Az azé szerencse, hogy nem lett megkötve mikorra legyen meg a 3 csík
Szakaszolással lehet könnyíteni a feladatot esetleg...
Ha van egy scout és egy TD szakaszban, ott világos, hogy miért működhet a közös gunmarkozás, de Tog-ok esetében nem egymástól veszik el a sebzést, ha egyáltalán odaférnek?
De itt az lenne a lényeg, hogy segítsünk Mikroby-nak mielőbb meglegyen a 3 csík mielőtt a sok TOG-ololódástól megkattan és téveszméi lesznek...
+ kényszerképzetei , hogy: ÁlcahálóTogMesterPeriszkóp....
van rá példa.... vigyázni kell
Last edit: 7 hónapja 3 hete by Kopasz0721.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Az azé szerencse, hogy nem lett megkötve mikorra legyen meg a 3 csík
Szakaszolással lehet könnyíteni a feladatot esetleg...
Ha van egy scout és egy TD szakaszban, ott világos, hogy miért működhet a közös gunmarkozás, de Tog-ok esetében nem egymástól veszik el a sebzést, ha egyáltalán odaférnek?
De itt az lenne a lényeg, hogy segítsünk Mikroby-nak mielőbb meglegyen a 3 csík mielőtt a sok TOG-ololódástól megkattan és téveszméi lesznek...
+ kényszerképzetei , hogy: ÁlcahálóTogMesterPeriszkóp....
van rá példa.... vigyázni kell
Köszönöm szépen, de ettől még messze vagyok. Majd 85% felett kezd el hullani a kevés hajam.
A "tankok mestere" meg sosem leszek...
Amúgy abban van ráció a TOG szakasznál, hogy aki éppen hajt a 3GM-re az eggyel hátrébb marad, a többi meg betankolja a lövéseket, ezzel 5-10 lövésnyi pluszt tud adni annak aki hátrébb áll.
Ezért is gondolom vicces dolognak amúgy ezt a GM dolgot, mert ha egy csak az egyedül vívott csatákra lenne igaz akkor az mutatná meg igazán a mögöttes munkát, így azért lehet játszani a rendszerrel, csak kell lennie még 2 jó játékos haverodnak akivel szakaszoztok, máris könnyebbé válik ezaz
Az egy egészen játszható tank, abban mi a kihívás? Maradjon a GC következőnek, az szerintem hasonlóan jó lehet mint a TOG!
Most azt képzeld el, hogy a TOG mark után - ha valamikor is befejezem - nekiállok egy TOG 2 másolat (hangulatilag) markjának.
Értem én, hogy nem együtt jártunk a kútra vízért, de hogy mér akarod hogy felpattintsam az ereimet az rejtély.
Na, ebbe én is beszállnék, már többször jártam 90% fölött, de eddig még nem sikerül megugranom a lécet.
Ui.:sajnos nem lehetek TOGlodita, így csak irigykedve olvasom a topic-ot.
Már mér ne lehetnél? Nem feltétel a tank megléte. Majd beszerzed ha lesz lehetőséged.
Jelentkezz discordra is szívesen látunk!
Én nem jelentkeztem, mert nyilván nem látnátok szívesen vagy legalábbis nem mindőtök...
Kedves Bagó!
Mivel itt az oldalon is szépen moderálod magad - feltéve ha az itteni viselkedésedet itt hagyod - szívesen látunk a discord szerveren. Majd írj rám, és megadom a rangot.
Kösz Mikrorokém!
Annak is örülnék, ha nem utálnának annyira egyesek, mint pl.: a check engine nevű titokzatos streamer.
Őt mivel békíthetném meg?
(hiszen nem trollkodtam soha, csak magamat adtam)
(Az életben is nehezen barátkozom, de akikkel igen, nos, ők aztán barátok...)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...