Jó TOG reggelt kívánok mindenkinek!
Lehet ennél jobban indítani egy napot?
- 57csata alatt lett meg az első guunnnnnmaaaakkkk.
- Jelenleg 1500-1600 kombi között tudok vele ami sajnos nem lesz elég a 3GM-hez, de a 2GM bőven megvan vele.
- 45 csata után lecseréltem az edzést optikára a GM miatt, így néha egy kis spot DMG is beesik. A jelenlegi setup: Optika, Töltésgyorsító, Turbó. Megy rajta pót kaja is.
Az eddig tapasztalataim:
- Konkrétan vannak pályák amin a bázisról nem tudsz kijutni, mert instant spot és kapod a focust.
- Más pályákon is nehéz kijutni, de ott ha kimegyek a REDLINE-ra és úgy megyek előre legalább eljutok a valamelyik dühöngőbe.
- És akkor a LEGNAGYOBB PROBLÉMA, a full retard ellenfelek....nem viccelek full sötétek mint az éjszaka de legalább tönkre vágják a te játékodat és a sajátjukat is:
Állunk 4en a nehéz tank dühöngőben, meglátnak és B+ az összes kijön az ellenséges tűzbe csak azért hogy belém tudjon lőni egyet...nem a másik 3at lövik csak engem még akkor is ha simán átlőnék a mellettem állókat is. Közben persze ilyenkor elvesztik a HP-juk 70%-át de nem számít hiszen bele tudtak egyet lőni a TOG-ba B*zdmeg.....ilyet elég sokszor tapasztalok.
- Aztán ha a csatában bent van egy-két új chopper tank az ellenfélnél akkor szinte biztos lehetsz benne hogy ha az meglát szintén kimászik az ellenséges tűzbe csak azért hogy beléd duplázhasson...mert milyen jó az már nem? Lesz 460sebzése aztán irány a garázs mert ezért a HP-ja 90%-át elvesztette....de beléd lő ha törik ha szakad mert kell az a dupla lövés legalább egyszer jöjjön össze....
- Aztán ha esetleg van 2db FV vagy LEFH arty van az ellenfélnél akkor marad a BASECAMP mert azok még a szikla mögé is belőnek, egyszer villansz azonnal Focus és kb 30mp belül halott vagy tőlük.
Összegezve:
- Az első 20 csatánál még vicces volt, most már erőteljesen munka érzete van.
- Amikor neki indultam azt gondoltam hogy olyan lesz mint sajtreszelővel maszturbálni......de ez inkább egy ÁGDARÁLÓ B+!!!
És a legdurvábbat a végére hagytam:
Sokat elmond az udvari bohócunk elmeállapotáról hogy 2300.....érted......
2300.....
KÉTEZERHÁROMSZÁZ.....csatája van ezzel....ezzel b*zdmeg....ezzel a nem is tudom minek nevezzemmel.....
Nem tudom meddig bírom még és hogy a végére milyen lesz az én elmeállapotom......talán a 2GM meg lesz vele.........szerencsére nem én tettem neki ígéretet........szóval erre rá**sztál Mikroby
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...