Jelenleg

7
látogatónk van

2016. április 22. 06:25

0.9.15 - Bepillantás a supertest-be: Tank paraméter változások

Írta:
(14 szavazat)
109 hozzászólás

A 9.15-ös verzió lassan feltűnik a horizonton és érkezik majd vele néhány fontos változás és egyes járművek újraegyensúlyozása is. Utóbbiak elsősorban azon prémium tankokat érintik majd, melyek már hosszabb ideje a játékban vannak és melyek teljesítményben már lemaradtak társaikhoz képest.

A cikkben egy összefoglalót olvashattok azon módosítási javaslatokról, melyek előzetes tesztelése már folyik a superteszt szerveren:

Minden, a cikkben szereplő információ csak előzetes, s mint ilyen, a vizsgálatok eredményétől függően lehet hogy változni fog vagy akár törlése is kerül, mielőtt elérné a hivatalos verziót.

Prémium járművek

A legtöbb változás annak érdekében történik, hogy a játékban már hosszú ideje szereplő prémium tankok naprakésszé váljanak és jobban illeszkedjenek a random csaták jelenlegi körülményeihez. A módosítások fő célja az, hogy javítsák ezen járművek játékmenetét és párhuzamosan ezzel a játékosok elégedettségét is ezekkel a tankokkal kapcsolatban, mindezt úgy, hogy a velük szerzett játékélmény ne változzon meg radikálisan.

Japán tankok

A japán tech tree-ben nyilvánvaló előítéleteket tapasztalhatunk az egyes járművek népszerűségével kapcsolatban, nevezetesen a játékosok túlnyomó többsége a közepes (tier V-VI) szintekre összpontosít leginkább, mivel ezek a tankok lényegesen kitűnnek harci hatékonyságukkal más nemzetekhez tartozó hasonszőrű társaikkal szemben. Ezen probléma megoldása végett úgy döntöttek, hogy módosítják ezen tankok technikai jellemzőit annak érdekében, hogy helyreálljon a harci egyensúly a tier VI-os nehéz tankok táborában. Ugyanakkor a tier III-IV-es járművek is kapnak némi engedményt statisztikáik tekintetében és javítva lesz egy technikai jellemzőjük, éspedig tüzelési teljesítményük.

Változások tankonként

A tankonkénti konkrét változtatásokról grafikusan itt tájékozódhattok (angolul), de azért berakom a lefordított adatlapokról is a képeket:

Kína/Csehszlovákia

Egyesült Királyság

Szovjetúnió

Németország

USA

Japán

Utoljára frissítve: 2016. április 22. 11:35

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  treffhetes10
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="szotyimag"]Hát, lehet, hogy a régi prém. tankoknak kedveztek, de a Cromwell B ből egy nulla szart csináltak! Egy biztos, én többet semmiért nem fizetek ezeknek a tetves oroszoknak![/quote]
  Miért, mi történt a Cromwell B-vel?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szotyimag
  • Tankos
  · 6 éve
  Hát, lehet, hogy a régi prém. tankoknak kedveztek, de a Cromwell B ből egy nulla szart csináltak! Egy biztos, én többet semmiért nem fizetek ezeknek a tetves oroszoknak!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vitya1983
  • Tankos
  · 6 éve
  A Panther 8.8-as kaphatna némi buffot azt gondolom, mert tier 10-ben, de már 9-ben is elég nehézkes vele boldogulni.
  Akár lehetne ez tierlimit vagy más paraméter módosítása.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zedetu
  • Tankos
  · 6 éve
  :trollol: Az a kérdés, hogy ha mondjuk ezentúl OI-nigrivel használjuk az ExperiEmentált, akkor az újra finom lesz, mint a nerf előtt volt?

