Jelenleg 604 vendég és 7 tag online

2015. máj. 5. 13:39

Fejlesztői hírcsokor #136

Írta:
Értékelés:
(5 szavazat)
33 hozzászólás

 • Nem lettek megerősítve a "szellem lövedékeket" a 9.7-ben, ezért nincs javítás.
 • A WT E-100 ősszel vagy télen lesz lecserélve.
 • Lehet hogy beraknak egy vissza jelző rendszer ami megüzeni ha bannoltak valakit akit feljelentettél.
 • Wargaming RU bejelentett egy új kezdeményezést a játékon belüli chat mérgezés leküzdésére. A bejelentés alapján az új büntetés a chat szabályok megszegéséért hosszabb és szigorúbb lesz. Wargaming bevezetett egy új automata rendszert ami felfedezi a káromkodást és megfelelően bűnteti. Az orosz játékosok reakciója erre lehengerlően negatív volt.
 • A 0.9.9-ben ismét átdolgozzák Sacred valleyt
 • 0.9.10 lesz majd a 0.9.9 után, nem pedig 1.0.0
 • 0.9.10-ben lesz új mozgási fizika
 • Evilly szerint a 0.9.10 "király" lesz
 • Van egy bug a 9.7-ben ami a 0. "képességet" úgy kezeli mint "1 képesség" ezért a következő képesség több XP-be kerül mint aminek lennie kéne. Ezt javítják.
 • Úgy néz ki van egy olyan bug is hogy amikor sniper nézetben lősz akkor látod a robbanást és a hangot de valójában nem hagyta el lövedék a tankot. Storm utána néz.
 • Nem akarnak berakni páncélozott kocsikat egyelőre.
 • Az 59-Patton hybrid csak a kínai szerveren lesz.
 • Havok nincs Storm 2014-es terveiben (Storm azt mondja most csak tankokat tervez).
 • Hogy mik az "egyedi prémium kedvezmények" majd a 9.8 tesztkor árulják el. 
 • A 9.8 előtt lesz már javítás az arty és könnyű tank várakozás problémára.
 • A 121B is csak a kínai szerveren lesz.
 • Amikor repeszpáncél átütés történik, a normalizációt nézik, de ez csak elméleti és a repeszpáncél után még a rendes röppályán halad tovább a lövedék.
 • "Majd a statisztikákból kiderül" hogy jó e az Overlord pálya
 • A 9.7-ben rossz a IS-2 leírása (az orosz azt írja 120mm a frontpáncélja) de ennek a javítása várat magára a 9.8-ig
 • Nem nerfelték titokban az aranylőszereket a 9.7.ben
 • Stormot idegesítik az Armored Warfare topicoc az orosz forumon (aki olyat csinál azt bannolják)
 • Lehet hogy a régebbi HD modellek páncélján lógó lánc elemek nem fognak extra páncélnak számítani. Csak a 9.7-től kezdve csinálják ezt.
 • Az orosz játékosok továbbra is azt mondják, hogy rosszabb lett az IS-4 páncélja. Storm azt mondja hogy épp ellenkezőleg, mert jobb lett.

Forrás: http://wot-kpp.blogspot.hu/

Utoljára frissítve: 2015. máj. 5. 13:45
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov · 4 éve
  Ne a játékosállományt szapuljátok. Az adott. Nem megváltoztatható tényező. Más játékban is vannak bénák, meg jók. Ha meg nem egyenrangúan kezelik a balfaszokat, és az jókat, az diszkrimináció. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy jó legyen. Nagyon jó, hogy az mm nem tesz különbséget jó, és rossz játékos között. Már az is elég baj, hogy a győzelmi arány alapján nehezíti, vagy könnyíti a csata tier besorolást. Én ezt is unfairnak érzem.

