · 6 éve
  Szerintem ez a Global Rating nevű mèrő szàm, aminek a receptjèt nem ismerem de ez az első ami az Assistantban van...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pitya78 · 6 éve
  Sajnos Hunyadi, most is ez megy. Màsok àltal "szopò àgnak" definiàlt fura periódusok, valòjàban a most is kiderült kèpessègen alapulò sorsolàsnak vagyunk a szenvedöi.... Most màr hivatalosan is lebuktak!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.