A többi tank viszont engem nem szokott úgy fókuszba venni, mint ahogy másoknál láttam, sőt, többször is előfordult, hogy a mellettem álló tankot lőtték, mert egyszerűen nem vették komolyan a Togot.
Na erre nagyon kíváncsi leszek hogy a továbbiakban változni fog-e ez a megítélésed. Lehet hogy csak nekem volt ez az extra kiváltságom hogy folyamatosan "jééé ott egy TOG II, mindenáron belelövök egyet csak azért is" jelenséget kaptam.....abból is a kedvencem az a mocsadék arty volt amelyik a csata felénél, befutott a pálya közepére hogy először belém lőjön aztán még nekem is ütközzön

(raktam is róla ki képet azt hiszem) Na nekem az betette a kaput a GM hajszában
Grat az első GM-hez, kitartást kívánok a többihez is. Kíváncsian várom a fejleményeket:)
Azt néztem hogy kb az alap átlag DMG-ed 70hp-val több mint az enyém, talán ha megerőltetném magam még ennyit tudnék tornászni rajta
Amúgy szakaszban vagy szólóban csinálod?
Szerk: Visszanéztem a képeket, láttam egy képet tőled ahol KV2-vel voltál szakaszban, na még ezen gondolkoztam én is anno hogy azzal jó lehet a TOG II szakasz mert annak van egy bizonyos FEAR faktora, ami miatt nem biztos hogy minden áron rád akarnak esni az emberek
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...