  Szerintem az a baj, hogy egyre kevesebb esélyt ad hatékonyan harcolni a 2-vel nagyobbak ellen. Igy aki még képes is lenne megszopatni a kis tankjával a balfaszoskodó nagyokat, az sem tudja, mert a játék nem teszi lehetővé. Sokkal nehezebb belőni, sokkal nehezebb láthatatlannak maradni, sokkal lassabbak a gépek, mint régen. Régen sokkal inkább lehetővé tette. Kb. akkor kezdtem játszani, amikor behozták a +-2-es mm-et. Előtte a tankok úgy voltak balanszolva, hogy +3, +4 tier ellen is kb. annyira játszatóak legyenek, mint a mostaiak +2 ellen. Igy amikor már csak +2 ellen kellett menni, több lehetősége volt az embernek. A tankok sokkal inkább alkalmasak voltak arra, hogy megszopassanak egy +2-es vasat. És a pályák is sokkal low tier barátabbak voltak. Könnyebb volt sunnyogni, láthatatlannak maradni, és az ágyúk is jobbak voltak. Sokkal kevésbé éreztem magam tehetetlennek a nagyok ellen, mint most. Pedig akkor még béna kezdő voltam. Akkor még sokkal több ráhatása lehetett az embernek a meccsre. Sokkal több lehetősége volt pusztítani. Most ezt is durván megkurtították. Gyakorlatilag ha az embert lassú tankkal low tierbe teszi ez a szar, akkor instant halál. Az ilyen free frag kategóriás fos semmirevaló meccsek meg elveszik minden épeszű ember kedvét a játéktól. Lassan megint kezdem béna kezdőnek érezni magam. Ezerszer inkább játszom 14 agyhalottal, és pusztulok meg a túlerő ellen, de adjon eszközt harcolni. Ne csak egy mozgó célpont legyek, akinek esélye sincs visszalőni. Ez mégiscsak egy játék, fairnak kellene lennie. Ne azért dögöljek meg, mert gyengébb a tankom, hanem azért , mert az ellen jobb.Na kb ezt szeretném, de pont ez vész ki a játékból egyre jobban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hamvas · 4 éve
  Borzasztó ez a sok sírás-rívás, hogy milyen sz@r ez a játék és csak egyre rosszabb . . . De majd jön a másik játék - AW - és az milyen jó lesz, majd a WoT szívhat, mert az új lesz a király!
  Hát igen, ez történt a WT idején is. Az lesz a megváltó és a . . .
  Ja nem. Eltelt egy kis idő és ugyan úgy szidják, mint a WoT-ot, vagy lehet még jobban is.
  Néztem az AW oldalát, videóit . . . Gyönyörű robbanás effekt, "ágyú hangok nem egyformák hanem valósághűek" . . .
  Ja nem. Első ránézésre számomra borzasztó az összhatása. De ettől még lehet jó, nem mondom rá egyből, hogy sz@r. Majd kipróbálom és kiderül.

  Igaz az MM igen csak javítható még, de tökéleteset úgy sem lehet csinálni - ez a játékosok miatt is lehetetlen. Mert csinálok egy új profilt, hogy 20k csata után újrakezdve csak gyaluljak; a másik meg vesz egy lila profilt, mert azzal pro lesz, csak azt se tudja merre az arra; 30%: akkor baxa meg és nem is erőlködök inkább feladom az elején; sok bot acc - ezt se a WG csinálja; és még sok dolog, ami a játékoson múlik . . .

  Nem azt mondom, hogy a WoT tökéletes és mindenki ezt nyomja - vannak hibái és "pénztárca nyitogató" lépései. Csak azért gondolkozzunk reálisabban kicsit, hisz ezek minden új induló játékon is jelentkeznek.
  Itt is és ott is próbálnak javítani. Van ami jól sikerül, van ami kevésbé. De sokaknak lényegébe minden rossz.
  Aki meg csak ríni és fikázni tud, az törölje a WoT-ot és menjen a másik álom játékra - majd rájön.
  Ha meg ide fizetett, akkor így járt . . . nem én mondtam, hogy fizessen egy számára "rossz" játékba tízezreket. :D

  Nem kell az állandó hiszti és a reklám - ha olyan jó lesz az úgy is kiderül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Simula · 4 éve
  Mondjuk ez szerintem jót fog tenni a WoT-nak. A leírásod alapján azok fogják ezt a játékot itt hagyni, akik elégedetlenek vele, tehát maradnak, akik szeretik. Emiatt valószínűleg lesz egy javulás is a játékmenetben. Én biztosan maradok, mert a jelenlegi állapotában is szeretem. Természetesen kipróbálom majd az AW-t is, kíváncsi vagyok!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Exo · 4 éve
  [quote name="Athelgard"]Lesújtó ez a nagatív hangvételű kommentáradat: szeretném megtudni azt, hogy akkor mi is a jó ebben a játékban? Tulajdonképpen miért is játszák azok a személyek, akik állandóan csak fikázni tudják. Mert nem értem. Nem egyszerűbb lenne nem játszani és hagyni az egészet a fenébe??? Mert ha egy kezdő végigolvassa a fórumot, csakis azt szűrheti le, hogy ez egy játszhatatlan játék. Ami terszmészetesen nem igaz. Sokkal játszhatóbb mint pl a Warthunder gagyi tankos része, de lehet, hogy a nagy csinnadrattával beharangozott Armoured Warfare-t is beledöngöli majd a víruális anyaföldbe.[/quote]

