Ohyoyoyoy...
El vannak szabadulva a hülyék mióta nem voltam.
Segítsek?
Attól függ, hogy melyik félnek szeretnél segíteni
[Amúgy B. közlegény (a továbbiakban: Tudjukki) ámokfutása mostanra már meg van zabolázva, tehát az aktuális állapot nem is olyan rossz. A 3-4 héttel ezelőtti volt katasztrófa.]
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina
Pedig érthetően leírtam. Frissítés óta először csak EU2 laggolt, pár napja már EU1 is, annak ellenére hogy ott csak 50 a ping, mint ha diavetítést néznék. S nem, modok nincsenek fent....
Próbáld ki a ProtonVPN-t. Ingyenes. Sokszor nem a szerver maga rossz, hanem egy köztes pont. Ilyenkor vannak akkora "packet loss"-ok, hogy fej leszakad
Köszönöm. Hol találok ebből ingyenest? Eddig csak olyat dobott be ahol fizetnikell csak visszafizetési garancia van
Ezen a linken tudod letölteni, és regisztrálni is.
(katt).
Ingyenes fiókot regisztrálni, semmit nem kell fizetni érte. (Akár másodlagos e-mailre is lehet regisztrálni, ha nem szeretnéd a fő emailed megadni) Arra elég, hogy kipróbáld, az ingyenes verzió 1 opciót ad azthiszem Hollandiába.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bianconeri80
Ohyoyoyoy...
El vannak szabadulva a hülyék mióta nem voltam.
Segítsek?
Attól függ, hogy melyik félnek szeretnél segíteni
[Amúgy B. közlegény (a továbbiakban: Tudjukki) ámokfutása mostanra már meg van zabolázva, tehát az aktuális állapot nem is olyan rossz. A 3-4 héttel ezelőtti volt katasztrófa.]
Tudom, kiváncsiságképpen visszaolvastam mi volt itt... Elvégre vissza kell hoznom az elmúlt 2-3 éves kimaradásomat
Ezen a linken tudod letölteni, és regisztrálni is.
(katt).
Ingyenes fiókot regisztrálni, semmit nem kell fizetni érte. (Akár másodlagos e-mailre is lehet regisztrálni, ha nem szeretnéd a fő emailed megadni) Arra elég, hogy kipróbáld, az ingyenes verzió 1 opciót ad azthiszem Hollandiába.
Szia. Először is köszönöm a segítő szándékot. Másodszor pedig kockáztatom hogy kinevetsz, de mit csinálok rosszul? Letöltöttem, telepítettem, regisztráltam. Valóban Hollandia az ingyenes opció. Viszont ha megy a program, vagy azonnal, de max. 2-3 percen belül kidob a játék azzal hogy lecsatlakoztál a szerverről és persze nincs elérhető szerver sem
Dehogy nevetlek, tudom, hogy milyen frusztráló tud lenni a lag.
Mikor a VPN-t bekapcsolod a net-ed egy pillantra megszűnik olyankor. (ezért is dob ki a játék ilyenkor) Próbáltad úgy, hogy Elsőnek a Proton-t indítod, majd rá utána a WOT-ot? Ha megy a játék, és akkor inditom a Proton-t engem is kivág, bár ilyen még nem fordult elő velem sem, hogy "szerver nem elérhető" (Amit pirossal ír ).
Utána be sem tudsz lépni? Ha megy a proton?
Mikor a VPN-t bekapcsolod a net-ed egy pillantra megszűnik olyankor. (ezért is dob ki a játék ilyenkor) Próbáltad úgy, hogy Elsőnek a Proton-t indítod, majd rá utána a WOT-ot? Ha megy a játék, és akkor inditom a Proton-t engem is kivág, bár ilyen még nem fordult elő velem sem, hogy "szerver nem elérhető" (Amit pirossal ír ).
Nem sajnos. Csak akkor lesznek újra elérhetőek a szerverek ha a Protont kikapcsolom
Nem sajnos. Csak akkor lesznek újra elérhetőek a szerverek ha a Protont kikapcsolom
Na megnéztem most énis. Gatya, 3 szerverváltás után beengedett végre (nekem se csatlakozott), aztán haldoklott is az egész, magától ment a tank, meg aztán verhettem a billentyűzetet nem reagált
Lehet most a Protonnal is van valami (Ha valaki még használja, kérem irjon ide mi a szitu )
De a ping szép 50-60 körül mozgott, kilőttem fel is ment 200-ra.
Sajnos jobbat most énse tudok mondani, hátha holnapra megjavul, vagy valami. Hétvégén még minden rendben volt vele :/
Én a Windscribe-ot használom, havi 10 giga forgalom van ingyen, a WOT, Discordal vagy TS-el teljesen belefér, pl. Youtoube-ozni nem szabad közben, az 3 nap alatt elviszi a havi adagot.
Na megnéztem most énis. Gatya, 3 szerverváltás után beengedett végre (nekem se csatlakozott), aztán haldoklott is az egész, magától ment a tank, meg aztán verhettem a billentyűzetet nem reagált
Lehet most a Protonnal is van valami (Ha valaki még használja, kérem irjon ide mi a szitu )
De a ping szép 50-60 körül mozgott, kilőttem fel is ment 200-ra.
Sajnos jobbat most énse tudok mondani, hátha holnapra megjavul, vagy valami. Hétvégén még minden rendben volt vele :/
Nah, akkor nem csak nálam nem működik
Jó hír viszont hogy amit fentebb, mistadabolina belinkelt nekem, az kitűnően működik, ha gondolod, less rá te is
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...