Tegnap enyhe agyérgörcsöt kaptam (így Gryphon utáni resource mentes garázsomban), hogy mennyibe kerül feltölteni a lőszereit a Tognak.
Fadin? Majd 9,5 perc kellene, hogy ellődd az összes lőszert, ha egyfolytában lövöldözöl. Meg kell 5 perc, hogy beérj a heavy dühöngőbe. Hát végülis nem lehetetlen
Amúgy igen, drága a lőszer, ezért nem töltöttem fel én sem full golddal...
Te jól bekezdtél úgy látom xD
Nekem 10 év alatt jött ösze kb. 25 meccs, abból mondjuk az utolsó 20-at az elmúlt 2 hétben mentem
Én eddig 3. gm követelményen belül vagyok, ma viszont becsúszott egy gyengébb meccs 15:1es turbó... lehet emelnem kell a napi 5 csata limitemen, gm 45%
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Last edit: 2 hónapja 3 hete by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Te jól bekezdtél úgy látom xD
Nekem 10 év alatt jött ösze kb. 25 meccs, abból mondjuk az utolsó 20-at az elmúlt 2 hétben mentem
Én eddig 3. gm követelményen belül vagyok, ma viszont becsúszott egy gyengébb meccs 15:1es turbó... lehet emelnem kell a napi 5 csata limitemen, gm 45%
Figyelem: Spoiler!
Ez az én bajom, hogy gyakran a mennyiségre megyek és nem a minőségre... De néhány csatát leszámítva, amikor csapdába kerülök és orrba-szájba kapom, egész játszható tank... Remélem olyan 130-140 körüli csatából nekem is összejön... Assisttal az elvárt határ környékén mozgok, de ugye az assistot nem kell teljes értéken számolni...
2. Dezertáljatok addig, míg egyszer be nem dobja Malinovkát.
3. Másszátok meg a hegyet, jussatok el az ellenséges bázisig.
4. Míg az előző pontot abszolváljátok, addig pont lehal az ellenséges csapat annyira, hogy mire leértek a hegyről pont egy darab egylövéses arta marad.
5. El kell találni a 100hp-s artát.
6. Voilá Fadin medál
jk - További tippekért kövessetek be facebookon, és instán, iratkozzatok fel a youtube csatornámra, engedélyezzétek a kis csengőt, hogy le ne maradjatok a friss tartalmaimról. Ha szeretnétek ilyen jó tippeket, támogassatok Patreonon is. - jk
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, fabyzol3
Szép munka!
Tudnal adni mondjuk 5 tanácsot ennek a behemótnak a használatához?
(a nulladik: hogy írassak ki a dokival megfeleló mennyiségu Seduxent vagy Xanaxot...)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Szép munka!
Tudnal adni mondjuk 5 tanácsot ennek a behemótnak a használatához?
(a nulladik: hogy írassak ki a dokival megfeleló mennyiségu Seduxent vagy Xanaxot...)
Köszi.
1) Legyen sokskilles a legénységed, hatékony skillelosztással (nálam 5-6 skillesek).
2) Vigyél magaddal gold lőszert... sok gold lőszert (nálam 70 van betárazva).
3) Tegyél fel lila vagy bounty felszereléseket (nálam HP, turbo, töltés).
4) Kerüld a nyílt terepet (kizártam Malinovka és Prohorovka mapokat).
5) Próbálj együtt mozogni az értelmes heavykkel és csak ritkán engedd el a W-t.
+1 Ne add fel.
Last edit: 2 hónapja 3 hete by fabyzol3.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, perretz, Janimperator, Silent_wanderer
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...