Jelenleg 456 vendég és 7 tag online

2015. augusztus 7. 10:20

0.9.10 - Szovjet hangár

Írta:
Értékelés:
(12 szavazat)
7 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2015. augusztus 7. 10:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kovacs · 3 éve
  [quote name="Ynnegaf"]Én is régóta egy dinamikusabb hangárra vágyom már, úgyhogy ez az ötlet szerintem is jó. WT-ben legalább megvan a lehetőség, hogy az ember egyedül tesztelje a járművét, itt miért kényszerít rá a játék, hogy csak másodmagammal tehetem meg? Másrészt lehetne egyéb hasznos és kevésbé hasznos funkciókkal is ellátni a garázst. Pl. szívesen járnám körbe szabadabban a tankomat, nem csak a tengely körüli forgás, meg a fix zoomolási lehetőségek érdekelnének. Vagy épp lehetne egy megcsodálható dicsőség falat is kirakni, amire kedvünk szerint kipakolhatjuk azokat a plecsniket, amikre a legbüszkébbek vagyunk. Emellett akár cicomázható is lehetne a garázs egyéb dolgokkal is, valamint lehetne csinálni tank pimpelést garázsnézetre (jó verseny téma lehetne )[/quote]

  Ajánlom figyelmedbe a garázs modokat, van pár elég szép. Itt a wotinfon is találsz párat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 3 éve
  Én is régóta egy dinamikusabb hangárra vágyom már, úgyhogy ez az ötlet szerintem is jó. WT-ben legalább megvan a lehetőség, hogy az ember egyedül tesztelje a járművét, itt miért kényszerít rá a játék, hogy csak másodmagammal tehetem meg? Másrészt lehetne egyéb hasznos és kevésbé hasznos funkciókkal is ellátni a garázst. Pl. szívesen járnám körbe szabadabban a tankomat, nem csak a tengely körüli forgás, meg a fix zoomolási lehetőségek érdekelnének. Vagy épp lehetne egy megcsodálható dicsőség falat is kirakni, amire kedvünk szerint kipakolhatjuk azokat a plecsniket, amikre a legbüszkébbek vagyunk. Emellett akár cicomázható is lehetne a garázs egyéb dolgokkal is, valamint lehetne csinálni tank pimpelést garázsnézetre (jó verseny téma lehetne )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ApofisTanker · 3 éve
  Szovjet hangár ötlet bejön, de jobban örülnék egy tényleges hangárnak, hiszen ez egy autópiacra hasonlít. Amúgy, támogatom az előző hozzászóló javaslatát, az lenne a tökéletes.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kovacs · 3 éve
  Ha magyar hangár lenne, magyar zászlókkal, meg tankokkal, még jó is lenne.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  M_E_T_A_T_R_O_N · 3 éve
  Na ez nem egy halott ötlet, de erre mondanák, hogy majd 09.157 patch-ben.. van fontosabb. De nekem tetszik az ötlet!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  harassin · 3 éve
  Egy hangár, akkor lenne élvezetes ha például az itt látható udvar területén nem csak állna a tankod hanem kipróbálhatod a mozgását is. Így elég sok tesztlehetőség is nyílna a játékosnak mielőtt belép a csatába.
  Tegyük fel, hogy még végtelenig lőhető céltábla is lenne ponosság teszteléshez, sebbzést is kijelezne rajta + megtudod milyen szintű legénységgel hova hord, és például 50%-os legénységgel LEHET nem mennél be csatába mert kb egy köpőcsöves talicskát ér.
  Aztán extrázzunk még: - lenne egy ilyen betonplacc meg mondjuk egy alacsony és magas dombos terep pálya mozgékonyságteszteléshez. Persze ott van a gyakorló csata... de az NEM olyan!!
  Namég egy kicsit: - tegyük fel lenne egy lehetőség hogy kiválassz egy tankmodellt ami csak áll egy adott pozícióban te meg lőhetsz rá közelről, távoltról, tetszőleges irányból, hogy begyakorold az átütését olyan tankoknak amik nehézséget okoztak random csatában. Erre is ott a gyakorló de mivan ha spanodnak nincs meg az a tank(ok).
  TERMÉSZETESEN a lőszer költség ugyan úgy terhelné a játékost a garázsban is!!!

  lángelme vagyok 8) ... érdekel, más is lát fantáziát ebben vagy csak én hiszem, hogy ezek imba ötletek ? :-|
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zoszili · 3 éve
  Nem jó. Beázik minden tank, oszt ótán eszi mindet a rozsda. :*
  Azér lőnek az oroszok össze vissza,

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.