Ne konteózz már megint.
Arra amúgy miért van szükség, hogy ha tied a legutolsó üzenet akkor szerkesztés helyett vadiúj hozzászólást hozol létre?
Mert ennyi kép nem férne el még a rossebbe sem:)
Na, látod Bagó tudsz te ha akarsz.
Az lehet hogy belaggolsz és azért lőnek ki, de nem azért lőnek ki mert ég a lagg lámpád...nem tudom mennyire érthető ez így.
Ne konteózz már megint.
Arra amúgy miért van szükség, hogy ha tied a legutolsó üzenet akkor szerkesztés helyett vadiúj hozzászólást hozol létre?
Mert ennyi kép nem férne el még a rossebbe sem:)
Na, látod Bagó tudsz te ha akarsz.
Az lehet hogy belaggolsz és azért lőnek ki, de nem azért lőnek ki mert ég a lagg lámpád...nem tudom mennyire érthető ez így.
Sziasztok!
Küzdöttem, mint disznó a jégen, de legalább végre meglett a 65%. (Egyszer volt már 64,8, aztán jött Prokhorovka és egy rohadt nagy bukó.). Minden elismerésem azoké, akik komolyabban markolnak tankot (nem csak a TOGot) a mostani metában.
Ha nem gond, bővebben kifejteném a tapasztalataimat a tankról:
Figyelem: Spoiler!
Elsősorban nekem nem a sebességgel volt a legnagyobb problémám, bár átpozicionálni tényleg macerás.
Az elemzésben dicsérték az ágyút, nekem ekkora sebzésre picit soknak tűnt a töltés-és célzásidő, így ezeken próbáltam javítani a felszereléssel.
Ha már vagy 80 t a tank, legalább páncélja lehetne. Jó dolog hp-val tradelni, de csak akkor, ha vissza is tudsz lőni. Városi pályán persze tényleg pusztító tud lenni, csak ritkán jön ki a lépés.
1-2 csatában úgy éreztem, mintha a legénység csak Kenny McCormickokból állna, folyton halott volt valaki. Gyakran láncolták, fejlesztett edzést használhattam volna, de az ágyústatok fontosabbak voltak. Képzelem, milyen jó lehetett a buffolt kis fogyóeszközök előtt. Két javítóval használom, ahogy a Churchill és At szériánál: 83 csata alatt csak kétszer gyújtottak, belefér.
Ha nem vesszük a szokásos mérföldkő előtti görcsölést, nekem bejött a tank, köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmemet. Mondjuk mikor jobb volt vele a statom, a winrate-m már akkor is csapnivaló volt. Nehéz vele folyamatosan jól teljesíteni, néha nagyon ki van szolgáltatva az ellenségnek (meg az agyhalott csapattársaknak).
Cérnavagon legénység megy vissza a helyére, rózsaszín felszerelés sztem marad. Nem ez lesz a kedvenc tankom, de saját legénységet mindenképp érdemel (nem porfogóként álló prémtankoknál így szoktam).
Okozott pár felejthetetlen pillanatot:
Prokhorovkán - a dombok fedezékét használva- 14-el cammogtam a td-k felé (nyitott pályán optika a turbó helyett), mert a többiek gyávák voltak: én voltam a hajtó, és még túl is éltem.
Fishermans bayen megkerültem a heavy dühöngőt és hátbalövöldöztem az ellenfelet. Közép nagyjából miénk volt, de azért kellett a helyzetfelismerés.
Újra kedvet kaptam egy régi kedvenchez, a Matilda BP-hez, illetve már az M3 Lee megvásárlásán gondolkodom (nyomom fullba a kretént).
Egyszer majd komolyabban nekiesek, hogy legalább a Bagó kolléga által képviselt 80-85%-t elérjem, addig is néhanapján biztosan gurulok vele pár kört.
További jó TOGozást mindenkinek!
Arra gondoltam, hogy ne az örömködőben TOGölődjünk hanem ha komolyabban vesszük magunkat akkor legyen saját kifutónk ahol szakértőnk :
Bágó TOG báró vigyázó tekintete előtt megoszthatjuk tapasztalatainkat
Ugyanitt kérek szépen bármilyen építő jellegű hozzászólást Fake TOGxim minél űberebb üzemeltetéséhez
Köszönöm
Ui.: ROHAM nehéztank ha nem tudnátok esetleg... azé csak szólok
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...