Jelenleg

17
látogatónk van

2017. március 29. 08:36

Fejlesztői hírrepeszek #247 - Az új MM-ről

(13 szavazat)
99 hozzászólás
  • A régi rendszert teljesen lecseréljük, azaz egy tök új MM rendszer lett létrehozva. Már nagyon régóta folytattunk megbeszéléseket az MM-mel kapcsolatos igényekről, ezek közül volt amit elfogadtunk és volt amit elvetettünk. Régóta beszélünk a szakaszok korlátozásairól is. Általánosságban minden a 3-5-7-es szint-piramis ötletével kezdődött.
  • Az új MM nagyon funkcionális, ugyanakkor szembekerültünk azon szituációval, hogy a különböző szinteken elég specifikus a tankok eloszlása. Tier 8-ig növekszik,tier 9-ben van egy kis visszaesés, majd t10-ben ismét megnő az eloszlás.
  • Lesznek tisztán egy tieres csaták is, ha nagy felhalmozódás lesz a várakozó sorban ugyanazon tierű tankokból.
  • Minél kevesebb online játékos lesz, annál "rosszabb" minőségű csaták várhatóak majd (már ami az MM kezdeti munkáját illeti). Ezért szeretnénk ha minél többet játszanátok és meghívnátok még a barátaitokat is, hogy együtt segítsétek az MM munkáját :)
  • Véleményem szerint már nagyon régóta húzódik az új MM ügye - 1 év is eltelt már - ezért most már mielőbb szeretnénk Nektek átadni az új rendszert.
  • Egy csomó ötletet kaptunk a letiltható térképek ügyével kapcsolatban, ilyen volt hogy prémium fiókkal 1-3 térképet kizárhassanak a játékosok az MM-ből. Bár ez igencsak megterhelné az MM-et, nem tudjuk megmondani hogy ez valaha bevezetésre kerül-e majd.
  • Az MM sebességét tekintve semmilyen változást nem fogtok tapasztalni.
  • Nem lesznek képesség alapú random csaták.
Utoljára frissítve: 2017. március 29. 08:56

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Immp
    • Tankos
    · 7 éve
    "Örüljünk már egy kicsit annak hogy a kedvenc játékunk fejlesztői szeretnének a játékélményen javítani! "

    [i][moderálva] Konteókat csak ide: http://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/duhongo-re/1759-konteozzunk-nem-ujoncnak-valo-videk

    Hunti[/i]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Buzz Lightyear
    • Tankos
    · 7 éve
    Szerintem tiszta baromság és feleslegesség, ráadásul meddő vita a képesség alapú MM emlegetése.
    Ahhoz hogy a tierek és a különböző tanktípusok figyelembe vétele mellett még azt is nézze a program hogy egy csatába mindkét oldalon kb. ugyanannyi lila, kék, zöld, sárga, narancs, piros játékos kerüljön: na annyi számítási teljesítmény a világon nincs. A sóvárgóknak ezt kellene megérteniük hogy ehhez sok-sok darab mainframe gépre lenne szükség ami csak a csatába helyezéssel kellene hogy foglalkozzon.
    Na most a mainframe gépeket még a nagy filmstúdiók is csak bérelni szokták hogy mondjuk kiszámoltassák rajtuk a Toystory-t!
    Szerintem a 3-5-7 piramis bevezetése nagy előrelépés lesz, ha meg a tanktípusok egyforma eloszlására is figyelne még a matchmaking-nél, na az már a menyország lenne!

    Örüljünk már egy kicsit annak hogy a kedvenc játékunk fejlesztői szeretnének a játékélményen javítani! :thx1: :thx2:

    [quote name="R3dd1ngt0n"]akkor én már csak arra leszek kiváncsi hogy : mikor " kapnánk " vissza a régi térképeket ... mert pl az hogy egy nap szinte ugyan az a 3-4 térkép pörög ... jobban elveszi az ember kedvét mint az hogy kilő egy arty.... [/quote]

    Ezzel maximálisan egyetértek! Nincs frusztrálóbb mint mikor leülsz nagy kedvvel játszani és kapsz egymás után 6 Himmelsdorfot 2, Winter Himmelsdorffal hígítva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    R3dd1ngt0n
    • Tankos
    · 7 éve
    akkor én már csak arra leszek kiváncsi hogy : mikor " kapnánk " vissza a régi térképeket ... mert pl az hogy egy nap szinte ugyan az a 3-4 térkép pörög ... jobban elveszi az ember kedvét mint az hogy kilő egy arty....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Immp
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Okko_Dienes"]A lilák kékek tier 10-ben húzzák a wn8-at...Ha alacsony tierben látod ő(ke)t akkor vagy kreditet farmol vagy tankot húz. (néha troll (szakaszt) tankot is láthatsz pl e25, de az max fun, nem wn8 húzás...)

