Jelenleg 374 vendég és 4 tag online

2017. március 29. 08:06

Fejlesztői hírrepeszek #246 - A könnyű tank ágak kiterjesztéséről

Írta:
Értékelés:
(12 szavazat)
38 hozzászólás
 • Az új könnyű tankoknak már az új MM-mel kell majd csatába menniük. Kezdetben a bevezetésükkor rendkívüli reakciókat váltottak ki belőletek. Általános vélekedés, hogy a könnyű tankok nem igazán lényeges (meccset eldöntő) résztvevői a csatáknak és sokan írtátok hogy szinte sohasem játszotok velük - kivéve talán az egyéni küldetéseket -, hisz jelen pillanatban az osztály elsődleges szerepköre nem túl releváns, és ebben igazatok van.
 • Nagyon elővigyázatosan olvassuk a Sandbox-ról érkező visszajelzéseket, például a végül visszakerülő táras (M41) és troll (T49) ágyúk miatt is.
 • Ami a prémium könnyű tankokat illeti, hosszú mérlegelés után arra jutottunk, hogy nem nyúlunk a jelenlegi karakterisztikájukhoz. A 9.18-as verzió után meglátjuk hogy hogyan viselkednek majd a kezeitek közt és ennek függvényében teszünk majd további lépéseket ha szükséges.
 • A tier 8-as tankokon lévő tapasztalati pontok kérdése nem egyszerű, régóta gondolkodtunk már ezen, és végül úgy döntöttünk, hogy megnézzük a statisztikákat. Jelenleg csak a játékosok 10%-a játszik tier 8-ban (RU). Úgy döntöttünk, hogy ha egy játékosnak van egy t8-as könnyű tankja, pl. egy AMX 13 90-e, a tank t9-be mozgatásakor meg kap minden modult kifejlesztve (elit lesz), illetve a legénység is át lesz majd képezve, de rajta felhalmozott XP megmarad tier 8-ban. Ha például az AMX 13 90-nel az AMX 30 kifejlesztése a célod, akkor mivel a megszerzett XP megmarad t8-ban, ezért onnan folytathatod majd az AMX 30-ért folytatott küzdelmet, ahol abbahagytad (t8-ban). Ez egy nehéz döntés volt, de tartsátok tiszteletben.
 • A könnyű tankok lélektana meg fog változni: Teljes értékű tankok lesznek, teljes értékű szerepkörrel és jó lehetőségekkel a csatatereken. A játékosoknak újra meg kell majd szokniuk őket.
 • Az egyéni küldetések úgy maradnak ahogy most vannak. Rájöttünk hogy így könnyebben lesz teljesíthető egy részük, de ettől függetlenül nem módosítjuk már őket.
 • Számos ötletünk van új prémium könnyű tankokra, de csak az általános átállás után kerülhetnek majd terítékre. Tier 8-asok lesznek: az amerikaiaknál 2 jó jelöltünk is van, a németekkel viszont problémák vannak. A szovjet tankok kiválasztása nehéz, a kínaiaké pedig még nehezebb. Át fogjuk nézni a levéltárakat.
 • Tier 9-es prémium tankok nincsenek tervben.
 • T-50-2 mint prémium? Nem.
Utoljára frissítve: 2017. március 29. 08:36
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rosszpenz
  • VIP
  • Kiképző
  · 3 éve
  Ja, jó móka volt meg a régi Chaffe is, de olyan drága volt a javításuk, mintha TX tankokat hajtottál volna, alig-alig lehetett pluszban kijönni velük. De akkor nem volt csak a T-50-2, most lesz egy rahedli ilyen gokart, nem értem minek kell.

  [quote name="MegaJani"]A T-50-2 tényleg ilyen jó volt, hogy visszakérik? :o[/quote]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MegaJani · 3 éve
  A T-50-2 tényleg ilyen jó volt, hogy visszakérik?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zozzy · 3 éve
  Üdv! Nos, 2 hét után tértem vissza, nem biztos hogy minden vonatkozó kommentet láttam, úgyhogy bocs, ha volt már. Gondolom többen vagyunk a következő szituációban:
  A problémám az XP hordozással kapcsolatos. Azt olvastam, hogy egyes tankok feljebb kerülnek kifejlesztve, a velük gyűjtött XP pedig megmarad az alatta lévő tier-ű tankon.
  Konkrét példa: a Bulldog nekem "megtartós" lett, a T71-gyel már a T69-et fejlesztem (10k xp van épp). A T49 szintén fullos és a következő tankot fejlesztem. Ezek a tankok most egymás elé kerülnek. Akkor most a Bulldog megkapja a T49 xp-it, a T71 meg a Bulldog xp-it? Esetleg mindkettő XP-je "lecsúszik" a T71-re? Ez lenne a legjobb, mert a T71-gyel tovább lehet menni a medium ágra. Vagy egyszerűen a T49 XP-je megy a Bulldogra oszt' cső? Előre is köszönöm a választ, ill. helyreigazítást.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ArgHx · 3 éve
  [quote name="Tutyimutyi2"]"ha egy játékosnak van egy t8-as könnyű tankja, pl. egy AMX 13 90-e, a tank t9-be mozgatásakor meg kap minden modult kifejlesztve (elit lesz), illetve a legénység is át lesz majd képezve, de rajta felhalmozott XP megmarad tier 8-ban."

