Jelenleg

16
látogatónk van

2013. július 30. 10:28

E 25 - Elemzés

(155 szavazat)
74 hozzászólás

Paraméterek

Ágyú

Fegyverzete a 75 mm-es StuK 42 L/70, ami már ismerős lehet más német páncélvadászokról. Legfőbb előnye a hatalmas tűzgyorsaság, alapból 20 lövés percenként, ami 3 másodperces töltés időt jelent. Ez töltés gyorsítóval, BiA-val és ventilátorral egészen fel mehet 27 lövés/percre, ami 2,2 másodperces töltési időt jelent, amit érdemes minél hamarabb elérni.

Ebből adódóan az E-25 egy jó legénységgel és felszereléssel iszonyatos DPM leadására képes (3645). Ehhez még társul egy nagyon jó 1,5 másodperces célzási idő és egy 0.3-as pontosság ami lehetővé teszi, hogy hatalmas távolságokról is célba találjon, sajnos az ágyú páncélátütése csak 150 mm, átlagsebzése pedig csak 135, ami ugyan nagyon soványkának tűnhet, de tier 7-ben bőven elegendő, bár tény, hogy még a tier 6-os tankokon is a gyenge pontokra kell célozni.

A hatalmas tűzgyorsaság azonban kevés lőszerrel párosul így érdemes odafigyelni arra, hogy mikre lövünk, mivel csak 60 lőszert tudunk magunkkal vinni, amit igen hamar képes behabzsolni. A lőszer költség igen alacsony (109 kredit/lőszer), így ha esetleg mellé lövünk legalább emiatt nem kell aggódnunk. Az arany lövedékek is igen kedvező árban vannak (csupán 2.800 kredit), amire a gyenge páncélátütés miatt szükségünk is lesz és itt érkezünk el egy fájó ponthoz: szinte minden meccsen el kell lőnünk legalább 3-4 aranyat, így a csata végén a bevételünk is jócskán megcsappan.

Felépítmény

Az egyik legalacsonyabb tank a játékban, ennek köszönhetően nagyon jó camo értéke van, így igen nehéz eltalálni és a legkisebb tereptárgyak mögé is képes bebújni. Páncélzata 50/30/30 mm, ami ugyan meg van döntve minden oldalról, de gyakorlatilag nem létezőnek tekinthető. Egyedül a lövegpajzs, ami képes elpattintani néha lövéseket. Látótávolsága 360 méter, ami átlagosnak mondható, viszont rádiója 700 m-es hatótávval rendelkezik, ami ideális a nagy távolságokból való sniperkedéshez.

Felfüggesztés

Fordulási sebessége 44°/sec, ami nagyon jó és kuplung égetés képességgel 46°/sec-ig felvihető.

Motor

A motor 700 LE-s, ami a jármű egyik legjobb része, hisz 65 km/h-ra képes felgyorsítani ezt a kis járgányt normál körülmények között. Ha ebbe beleszámítjuk azt, hogy az egész tank csupán 26 tonna, máris adja magát, hogy szinte repül ezzel a motorral. Gyorsulása és hegymászó képessége kiváló, a legmeredekebb lejtőket is 40-45 km/h-val mászik felfelé, emellett végsebességét 2-3 másodperc alatt eléri.

Ajánlott játékstílus

Valahol fél úton van egy könnyű tank és egy páncélvadász között. Nem könnyű vele játszani, stílusa kissé hasonló a Hellcat-éhez. Kapunk egy nagyon gyors de papír tankot eszméletlen jó sebzési potenciállal, de sajnálatos módon gyenge páncélátütéssel. Ez mégsem jelenti azt, hogy előre kellene szaladnunk vele. Sebességünket tartogassuk inkább arra, hogy mindenhol ott legyünk, ez talán kicsit furán hangzik, de ezzel a tankkal könnyedén kivitelezhető a gyakorlatban is. Ahol látjuk, hogy a csapatnak segítségre van szüksége, gyorsan szaladjunk oda és kezdjük el "legéppuskázni" az ellenfeleket. A legfontosabb dolog ezzel a tankkal talán az, hogy mindig maradjunk távol, ne szégyelljünk elfutni, soha ne harcoljunk senkivel szemtől szemben. Amennyiben lehetőségünk van rá próbáljuk meg az ellenfél oldalát vagy hátát támadni.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

Töltésgyorsító, Ventilátor, Álcaháló.

Ajánlott fogyóeszközök

Kis javítókészlet, Kis elsősegély csomag, Kézi tűzoltó készülék (esetleg ezek valamelyikét lecserélhetjük csokira, ha még nagyobb tűzgyorsaságot szeretnénk).

