Jelenleg

15
látogatónk van

2015. máj. 5. 15:46

Térkép átdolgozások: Karelia, Westfield, Sand River

(8 szavazat)
21 hozzászólás

Mindhárom térkép laposabb és nagyobb területen játszható lett:

Karelia

Westfield

Sand River

Utoljára frissítve: 2015. máj. 5. 15:54

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gmaster0o0
    • Tankos
    · 9 éve
    gyenge jatekos meg probalkozik hatulrol loni, vagy berohan es megdoglik.
    Ligth tanknak se pancelja se HPja, camo meg csak ott er valamit ahol van 3-400m-es nyilt ter. Rengeteg palyan folyosok vannak ott semmit nem er a camo. Egy kharkovon nem nagyon lehet hasznalni az alcat.
    T6 os ligth9g kerul fel, sok a t7es t8as ellenfele ahol meg elonybe van latotavolsagba. De t9,t10es heavynek mar 400mes latotavjuk van, melle bia+venti es mar orulhet a ligth tank ha 420 meterrol tud ra snipeolgatni. Kivancsi vagyok hany % tudnal oldalba snipeolni egy is7et aminek az pancelja dontott es ureges is az oldalan.
    Ha ennyire jobbak lennenek a ligthok mint tobbi tank mindeki ezzel jatszana. Csak eppen sokan pofara esnek amikor nagy mellennyel majd o huzza a wn8at ligthttal. Raadasul ott vannak pancelozottabb medek: 170es pennel azert szembol legyalaznak.
    Ahhoz h. megkerulj valaki ahhoz is kell am az h. tudd h. mikor es hol. Korozhetsz te egy TD korul ha kozbe egy JGPZ 1 lovesbol kiszed.
    A jo jatekosok kozul meg azert nem spotolnak, mert mas spotol sokszor. Ha mas nincs o is probal, hisz gyozelemre jatszik legalabbis 10bol9. A masik sok jo jatekosnak fotnos a wn8, az pedig nme a spotbol jon, szoval o igy tesz hozza a csapat gyozelmehez. Harmadszor: Az uj ligthok mar inkabb aggresszivabb jatekra vannak, es nem csak spotolassal tudnak ervenyesulni. Amikor egy t49-el 900akat lehet loni ne vard h. ejjel nappal spotoljon, vagy egy t54nek medeket megszegyenito toronypancleja van, vagy egy RUnak jobb dpmje van mint az osszes t8as mednek, sot meg t9es medek kozul is van amit ver.
    Felejtsuk mar el h. egy ligthbak csak spotolni kell. Palyak is szarok hozza + hatalmas sebzes potencialok vannak bennuk mar.

    edit:
    egy periszkopos TD meg felspotolja siman a ligthot 400m. Azert kaptak nerfet h. a ligth tank spotoljon nekik. Kar h. mas koncepciokkal ezt nem kovettek, bar igyis jobb a helyzet. Regen optikaval egy rhm mozgas kozben is ugy spotolt mint egy ligth, most ehhez meg kell allniuk. A mozgasbol spotolas igy oda kerult ahova valo a ligth tankokhoz.
    Ismetelni tudom magam: 400 meterrol egy futkoraszo ligth nem fog agyonloni senkit, kiveve ha papir a tank, de el is kell talalni, es lehetnek szep troll lovesek maik autobounce szogre mennek, vagy epp csoda spaced armorra(obj704 ), vagy epp sokszor celzott lovessel alohelyzetbol is a lovegpajzsat talalom el egy 7es SU152nek, es pattanok is, hat meg ha futnek. Mondanom se kell utobbi pelda nem egyszer clezas nelkul oneshotolja a ligth tankokat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gmaster0o0
    • Tankos
    · 9 éve
    nem szeretem se kareliat, se sandrivert normal csata modba, de tamadas vedekezesbe, szelessen hasznalhato palya, es ott abszolut kedvencek koze tartozik. Siegfriedline mellett ez a 2 palya ami miatt jatszok ilyen jatekmodot, mert hiaba van a sok retardalt hegyen kempelo attol en meg elvagyok rajta nagyon is.
    Hogy ezek a valtozasok hogy fognak hatni mem tudom. Remelem a tamadas-vedes nem valtozik sokat, a normal csatak meg jobbak lesznek. Majd kiderul
    Edit: most nzeem jobban a sand riveres kepet. Hat kedvenc map kuka... tamadas modbol a kedvenc helyemet szetszedtek ahogy latom. Pedig ott meg passiv spotos kuldit is csinaltam t55Ahoz... rohadjanak meg.
    [quote name="MPeter71"]És még mennyi pálya változott, amiről a WG sunyított. Ez annyira inkorrekt. Miért nem lehet a patch note-ban leírni, hogy melyik pályákon volt változtatás.
    Bokrokat mindenhonnan kiszedték, dombok kisebbek lettek, minden a retek light tankoknak kedvez. A heavy és td meg dögöljön meg minél előbb.[/quote]
    az miert kedvezne a ligthoknak ha kiveszik a bokrokat?
    Passiv spotot mar csak 2+1 palyan lehet igazan csinalni pont mert kiszedik a bokrokat. Murovanka az egyik legjobb ligthos palya volt, aztan ott is kiszedtek a flora nagy reszet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MPeter71
    • Tankos
    · 9 éve
    És még mennyi pálya változott, amiről a WG sunyított. Ez annyira inkorrekt. Miért nem lehet a patch note-ban leírni, hogy melyik pályákon volt változtatás.
    Bokrokat mindenhonnan kiszedték, dombok kisebbek lettek, minden a retek light tankoknak kedvez. A heavy és td meg dögöljön meg minél előbb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="carpmaster11"]Ezt így számon tartod :O Esetleg be tudnád linkelni az oldalt ahol ezt meg lehet nézni?[/quote]