    Üdv
    Okko

    [quote name="Immp"]... Nem is szólva hogy 6-7 tierbe mennek w8 at javítani...........[/quote][/quote]
    tisztelet a kivételnek ..... de ismerek párat aki azt csinálja.... sajna
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Okko_Dienes
    • Tankos
    · 7 éve
    A lilák kékek tier 10-ben húzzák a wn8-at...Ha alacsony tierben látod ő(ke)t akkor vagy kreditet farmol vagy tankot húz. (néha troll (szakaszt) tankot is láthatsz pl e25, de az max fun, nem wn8 húzás...)

    Üdv
    Okko

    [quote name="Immp"]... Nem is szólva hogy 6-7 tierbe mennek w8 at javítani...........[/quote]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Immp
    • Tankos
    · 7 éve
    Már megint egy vicc a wg-től !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Addig amíg nem lesz képesség alapu MM addig törölheti a valagát,,, ha én meg hívok valakit játszani , és ő pont egy olyan időszakba kezd el játszani mondjuk tier 6 nál hogy pirosak a zöldek ellen mert van ilyen,,,, úgy elmegy a kedve a játéktól a hogy csak na. Nem is szólva hogy 6-7 tierbe mennek w8 at javítani.... ráadásul nem egy éve hanem kb 4 éve egyre rosszabb az MM ami az iszonyatos tank össze vissza állítgatásnak is köszönhető , azonos tierbe is lessz tank ami xart sem fog érni....... szerintem ez olyan 10% ot javít a helyzeten .... és ha már ilyet írnak hogy játszanak többen akkor nagy a baj ........

    [i][moderálva] Konteókat csak ide: http://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/duhongo-re/1759-konteozzunk-nem-ujoncnak-valo-videk

    Hunti[/i]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    phurges00
    • Tankos
    · 7 éve
    A nyugalom megzavarására alkalmas 2 hsz-t töröltem. Sry Sunhair, mindenki aranyos, okos, kedves és Lila.

    Inkább tárazzatok fel a hétvégére. Akkor kiengedik a zombikat, és minden egy kicsit nehezebb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Sunhair"]...[/quote]
    Hmmm. Hadd gondolkodjak el ezen a nem hallgat WG a vörös hadsereg sirámára dolgon. Tudom már. KV-1S. Nem tudom, mond-e neked valamit ez a név?
    Amúgy a képesség alapú MM iránti kívánságot nagyon félreértik itt sokan, még azok is, akik ilyet akarnak. Itt nem arról lenne szó, hogy csak lilák lilák ellen, csak zöldek zöldek ellen, hanem balanszolva legyen már a csapatokban a különböző képességű játékosok elosztása. Az valóban bosszantó, amikor egyik oldalt az 5 top játékos vérvörös, míg a másik oldalon zöldek, meg még egy kék is van.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sics
    • Tankos
    · 7 éve
    Felnéztem tesztszeróra.

    ( Vannak még vele bugok, pld nix sok gold meg 0 free xp van, csak kreditből van böszme sok. Szóval kb avval lehet játszani ami megvan vagy legalább ki van fejlesztve. Egyelőre eléggé lagol, szóval nem erőltettem. )

    De ami a lényeg: az új MM így elsőre nagyon jó !!!

    Egy és két szintes csatát láttam még csak - pld full nyolcas csata, full ötös csata ... t9 (4-4db) és t8 tankok csatája...

    Sokkal másabb, mint a 3 szintes ... két tieres csatában nem érzi magát tehetetlen szarnak a bottom tier tank se.

    Amit még nem látok át teljesen, de tuti komoly jelentősége lesz: meg fog változni bizonyos tankok használhatósága. KV-2 pld asszem szinte mindenkit egylövésezni fog
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Serious_Threat
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Snoke"][quote name="Puklincs"]Képesség alapú MM-et a random csatákban!!!!Ha a versenyeken meg lehet oldani akkor itt is csak NEM AKARJÁK![/quote]

    Ezt nem csak a WG nem akarja, de nagyon sok játékos sem. Nem várhatod el a mostani kékektől, liláktól, hogy csak kékek és lilák között játszanak, mert akkor nagy részük hamar visszakerülne zöldbe vagy sárgába. Kiemelkedni a fakezűek közül könnyebben lehet, mint jó játékosok közül. Mikor egyedül vagy lila 30 játékos között és szénné lövöd a piroskákat, hát az meghozza az arcodat és nem szívesen mondanál le erről az érzésről. [/quote]

    Te sem játszottál még huzamosabb ideig nagy tierben "lila" szinten, hidd el inkább átok, mint áldás.

    @Puklincs: engem frusztrál cs:go-ban a sok csaló, smurf stb., ezért nem is játszok vele. Javaslom neked is a hasonló gondolkodásmenetet, ha ennyire nem szórakoztat a játék.

    Akármit csinál a szerencsétlen WG (egyébként most szvsz az új generációs prémtankokon kívül totál jó döntéseket hoznak a játék fejlesztésével kapcsolatban) az nektek nem jó.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.