Ajánlott legénységi képzettségek

Parancsnoknak 6. érzék, Álcázás, majd BiA (Elit alakulat) vagy vegyes képességek mint Halálos szem és Kuplung égetés.

Átlagos bevétel

Átlagosan bruttó 40-45k kreditet hoz prémium nélkül, amit későbbiekben az befolyásol, hogy hány aranyat lőttünk el a meccsen és mivel sajnos ez gyakran megesik különösen tier 8-as meccsekben, elég nehézkes vele pénzt csinálni. A javítási költség (9.000 kredit) és a normál lőszer ára miatt nem kell aggódnunk, ezek nem sokat befolyásolnak a keresetünkön.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

Teljesen felszerelve akár 2,2 másodperces töltési idő, nagy pontosság, magas DPM, lenyűgöző mozgékonyság és álcázó képesség.

Hátrányai

Nemlétező páncélzat, gyenge páncélátütés, tier 8-as meccsekben kénytelen vagy aranyat használni, így ezekben a meccsekben nehéz vele pénzt csinálni.

Kiknek ajánlott

Sajnos nehéz róla elfogultság nélkül beszélni... Vigyázat! Függőséget okoz! Elsősorban azoknak ajánlanám, akik szeretik a gyors tankokat, de a TD kedvelők is könnyedén összebarátkoznak vele; aki szereti a Hellcat-et annak ez kötelező darab. Dióhéjban adott egy nagyon jó scout-szerű TD a scoutokra jellemző magas MM besorolás nélkül. Szerintem a játék egyik legjobb FUN gépe, ha ebből a célból akarsz tankot venni, akkor bőven megéri az árát, viszont ha pénzt szeretnél farmolni nem ez a te tankod (vagy ne lőj arannyal).

Videók


Az elemzést írta: OdinHUN

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:03

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  holiday28
  • Tankos
  · 7 éve
  Sziasztok!

  ...[i][moderálva][/i]
  [i]
  Ugye tudod, hogy nem véletlenül tűnt el az előző hozzászólásod? - Black Sheep[/i]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BodyCount
  • Tankos
  · 7 éve
  Nem akarok beleugatni, de nemkéne frissíteni a tank elemzéseket? Minden hónapban változik valamit egy egy tank tudása, ez így eléggé elavult.. Bár azzal régen se értettem egyet hogy "ha pénzt szeretnél farmolni nem ez a te tankod (vagy ne lőj arannyal)." Mert ha 10 aranyat el is lövök, szokszor a mínusz az jelentéktelen, vagy nincs is. Persze ez függ a teljesítménytől és attól hogy win vagy lose, de azért általában nincs olyan h minusz 20 meg 30 ezer. ellenben ha egy e-75 ös kört megyek, szinte biztos hogy minuszban állok meg. Sztem ezzel a tankkal lehet a legjobban pénzt farmolni, legalábbis ilyen 10-40k ig hoz mindig. Ugyanolyan jó mint régen, nem nerfelték a tudását, csak az újabb grafikai patch adams-nek köszönhetően úgy néz ki mint egy távirányítós kisautó. (hogy miért kellett rábaszni egy 2 méteres antennát a tetejére, senki ne kérdezze meg) Szóval jah amikor megláttam kicsit elszomorodtam, fogalmam sem volt miért jó basztatni a kinézetét, hisz tervrajzon létezett csak, minek kellett az rá? Nemértem..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 7 éve
  Na ezért nem posztolok még 4.1-én sem dezinformációkat :pinch:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  1st_Division
  • Tankos
  · 7 éve
  Én nem gondoltam utána, de nekem rögtön ez jött le...
  Nekem meg van az E25 még az utolsó pillanatban vettem meg.
  Tavaly előtti Karácsony, még gondolkodtam is meg vegyem ne vegyem, aztán néztem valami Ph3lanos vidit és ott mondta valszeg kiveszik majd akkor döntöttem úgy hogy megveszem NEM CSALÓDTAM!!!!
  Erre rá nemsokra itt a wotinfo-n már hivatalos hír volt hogy kiveszik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  paracletos
  • Tankos
  · 7 éve
  Akkor elnézést kérek, csak emlékeztem rá, hogy olvastam valami ilyesmit.
  Azért nem kaptam fel a fejem rá, mert hidegen hagyott, hogy E25-öt lehet nyerni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Patsky
  • Tankos
  · 7 éve
  Van akinek ápr. 1 kicsit tovább tart!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter9956
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="paracletos"]Mintha ezt olvastam volna, pár napja valahol, igen!
  (remélem jól emlékszem)

  IDÉZET:

  "Hírmorzsák a WoT világából
  1. Az április 19-én kezdődő kampánnyal egyidőben (ápr. 19-máj. 2) a WG küldetéssorozatot indít. A lényege, hogy minden nemzetből egy hatos tankkal játszani kell 100 csatát, úgy, hogy top 10ben vagy alap XP alapján. A jutalom egy E25.
  2. Május 1-ével indulóan hétvégenként a WG 1-1 dolgot a rendes szerveren fog tesztelni. Célja, hogy szélesebb kört elérjen, mint a tesztszerverrel, illetve az, hogy felmérje, az adott módosítás mennyiben befolyásolja a játékkedvet. Kiszivárgott hírek szerint ezek között a módosítások közt lesz pl., hogy 2-2 db/ csapatban maximalizálják az artyk számát, illetve hogy csak goldért megvehetővé teszik a prémium lőszert. A fórumon emellett további ötleteket is várnak.
  3. A nemrég kiadott Commander's Guide könyvhöz hasonlót terveznek, amiben minden tank elemzése szerepelne. Bónuszként a vásárlók a prémium shopban már nem kapható Type 59-et kapnának mellé, egyedi festéssel. Megjelenési időpont nem ismert.
  4. A WoT születésnapi akciói között a hírek szerint ott lesz az ingyenes klánalapítás lehetősége. Céljuk ezzel, hogy az egyre bővülő játékosállomány könnyebben választhasson közösséget, amihez tartozhat.
  GL&HF"

  UI: Fogalmam nincs, hogy biztos info-e [/quote]
  Ez április 1-én volt posztolva
  De elég kicsit utánagondolni,2 hét alatt 800 csatát letolni 6-os tankokkal nem épp életszerű.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  1st_Division
  • Tankos
  · 7 éve
  Ez nem valami Április elsejei tréfa hír volt?
  Nekem nagyon olyan szagú...
  Szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy bármikor is az e25 vagy akár a type 59 mission tank legyen...
  A maguk idejében olyan brutál tankok voltak ezek, nem akarnak többet szétszórni a játékosok között.
  Legalábbis szerintem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  paracletos
  • Tankos
  · 7 éve
  Mintha ezt olvastam volna, pár napja valahol, igen!
  (remélem jól emlékszem)

  IDÉZET:

  "Hírmorzsák a WoT világából
  1. Az április 19-én kezdődő kampánnyal egyidőben (ápr. 19-máj. 2) a WG küldetéssorozatot indít. A lényege, hogy minden nemzetből egy hatos tankkal játszani kell 100 csatát, úgy, hogy top 10ben vagy alap XP alapján. A jutalom egy E25.
  2. Május 1-ével indulóan hétvégenként a WG 1-1 dolgot a rendes szerveren fog tesztelni. Célja, hogy szélesebb kört elérjen, mint a tesztszerverrel, illetve az, hogy felmérje, az adott módosítás mennyiben befolyásolja a játékkedvet. Kiszivárgott hírek szerint ezek között a módosítások közt lesz pl., hogy 2-2 db/ csapatban maximalizálják az artyk számát, illetve hogy csak goldért megvehetővé teszik a prémium lőszert. A fórumon emellett további ötleteket is várnak.
  3. A nemrég kiadott Commander's Guide könyvhöz hasonlót terveznek, amiben minden tank elemzése szerepelne. Bónuszként a vásárlók a prémium shopban már nem kapható Type 59-et kapnának mellé, egyedi festéssel. Megjelenési időpont nem ismert.
  4. A WoT születésnapi akciói között a hírek szerint ott lesz az ingyenes klánalapítás lehetősége. Céljuk ezzel, hogy az egyre bővülő játékosállomány könnyebben választhasson közösséget, amihez tartozhat.
  GL&HF"

  UI: Fogalmam nincs, hogy biztos info-e
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  leonhart79
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="paracletos"]Én eladtam. Ráadásul akkor adtam el, amikor már kivették a játékból.
  Hamarosan meg lehet nyerni aki nagyon szeretné.
  Oké, hogy tier limites és sokak szerint nagyon op, nekem valahogy nem működött a vége felé..
  Pedig imádom a TD-ket és van pár féle-fajta.
  Kevés nagyon az átütése, normál ap lövedékkel sok esetben nagyon oda kell figyelni, hogy mire lövünk rá.
  Nem mondom, hogy nem az én hibám.

  Pénzt jól hozta és a legénység is gyorsan fejlődik benne. Voltak vele jó köreim is de végül már egyáltalán nem szívesen mentem ki vele és bár bőven elfért volna a garázsban, már az is zavart, hogy ott van..[/quote]


  Szia! Honnan veszed hogy hamarosan meg lehet nyerni? Ez valami biztos infó?

Kapcsolódó elemek

 • 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger

    VIII NÉMET PÁNCÉLVADÁSZ

  Írta: Jacktor - Verzió: 1.1

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.