    2013.06.27 óta minden replayem megvan. Csak a fájlnévből kiderül, hogy mikor, melyik tankkal, melyik pályán játszottam. :-)
    Egész jó kis statisztikákat lehetne csinálni, ha nem lennék lusta hozzá. :-*

    [quote name="Scratch87"]Komarin már nincs top-tierben, T 5-6-ban viszont elég rendszeres térkép, 10 csatából 2x szerintem kapom egy nap.[/quote]
    Oh, ez a hír valahogy elkerült. Köszi!
    De hogy mindenbe belekössek, inkább Mines-t kellett volna low tierbe rakni. Egy akkor pálya, amit keresztbe lehet látni/lőni mit keres tier X-ben. :-x
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Dodge94HUN · 9 éve
    Karelia támadás módban szar lesz így, de más módokban akár jól is kisülhet.

    ÉÉÉÉS itt vége minden jónak.

    Westfielden kiveszik a heavyk helyét, ami sok tanknak az egyetlen normális hely ott. Bal oldalon beraknak egy nagy placcot, ami miatt a bokorból spotolás megint lehetetlen lesz. Grat.

    Sand Riveren F-G8 határáról nagyon jól lehet védeni mindkét oldalt, de most, hogy laposabb lett az egész középső domb, már nem lehet olyan jól alkalmazni a helyet, ráadásul seggbe lehet kerülni kvázi.

    Nem értem, hogy az ilyen pályamódosítások hogy juthatnak el egyáltalán a gondolati síknál tovább....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Balista1
    • Tankos
    · 9 éve
    Hogy ennek az új pályának minek kellett magyarítani a nevét?. Maradhatott volna Overlord, D-day, Normandia vagy akármi. De ez a Hűbérúr valami borzalmas ostobán hangzik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Scratch87
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="treffhetes10"]WG, mit kell itt szarozni? Legyen egy sík térkép mint az asztallap és átlós sarokból kell indulni. Persze pont el is lehessen odáig látni.

    Minden térképet elbaxnak, pl. Sacrad Valley minden egyes javítással egyre rosszabb. A pályák felét ki lehetne dobni.
    Nem mellesleg Komarinnal mi lett? Megnéztem, 2015-ben eddig 3434 meccset játszottam, és ebből összesen ötször(!) tett oda! 3x januárban, egyszer februárban és egyszer áprilisban.[/quote]

    Komarin már nincs top-tierben, T 5-6-ban viszont elég rendszeres térkép, 10 csatából 2x szerintem kapom egy nap.

    Sand Rivernek örülök, már ráfért az átdolgozás, nagyon rossz úgy, ahogy most van. Westfieldet nem tudom, nekem jó volt eddig is, sosem szerettem. Kareliát már nagyon untam, nem bánom, hogy kicsit belenyúlnak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Simula
    • Tankos
    · 9 éve
    Rbzaval egyetértve Karelia szerintem is jobb lesz ezzel, bár én jól elvoltam a jelenlegin is.

    Westfielddel nekem semmi bajom nem volt, sőt kimondottan szeretem bármelyik oldalról is indulok és bármilyen típusú tankkal.

    Sand Rivert azért sajnálom, mert ha jól emlékszem a két LT-15-ös küldetést is ott csináltam meg támadás módban. Most elvették a támadók spotterhelyét. Kíváncsi leszek így milyen lesz.

    Mindegyik újításban látszik, hogy megint bokortalanítottak. Nem játszom TD-vel, de még így is azt mondom azért én nem sajnálom tőlük a leshelyeket, így is jutott nekik látótávnerf, maradhatott volna nekik bokor.

    Összességében egyetértek az előttem szólókkal nem ezek a pályák voltak a legrosszabbak, sőt. Hidden Village, Northwest (bár végre kiveszik, ennek örülök), Pearl River, Serene Coast (északról nem nyerhető) sokkal inkább megkívánnák az átdolgozást.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ergil
    • Tankos
    · 9 éve
    AAAARRRRGGHHHHH!!!! A Kedvenc részeim legyalulva :cry:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Rbza
    • Tankos
    · 9 éve
    Szerintem Kareliának jól jön ez a változtatás, én személy szerint gyűlölöm ezt a folyosóharcot ami ott megy párosítva a 10med vs 10 heavy mm-el... És picit jobban összekötik a két játékirányt a pályán. Eddig amelyik csapat elfoglalta a hegyet, az tudott támogatni a túloldalra, mostmár onnan is át tudnak jönni fel a hegyre segíteni, szerintem nagyon jót fog tenni a pályának.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.