Mi akik nem fizetünk elő, sajnos hátrányból indulunk. Nem tudunk annyira fejlődni, fejleszteni a legénységet, stb:
Tehát, mivel nem tudunk haladni, nem is haladunk. Sok száz, ezer csata mire 4-5 skilles lesz. Igen, itt panaszkodunk, de ez jól esik, mert így kiadjuk magunkból..
Jó játékos. Beléptem neki, hogy mutasd meg, hogy csinálod. Másfél órán keresztül szentségelt, hogy nem igaz..
NA akkor, mi van????
Az amit mondunk..
Na szép napot.
Na akkor vegyük sorra.
1. Ha nem fizetsz akkor nem kapsz olyan rövid útvonalakat, mint az aki fizet, azt hiszem ez rendben van, hiszen aki rendszeresen vesz prémnapot, Wot+-ot vagy valamit, az kapjon már valamit a pénzéért. Hátrányban csak közvetetten vagy, hiszen neked is lehet 8 skilles legénységed, csak max több idő alatt, viszont az is igaz, hogy a két három skilles embereiddel hátrányban vagy azzal szemben aki 8 skillel rendelkezik. De igazából már ez sem állja meg annyira helyét amióta 2M kreditért vehetsz legénységi füzetet, tehát ergo a pénzedért "időt veszel", vagyis azt hogy nem kell 80 órát játszanod egy nap ugyanazért az eredményért.
2. Annak semmi köze a fizetés/vagy nem fizetéshez hogy milyen a győzelmi arányod, hány csatából mennyit nyersz. (ezt már kiveséztem többször, szóval ebbe nem mennék bele hosszabban) Mondjuk azt sem értem, hogy téged, mint nem fizető amatőr játékost mér okvetlen a győzelmi arány érdekel, és mért nem az egyéni teljesítményed, vagyis hogy egy csata alatt mennyit "adsz le", milyen a teljesítményed. Engem az sokkal jobban foglalkoztat, hogy hogyan tudnék többet sebezni, és mit rontottam el, meg az, hogy hogyan tudok több skilles legénységet csinálni, viszonylag egyszerűen.
3. Eljött a jobban játszó haverod, és nem tudott a szarul skillezett, rosszul felszerelt tankjaiddal eredményesen játszani? (utalok a Type képedre.) Hát ez inkább pont azt igazolja, hogy ha nem csinálsz valamit jól, akkor nem csoda, hogy nem tudsz vele érvényesülni, és nem azt, hogy "accountonként" külön szopóállarc van....(már nem tudom kitől loptam, de köszi nagyon tetszett akkor is a mondat)
4. ha emlékszel a reggeli beírásomra (spoilerben idézem)
nem a játékot hibáztatom, nem is a csapattársakat, hanem magamat, hogy nulla teljesítményt hoztam össze. Persze, az is a játék része hogy "nem adja" ki a matek, de ez mindig mindnekinél ilyen. Meg kell tanulni kezelni.
5. Igen persze ez a dühöngő, és mindenkinek jogában is áll, de ha tájékozatlanságból, vagy butaságból dühöng az ember, gondolom azt hosszabb távon nem tolerálja szívesen senki.
6. Azon a színten amin te vagy egy kis nyitottsággal, akarattal, könnyen túl lehet lépni.
Először is, meg kell értened, hogy nem tudsz/nem is tudhatsz mindent, és onnantól már könnyű a dolgod, mert csak azt kell megismerni amit nem ismersz. Bagóval az volt főleg a probléma, hogy Ő szentül meg volt győződve róla, hogy mindent jól tud, a játék és a készítői babrálnak ki vele, mert titkos összesküvésképpen személyre szabott szopáskurzust biztosítanak neki mindig amikor a csata gombra kattint. Ezzel nehéz mit kezdeni.
Sok sikert neked, és a többiek alapvető tanácsait meg fogadd meg, nem hülyeséget beszélnek.
Szerk:
Minden egyéb osztállyal kevés a csata/ felderített ellenség (0,2-0,4/csata) szerintem aktívabban kéne játszanod, bár a 10-12 éves berögződéseket nehéz már változtatni.
Itt arra akar kilyukadni, hogy amennyire aktív vagy a csatában, annyira változik a felderítési arányod mivel többet spotolsz akár még HT-val is, mivel nyilván ha előrébb vagy aktívabb helyen vagy több tankot fogsz észlelni.
Ehhez meg nyilván azt kell tudni, hogy milyen tankod/legénységed van, és abból mit tudsz kihozni.
A 10-12 éves berögződéseken valóban nehéz változtatni, de ne add fel, én 2015 óta játszom, és még mindig próbálom rászorítani magam hogy alkalmazzam is azt amit tudok, új dolgokat tanulok, és folyamatosan fejlődöm igaz megtorpanásokkal.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...