  Naaaa.... ezt kipróbálom majd :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  attila19
  • Tankos
  · 6 éve
  10 csatából, 8 Nem tartott tovább 4 percnél. A maradék 2 sem volt sokkal hosszabb. Tehát ebben semmi változás. A csata elején kisorsolják az eredményt, azután mindegy mit csinálsz. mint a lottó. :-x
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Morphelo
  • Kiképző
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Skjenngard"] kegyetlen dolgokat lehet azzal a DPM-el művelni... [/quote]
  LOL
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Geri1987
  • Tankos
  · 6 éve
  Mehetsz bármivel, ha szar az mm és hülyék a csapattársak, véged van.

  Ezért se értem ezt a rohadt nerfelés/buffelés dolgot....ez elvileg egy csapatjáték lenne, nem az értékeket kéne tologatni ide-oda hanem normális csapatkiosztást csinálni, az már hatékonyan egyensúlyozná a tankok közötti különbséget....

  Berak VIII-as tierbe, 4/8 hevi arányba aztán mehetek ahová akarok az "OP" tankommal, szart sem ér!

  Várom már azt a "nagyon jó" mm-et....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Skjenngard
  • Tankos
  · 6 éve
  Akik annyira szeretik ezeket a japó csodákat, gondoljanak bele, hogy soha nem az 1v1-el van a baj. 1v1-ben nem igazán hatottak meg az OI-k, a már sokak által leírt dolgok miatt: meddel körbeszaladom, TD-vel (jó esetben) sima lőszerrel ütöm, bármi másra ott a Mastercard, lighttal flank és csipegetem, vagy spottolom artynak. A gond akkor van, amikor megjönnek a retard platoonok, és nekiállnak bushcampelni A0-ban, elvonva ezzel 3 heavy-nyi HP-t és tűzerőt a "frontról". Majd a meccs végén a fentebb említett okok miatt az ellen szétkapja őket, nekem megy mondjuk 2k+ sebzés a kukába, ők boldogok, mert ha mákjuk van, oneshotolnak pár eléjük téved low HP tankot, mielőtt az arty vagy a túlerő megeszi őket. Vagy amikor a T29-el hulldown, de a HE lőszerük visz 2-300 HP-kat és legtöbbször a löveget. Megjavítod, a komája megint elviszi.

  Más, valaki írta, hogy a Panther mekkora f*s, mert német. Azért azt a szívószál ágyút nem nevezném f*snak. Ne medként használd, hanem sniperként, jó legényekkel, egyből más világ nyílik meg előtted. Platoonban kegyetlen dolgokat lehet azzal a DPM-el művelni...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FSB1000
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Christofia"]
  Ui.: azt nem tudom, honnan veszed, hogy gyors, mert amíg nem mész velük mocsárba rallyzni, addig a KV-2 bárhol lehagyja az O-I-t tudomásom szerint :-)[/quote]

  Kipróbáltam, mert a dolog nem hagyott nyugodni. Igazad volt KV2 terepen simán lehagyta az O-I-t.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FSB1000
  • Tankos
  · 6 éve
  Nem értem a sírást OP ügyben, sem a WG reakcióit.
  .
  Ha annyira OP az O-I, akkor miért nem mindenki azzal farmol, statot javít, élvezkedik?
  Max. 1 hét kifarmolni. Nem olyan nehéz mint egy t10-et.
  Vannak a játékban jól játszható tankok és vannak kevesebb sikerrel kecsegtetők.
  Mégis változatos a járműpark amivel találkozunk. Rengetegen játszanak Tigrissel, én is szeretek vele játszani, mert az a Tigris. A Pentherral, meg a szívószál miatt. És még hány olyan nem OP tank van amivel szívesen megyek valami spéci tulajdonsága miatt. Gondolom más is.
  .
  A T150 tényleg jó tank, érzésre a páncélja sokat pattint, az IS3 meg kiemelkedően jó t8 HT-k között mégsem árasztják el vele a pályákat. Naponta leszorzózom, "oszt jónapot". Várom hogy egyszer bevethessem valami csapatba...
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.