Továbbra is agyonpáncélozott, lassú, szar tankokkal játszol, még mindig bőven 1 alatt van a Damage Ratio, körülbelül egy 5-6-os tank átlagsebzését hozod közel az összesített 8-as szinten (elnézve, főképp 10-es tankokkal játszottál ritka szarul, meg elvétve 5-ös meg 8-as tankkal és egyik szinten se ütötted meg még a minimális átlagsebzést se).
Tényleg fura.
Jut eszembe. Sikerül a lilákat aprítani?
Mármint nem erre gondolok. Bár ezeket könnyebb.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, Mikroby
Limbó játék.
Sikerül a 42%-os recent win léc alá is becsúszni?
Ez azért már egy kicsit fura...
Persze hogy fura. Már ott kezdődik a furaság, hogy egyáltalán meg tudod ütni a 42%-os lécet.
OFF:
Kitiltottak egy accountal, visszaregeltél egy másikkal. Miben reménykedsz ilyenkor?
Hogy mennyi idő alatt tiltanak ki? És akkor csinálsz egy harmadikat? Mi ennek az értelme?
Kéééérlek, Mikroby, hagyj rá mindent, ne szólj hozzá, főleg kérdéseket ne tegyél fel neki...
Limbó játék.
Sikerül a 42%-os recent win léc alá is becsúszni?
Ez azért már egy kicsit fura...
Persze hogy fura. Már ott kezdődik a furaság, hogy egyáltalán meg tudod ütni a 42%-os lécet.
OFF:
Kitiltottak egy accountal, visszaregeltél egy másikkal. Miben reménykedsz ilyenkor?
Hogy mennyi idő alatt tiltanak ki? És akkor csinálsz egy harmadikat? Mi ennek az értelme?
Kéééérlek, Mikroby, hagyj rá mindent, ne szólj hozzá, főleg kérdéseket ne tegyél fel neki...
A kedvedért legyen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Megmagyaráznád, Ütő, mit kéne látni, pl.: nekem? (aki ugye csak alap felhasználó)
Köszi!
Ott ahol Józsi lecsúszott, elvékonyodott a csatorna és átment rajta a lövedék, van ilyen. A kanyar lövés meg olyan, mint a kanyar fúró régen kinevettük, de ma már van ilyen is. (Gyakorlóban meg lehetne nézni, lehet, hogy tényleg bug.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bagó.neill.ezredes
1 éve 4 hónapja - 1 éve 4 hónapja#310221Írta: bagó.neill.ezredes
Megválaszolva: bagó.neill.ezredes
Besikerült csúsznom a 42%-os limbó szintre...
Bár nem értem, nemrég még 51% fölött voltam recent win rate-ben.
Nem állítok fel elméletet, de valami elfogadható magyarázatra vevő lennék, tanítóimtól...
Nem állítok fel elméletet, de valami elfogadható magyarázatra vevő lennék, tanítóimtól...
Utolsó 7 napodat téztem meg tomaton. A jól bejáratott péncélozott és vagy lassú monstrumaiddal tolod, aminek egyenes következménye, ha szar a csapatod akkor nem tudsz érvényesülni, ha jó a csapatod akkor meg azért. Kezdjél bele a leghülyebiztosabb kezdőbiztosabb obj 277, obj 430u, is7 ágba. Nem azt mondom, hogy ezekkel egy 1v3 szituációt te lehozol, de egy 1v2 esélyes, ha maradt elég hp-d a csata alatt. Amúgy ezt már februárban javasoltuk. Igérd meg hogy nem kezdjük előlről a kanosszát, mert akkor eret vágok magamon
Utolsó 7 napodat téztem meg tomaton. A jól bejáratott péncélozott és vagy lassú monstrumaiddal tolod, aminek egyenes következménye, ha szar a csapatod akkor nem tudsz érvényesülni, ha jó a csapatod akkor meg azért. Kezdjél bele a leghülyebiztosabb kezdőbiztosabb obj 277, obj 430u, is7 ágba. Nem azt mondom, hogy ezekkel egy 1v3 szituációt te lehozol, de egy 1v2 esélyes, ha maradt elég hp-d a csata alatt. Amúgy ezt már februárban javasoltuk. Igérd meg hogy nem kezdjük előlről a kanosszát, mert akkor eret vágok magamon
Köszi dabolina, de amit ajánlasz, attól fényévekre vagyok.
Azt hittem kihúzom az is4-et, de elakadtam az st1-nél, ami megvan ugyan, de gyenge vagyok vele
Köszi dabolina, de amit ajánlasz, attól fényévekre vagyok.
Azt hittem kihúzom az is4-et, de elakadtam az st1-nél, ami megvan ugyan, de gyenge vagyok vele
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...