Jelenleg

22
látogatónk van

2015. január 13. 09:18

0.9.6 supertest - Legénységi képesítés megváltoztatása

(5 szavazat)
23 hozzászólás

Több, nem hivatalos forrásból is megerősítették, miszerint a 9.6-os verzióban már lehetőségünk lesz a legénységi tagok képesítésének megváltoztatására is (pl. rádiósból vezetővé, stb.).

Utoljára frissítve: 2015. január 13. 09:20

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Celebúr
    • Kiképző
    · 9 éve
    téves, nem ide akartam
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Celebúr
    • Kiképző
    · 9 éve
    [quote name="szotyimag"]"Amerikaiak akiket nem neveznék légi terroristáknak, hiszen a mi akkori szövetségeseink tartották terrorban a világot 6 évig![/quote]
    Kedves Mag! Nem ez az első eset, hogy merőben eltér a véleményünk, de ezt egyáltalán nem bánom. Olvass utána, mi miért történt. Ha a németek nem támadnak, akkor sokkal hamarabb eljött volna a kommunizmus, és akkor jó eséllyel nem csak fél Európát kapta volna el a vörös horda szele úgy cirka 40-50 évre.
    A németek kezdeti sikerei jó részben annak voltak betudhatóak, hogy a szovjetek TÁMADÓ háborúra készültek, nem védekezésre. Ezek tények. https://kuruc.info/r/20/116969/ Meg persze annak is, hogy sztálin (kisbetű szándékos) kiirtotta szinte az egész saját katonai vezérkarát merő paranoiából. És igenis légiterroristák voltak az amcsik! Te minek neveznéd pl. Drezda, egy komplett város sz@rrábombázását (https://kuruc.info/r/9/123862/ ebben kiemelt figyelmet kaptak a kórházak és a lakóépületek, hanyagolva a jelentősebb katonai célpontokat), illetve minek neveznéd azt, amikor játékbabákba rejtett kis pokolgépeket dobáltak le ezek a nagyfiúk a (számukra) ellenséges országokra, többek között Magyarországra is? A gyerekek gyanútlanul megfogták őket, és...szóval erről ennyit https://kuruc.info/r/8/75460/ Tehát tévedsz, ezek igenis terroristák voltak.
    A témához visszatérve: egy vegyes európai ágban igenis szívesen látnék végre egy magyar tankot: első számú kedvencként tekintenék rá folyamatosan! :roll:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pharysheus
    • Tankos
    · 9 éve
    Kedves Játékostársak,

    A magyar Tasról úgy vélem, mind a jármű, mind a tier-besorolása által keltett hullámok feszített víztükör lesz a beharangozott komplett lengyel ághoz.
    Mindezt nem egyéni "eredményeim" fényében, hanem a siemkák miatti szívás mondatja velem.
    S a magyarokban ugye nincs akkora anyagi potenciál, mint az amcsikban, ruszkikban, stb...

    Szép estét!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DrangHun
    • Tankos
    · 9 éve
    Like
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    harassin
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="vackor76"]Rádiósokból átképzés után egy komplett 2-3 skilles legénység kijönne [/quote]
    Simán, minden nemzetben legalább 1, legalábbis a főbb nemzetekben amiket tolok (német, amcsi, orosz)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Varacskos
    • Tankos
    · 9 éve
    Hát legyen .

    Oké, akkor prototípus volt, amit nem szereltek még össze. Talán jobb is, mert így van egy magyar "tanklegenda", ami valójában egy tákolmány volt, amihez kellett volna még 2-3 év amíg kiforr, ha egyáltalán..

    Pl erre , gondolom szakirodalomból tudod hogy tákolmány volt , vagy esetleg személyes tapasztalat alapján ,mert részt vettél a fejlesztésében - gyártásában .Esetleg mielőtt leszólsz másokat egyáltalán veszed a fáradtságot mint pl karika báttyó és utánajársz dolgoknak ? Netán némi amatőr kutatómunka alapján fejted ki "szakértői" véleményed ,mint pl karika akinek a munkályát oly sokatmondóan lefitymáltad ? Mellesleg felhivnám a figyelmed rá hogy az ócsárolt magyar ágyu megbizhatóbb és pontosabb volt mint ruszki kortársai amik sorozatban gyártott tankokon szolgáltak (és robbantak fel használat közben), esetleg tankszinten is nézz körül mit villantott 43-44 magasságában a ruszki (t34) vagy az amcsi (sherman) hadiipar , majd ezek után ird le a töredéknyi erőforrásból felhozott magyar tankokat , mert száraz adatok alapján bőszen partiba lettek volna . Mellesleg korrekt összehasonlitás esetleg a szlovák lengyel vagy olasz netán román tankokkal lehetne . Ők azok akik hasonló forrásokkal rendelkeztek. Amugymeg a francia ág sem kevésbi sci fi , televan "sosemvolt" tankokkal ,de usa és orosz ágban is van bőven "fantáziatank" , de mindegy , gondolom az nem zavar .

    Ja és a Tas ekvivalens páncélvastagsága 210mm-er lett volna míg a Párducé a számítások alapján 140mm-nek felet meg ,ami asszem azért nem volt egy szar tank. Szintén:Ja és a sorozatgyártott tankokba már nem a magyar löveget szánták ,addigra a panter 75 milise lett volna elvileg ,ami szintén korának egyik nem szar terméke.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vackor76
    • Tankos
    · 9 éve
    Rádiósokból átképzés után egy komplett 2-3 skilles legénység kijönne
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    harassin
    • Tankos
    · 9 éve
    VÉGRE bahdmeg wargaming! hegyekben állnak a 3-4 skilles rádiósok a barakkban. :-|
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ocse
    • Tankos
    · 9 éve
    Varacskos:

    Megadtál két fórum linket, ahol arról beszélnek, hogy milyen lehetne a magyar fejlesztési fa. Ez aztán a szakirodalom!
    De azt se tudom, hogy éppen melyik állításomat cáfolod. Tudod, én ilyen kis butuska vagyok. Légy szíves világosíts fel.
    Összevetettem a Tas rohamlöveg makettjét és az object 704-et. Jól néz ki az tény, de mi a tanulság?
    Most az a probléma, hogy leszóltam a harcra alkalmatlan (egyébként külföldi licence alapján készült) magyar tankokat?
    De tudod mit? Nem akarlak kitéríteni a vallásodból! Már elismerem, hogy ez a két típus eldöntötte volna a háborút. A Tas nehéztank 2 db motorból összeépített motorja, megbízhatatlan és a kezelőre (is) veszélyes 75mm-es ágyúja (amit a panther ágyújának a helyettesítésére, kényszermegoldásként akartak felhasználni), és a rohamlöveg tarackágyúja szétvágta volna a teljes amcsi, szovjet német hadsereget és ma már mindenki magyarul beszélne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CHARON_007
    • Tankos
    · 9 éve
    na ez remek
    de hogyan?
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.