  Azért kedves barátom, mert ez az egyetlen ilyen típusú játék a piacon és mivel nincs más ehhez hasonló még, muszáj ezzel játszaniuk az embereknek, akármilyen idegesítő is sokszor, nem néha hanem sokszor! Az a gond nagyobb részt, hogy a játék MM-e annyira unbalanceos, hogy nagyon sokszor igazságtalanul sorsolja össze a csapatokat. Pszichológiailag, nagyon lesújtó az, amikor a csapatodban te vagy az egyedüli tapasztalt és jó játékosnak számító egyén a többiek pedig olyannyira kezdők, hogy vagy egymást lövöldözik az ellenség helyett, s olyankor a meglőtt játékosban felébred a bosszú vágy és vissza lő, majd miután bekékül a neve meg elkezdi mindenki őt lőni, s így tovább. Teljes a káosz, te meg aki tennéd azt amit kell nem tudod mert 5-6 tank + az arty ott van a nyakadban hogy minél gyorsabban lenyúkoljanak mert te vagy az egyetlen potenciális veszély forrás a csapatodban, s ha te kiestél mert nem segítettek ( 5-6 tank ellen egymagad semmit nem érsz ) akkor már csak galamb lövészetet kell tartaniuk az ellenségnek és nyertek, mert balfaszoskodik a csapatod. De mondok jobbat, vett accountal bejön az ipse, hogy ő de fasza csávó lesz persze a te csapatod erősíti, s amikor epic vagy rare stattal azt látom, hogy a beérkező lövedékeket seggel vagy a tank oldalával akarja levédeni hát, azért eszedbe ötlik az a gondolat, hogy ez vajon hány éves lehet? S van e értelme ezzel a game-val játszani. De láttam már ezt olyan játékostól is, aki nem vett accountal tolja csak egyszerűen balfasz és kész. Ezért bétázom az AW-t érdekes lesz és megvan az esélye, hogy konkurense lesz a WoT-nak. Kérdés, hogy ki marad hagyomány tisztelő, ki sajnálja a játékba bele ölt pénzt, s van e mersze nyitni más felé, Cry Engine 3 dübörög alatta és sokkal jobban optimalizált mint a WoT motorja, ágyú hangok nem egyformák hanem valósághűek és változatosak nem beszélve a motor hangokról. Mindegy ezzel csak arra célzok, hogy aki jobban szereti a II.-ik VH-s verziót és sajnálja a beleölt pénzt nem fog átpártolni, inkább ostorozza magát egy mostanra elrontott, de jónak számító játékkal ( mert egyedüli gyerek a piacon, s ez a mákja a WG-nek amúgy ) A másik sem egy álom dolog mert ezzel is vannak gondok, de kevesebb mint a WoT-al. Olyan Június közepén Július elején open béta/stressz teszt. Augusztusban pedig megjelenés. De az idő pontok még változhatnak...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Exo · 4 éve
  lol, ez komoly:

  "Stormot idegesítik az Armored Warfare topicoc az orosz forumon (aki olyat csinál azt bannolják)"

  Érdekes, ha mi is megtehetnénk azt, hogy valaki idegesít mert mondjuk "ránk van állva és csak minket lövöldöz" mi is ki bannolhatnánk! Stormot is bannolhatnánk, mert mindig elront valamit ami előtte majdnem jó volt.... Szánalmas ez a csávó, komolyan. Pedig a WG segédkezett az AW készítésében, ami egyébként egy jó kis game lesz, bétázom s az a meglátásom, hogy szerintem érdemes lesz rá odafigyelni, ha kijön.... De a Skyforge arra már kevésbé, mert elképesztően kaka!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mydocumentes · 4 éve
  [quote name="eldegor"][quote name="rejkov"]Ez valamikor nagyon jó játék volt. Aztán mindent megtettek, hogy rossz legyen. Azért nem játszom vele mostanában. Aki most kezdi, annak nyilván nincs viszonyítási alapja, és még jónak is tűnhet. Sajnos sokkal szarabb, mint volt valamikor 0.7.X, vagy 0.8.X környékén.[/quote]

  nem, nem lett rosszabb a játék: a játékosok lettek rosszabbak /sokkal rosszabbak[/quote]

  A játékosok hogy lettek volna rosszabbak ? Hiszen minél többet játszik az ember, annál jobban beletanul. Nem a játékosokkal van a baj, azok mindíg ilyenek voltak, hanem a játék sokkal rosszabb !

  Egyrészt valóban szétnerfelték az összes játszható tankot, másrészt olyan járműveket buffoltak fel X-es TD-k, amelyek kezelésére nem kell játktudás, csak lapítani egy artyktól védett bucka mögött és belelőni az emberbe 1100 dmg.eket lásd Jgdp E 100, valamint lenerfeltek olyan járműveket artykat, akik ezeket a dögöket ki tudnák szedni. Mégis kinek van kedve IS 7-el vagy bármi más tankkal játszani, amíg egy ilyen akár 75%-ról leszed egy lövéssel?

  Elcseszték a játékot teljesen ! :cry: .............pedig milyen jó volt 7.2 környékén
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov · 4 éve
  Nem értek egyet. Mostanra minden tankot, és pályát szétnerfeltek, amit szerettem. Sokkal rosszabb lett, mint volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  eldegor · 4 éve
  [quote name="rejkov"]Ez valamikor nagyon jó játék volt. Aztán mindent megtettek, hogy rossz legyen. Azért nem játszom vele mostanában. Aki most kezdi, annak nyilván nincs viszonyítási alapja, és még jónak is tűnhet. Sajnos sokkal szarabb, mint volt valamikor 0.7.X, vagy 0.8.X környékén.[/quote]

  nem, nem lett rosszabb a játék: a játékosok lettek rosszabbak /sokkal rosszabbak

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.