Jelenleg 561 vendég és 8 tag online

2019. szeptember 22. 09:12

A Nagy Futam (09.23-10.07)

52 hozzászólás

Hétfőtől ismét egy versenypályán örülhetünk/őrülhetünk majd a haverjainkkal vagy akár egyedül is. Három tank közül választhatjuk ki, hogy melyikkel indulunk a futamokon, melyek Newport pályán fognak zajlani.

2019. szeptember 20. 07:01

[1.6.1 CT#3] Object 703 version II

29 hozzászólás

Érdekes, hogy a teszt szerver tegnap indult 3. iterációjában már a fejlesztők nyíltan berakták a tank fájljait a többi közé, ami arra utalhat, hogy a tankot minél előbb be szeretnék vezetni az éles játékba is. Első tippre ez nem az 1.6.1-es verzióváltással fog megtörténni (októberben), hanem azt követően egy micro patch-csel. Addig is íme egy táblázat arról, hogy a tank mostani karakterisztikái mennyiben változtak a szuperteszt óta:

2019. szeptember 20. 06:54

[1.6.1 CT#3] Nyilvános teszt szerver

1 hozzászólás

Ismét nyitva az 1.6.1 teszt szerver, immáron a 3. iteráció indult útjára. Letöltés és főbb módosítások:

16 hozzászólás

A kaliforniai punk-rock banda a játékon belül ad koncertet. A WG Fest: Tanker Day sztárja, a The Offspring új, a World of Tanksszel közös projektet jelentett be – egy játékbeli koncertet. Minszki előadásuk után az együttes a World of Tanks garázsában lép színpadra szeptember 18. és október 7. között. Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban minden játékos együtt bulizhat a kaliforniai punk-rockerek virtuális énjeivel! Az esemény akárhányszor újra is játszható.

„Amikor a World of Tanks-es srácok megkerestek minket a játékbeli koncert ötletével, azt gondoltuk, naná, vágjunk bele! – mondta Dexter Holland. – A videojátékok menők, de még menőbbek az olyanok, amelyekben fel is robbanthatsz mindenfélét.”

2019. szeptember 19. 07:04

WOT rendszerkövetelmény változások

5 hozzászólás

A legfrissebb javítófolttal letiltásra került annak lehetősége, hogy 32 bites operációs rendszerrel rendelkező számítógépeken a fejlesztett grafikát választhassuk ki. Megértik hogy mindenki minél szebb játékkal szeretne játszani, azonban meg kellett ezt lépniük ahhoz, hogy biztosíthassák a játék stabilitását és növelhessék teljesítményét.

27 hozzászólás

Ha kicsit unjátok már a random csatákat, itt az alkalom hogy kipróbáljátok magatok két klasszikus mini játékban is.

The Catcher: El kell kapnunk a négy irányból érkező cuccokat.

58 hozzászólás

A veteránok talán még emlékeznek az MTLS-1G14 amerikai Tier III-as prémium könnyű tankra, ami még 2011-ben került bevezetésre a játékba. Ez volt az első olyan tank, ami ikerágyúkkal rendelkezett és aminek szokatlan és izgalmas játékmenete azonnal felkeltette a játékosok érdeklődését.

(Mobilosoknak szólok, hogy a hajtás után 10MB-nyi autoplay videó található)

2019. szeptember 16. 08:27

Visszatér a Nagy Futam!

6 hozzászólás

Hamarosan visszatér sokunk kedvence, a Tank Futam, ami kapott azonban néhány olyan újítást is 2014 óta - amikor is utoljára találkozhattunk vele -, amitől még élvezetesebbek lesznek majd a versenyeink.

21 hozzászólás

Minden jó pilótának szüksége van egy bemelegítő körre, beleértve a tank vezetőket is. Míg várakozunk a Tank Fesztivál következő nagyobb eseményére, a Tank Versenyre, addig jöjjön egy mókás kis küldetéscsomag, mellyel a térképeket keresztül-kasul bejárva gyűjthetünk be sok-sok jutalmat:


KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.