  És mivan olyankor hogyha az embernek pl t-54 ltwt-en van xp-je mert ki akarja fejleszteni belőle a t-54-et de ha megjön az update akkor az xp a hejére kerülő LTTB-re kerül de onnantól kezdve a light ágról már nem lehet majd kifejleszteni a t-54-et.[/quote]
  Van rá egy hónapod, ha nem sikerül indulsz érte med ágon... :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tutyimutyi2 · 3 éve
  "ha egy játékosnak van egy t8-as könnyű tankja, pl. egy AMX 13 90-e, a tank t9-be mozgatásakor meg kap minden modult kifejlesztve (elit lesz), illetve a legénység is át lesz majd képezve, de rajta felhalmozott XP megmarad tier 8-ban."

  És mivan olyankor hogyha az embernek pl t-54 ltwt-en van xp-je mert ki akarja fejleszteni belőle a t-54-et de ha megjön az update akkor az xp a hejére kerülő LTTB-re kerül de onnantól kezdve a light ágról már nem lehet majd kifejleszteni a t-54-et.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BoB B Seal · 3 éve
  [quote name="Tomax96"][quote name="laciqwer1"][quote name="BoB B Seal"][quote name="Tomax96"][quote name="BoB B Seal"]Javítsatok ki ha tévedek, de ha a light-ok teljes értékű tankok (tehát átveri a +1 tier hevy-t) lesznek, akkor ki fog spotolni, mert inkább hátúl marad és ossza onnan a sebzést. Miért is menne előre?[/quote]

  Nem fognak hátulról sebzést osztani. 235-246-os APCR alap lőszer megfelel 225-235-ös AP-nak sok esetben. Prém lőszer többnyire 280-as heat,ami megint csak nudli. Ja és az ágyúk sem lesznek túl pontosak. Valótlanok a félelmeid. Közelről szerencsével,vagy goldal ilyen alvázat talán betudják lőni egy heavynek. Ennyi. Nem kell befosni tőlük.[/quote]
  Értem.
  csak valaki elmondhatná a VK-B-nek is mert egy t-37-es 3x ütötte be szemből, én meg csak lestem top tier-ként.[/quote]
  ha eldugtad a hasát akkor max goldozot vagy repeszelt. ha enm dugtad ell akor hasát löhette vagy géppuska álást. máshol max repeszel lövi be szemböl.[/quote]

  Mert a 270 mm-es alvázát,amire a 10-eseknek is goldot kell tölteni majd biztos a T37 beüti. A géppuska pedig már nem gyenge pont. Amikor a sok német tankot buffolták,akkor levették róla.[/quote]
  A hasa nerfet kapott, hogy mekkora azt nem tom.

  [quote name="hifimumus"]Üdv Emberek!

  Csak a nagy tierekről folyik az adomálgatás...

  Pedig sokunk kedvencét az Elc bist-t teszik most tönkre... Aki látta a leendő statjait és utána benéz a garázsába,akkor "egy picit" jogosan kezd bele egy cirkalmas, magyaros felkérésbe,hogy mit próbáljanak ki a nőnemű felmenőjükkel a wg-s "fejlesztők" a káma-szutrából.....

  Azzal meg mi lessz,hogy örökfestéssel 3soros legényekkel szarránerfelnek agy funnygépet????
  Nem a nerfelt szarra költöttem a pénzemet,hanem arra ami a garázsomban áll...........

  Az oké,hogy a 8as 13-90emet 9esként kapom vissza(ez is fura),de ez akkor sem oké......[/quote]
  Sajna mindig ez van.
  PzIV, Kv-1S meg a többi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hifimumus · 3 éve
  Üdv Emberek!

  Csak a nagy tierekről folyik az adomálgatás...

  Pedig sokunk kedvencét az Elc bist-t teszik most tönkre... Aki látta a leendő statjait és utána benéz a garázsába,akkor "egy picit" jogosan kezd bele egy cirkalmas, magyaros felkérésbe,hogy mit próbáljanak ki a nőnemű felmenőjükkel a wg-s "fejlesztők" a káma-szutrából.....

  Azzal meg mi lessz,hogy örökfestéssel 3soros legényekkel szarránerfelnek agy funnygépet????
  Nem a nerfelt szarra költöttem a pénzemet,hanem arra ami a garázsomban áll...........

  Az oké,hogy a 8as 13-90emet 9esként kapom vissza(ez is fura),de ez akkor sem oké......
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LordJoey · 3 éve
  [quote name="MKLS21"]A Ru251-emen jelenleg van 200K+ XP, Leo PTA nincs unlockolva, mert arra vártam, hogy ha rajta marad az XP akkor majd abból csak simán feloldom a RHM Panzerwagent. Jelen esetben viszont úgy látom jobban járok, ha elköltöm az XP-t a Leo PTA-ra, mivel hosszú távú tervek között szerepel a megvétele, a 10-es LT-re úgyis ki kell grindolni Ru-val az XP-t újra. Jól látom a dolgot? Megerősítést kérek! :thx2:[/quote]

  Én is így vagyok a T49-el és nagyon úgy néz ki, hogy xp nélkül fognak 9-esbe lépni a 8-asok... :sigh:

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.