Jelenleg 201 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 51 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Dühöngő (2)

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310128 Írta: Tas_Lee
Megválaszolva: Tas_Lee
Már hogy ne lenne hátrány, ha nincs prémium fiókod vagy nem adsz pénzt a játékra - főleg ha rendszeresen tolod és ilyen csatamennyiséggel amennyit ő játszik. Egy BZ176-t te mondjuk nem tartasz előnynek, lol? Ez egy pay-to-progress típusú játékmodell egyszerűen minden tankot gyorsabban kihúzol, gyorsabban farmolsz, gyorsabban képzed a legénységed gyorsabban lesz kész a tankmaraton stb. hadd ne soroljam a végtelenségig. Arról nem is beszélve, hogy ha lemaradtál valamelyik OP maratoni tankról akkor azt vagy megveszed vagy maradsz az "ingyen"hozzáférhetőknél, de akkor megint lassabban haladsz a profil fejlesztésben. Azt aláírom, hogy amikor ki van húzva a világon minden számodra fontos tank (fun/CW/küldetések miatt), onnantól kb. értelmetlen a prémium fiók mert ingyen hozzáférsz annyihoz, amennyi a szinten tartáshoz, a maradék fejlesztésekhez és az újabb aukciókhoz kell. De azért ne ferdítsünk már ekkorát! A prémium fiók futtatása és egy jobb prémium tank megvásárlása a legnagyobb előny - a következő csata eldöntéséhez kevésbé de az adott profil fejlesztéséhez mindenképpen.

"Utánagondolok mit lehetett volna jobban csinálni és 99%-ban én voltam a hülye, mert lett volna jobb opció, hogy lőjek többet az adott csatában. " Ezt kéne pirossal kiemelni és kirakni az összes Dühöngő rovat legelejére. Aki ezt tudja alkalmazni az jó játékos lesz (csak idő kérdése), a többi marad ott ahol van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310129 Írta: Tas_Lee
Megválaszolva: Tas_Lee
werz: ez külön neked megy meg összes ilyen "az én profilommal nem megy senkinek" konteós kollégának. A második képen az egyik barátom profilját látod, rendszeresen húzom neki a rankedet/onslaughtot. Itt nincs prémium lőszer használat és nincs minden meta jelen, de cserébe van nagy fogyócikk és pótkaja. Természetesen rosszabb az átlag, mint a saját fiókomon (1. kép), ahol azzal és úgy játszok ahogy akarok, de azért messze nem a lehetetlen és játszhatatlan kategória.  

Mellékletek:

1 éve 5 hónapja #310130 Írta: werz
Megválaszolva: werz
Köszönöm, mindenkinek a tanácsokat és a hozzászólást. Igyekszem jól csinálni, de tőlem ennyi tellik. Bizonyos mondatokat természetesen fenntartok, de igyekszem. Jó csatát mindenkinek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Mikroby

1 éve 5 hónapja #310132 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Már hogy ne lenne hátrány, ha nincs prémium fiókod vagy nem adsz pénzt a játékra - főleg ha rendszeresen tolod és ilyen csatamennyiséggel amennyit ő játszik. Egy BZ176-t te mondjuk nem tartasz előnynek, lol? Ez egy pay-to-progress típusú játékmodell egyszerűen minden tankot gyorsabban kihúzol, gyorsabban farmolsz, gyorsabban képzed a legénységed gyorsabban lesz kész a tankmaraton stb. hadd ne soroljam a végtelenségig. Arról nem is beszélve, hogy ha lemaradtál valamelyik OP maratoni tankról akkor azt vagy megveszed vagy maradsz az "ingyen"hozzáférhetőknél, de akkor megint lassabban haladsz a profil fejlesztésben. Azt aláírom, hogy amikor ki van húzva a világon minden számodra fontos tank (fun/CW/küldetések miatt), onnantól kb. értelmetlen a prémium fiók mert ingyen hozzáférsz annyihoz, amennyi a szinten tartáshoz, a maradék fejlesztésekhez és az újabb aukciókhoz kell. De azért ne ferdítsünk már ekkorát! A prémium fiók futtatása és egy jobb prémium tank megvásárlása a legnagyobb előny - a következő csata eldöntéséhez kevésbé de az adott profil fejlesztéséhez mindenképpen.

"Utánagondolok mit lehetett volna jobban csinálni és 99%-ban én voltam a hülye, mert lett volna jobb opció, hogy lőjek többet az adott csatában. " Ezt kéne pirossal kiemelni és kirakni az összes Dühöngő rovat legelejére. Aki ezt tudja alkalmazni az jó játékos lesz (csak idő kérdése), a többi marad ott ahol van.

Ez is teljesen igaz, ahogy leírtad, de prémium és nem prémium fiók közötti előnyt/hátrányt szerintem legtöbben úgy értik, hogy ugyanabban a tankban egy prémium előfizetőnek jobb rng-je van, mint mezei társának... pusztán azért, mert fizető vendég...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Tankpeti

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310133 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Már hogy ne lenne hátrány, ha nincs prémium fiókod vagy nem adsz pénzt a játékra ... 
... Azt aláírom, hogy amikor ki van húzva a világon minden számodra fontos tank (fun/CW/küldetések miatt), onnantól kb. értelmetlen a prémium fiók mert ingyen hozzáférsz annyihoz, amennyi a szinten tartáshoz, a maradék fejlesztésekhez és az újabb aukciókhoz kell. De azért ne ferdítsünk már ekkorát!
A prémium fiók futtatása és egy jobb prémium tank megvásárlása a legnagyobb előny - a következő csata eldöntéséhez kevésbé de az adott profil fejlesztéséhez mindenképpen.

Ismét: A hátrányt az tudja jelenteni, hogy ki milyen tankot hogy szerel fel, és azt vélhetően rosszabbul másokhoz képest, valamint hogy mennyi a játéktudása és helyezkedésre való képessége (egy kis önbizalommal) - mind a gép mögött ülve, mind a tankkal amivel játszik.

A prémium fiók segíti az előrehaladás sebességét a fejlesztési fában, de nem segít játéktudást szerezni, ergó fejlődni sem attól fog valaki személyes téren.

Ha valaki attól élvezi a játékot, hogy nem 40 csatába telik kihúznia egy 8-as tankot hanem csak 20-ba, vagy nem kell 15 órát kreditet gyűjtenie csak mondjuk 5-öt, isten a tanú rá, örülök vele én is, csak ne mondja valaki azt, hogy azért van előnye valakinek egy csatában, mert prémium fiókja van.

1 éve 5 hónapja #310134 Írta: perretz
Megválaszolva: perretz

... de tőlem ennyi tellik. ...

= A fejlődés halála. Miért van az, hogy arra van energia, hogy az ember sírjon mindenen, arra meg nincs, hogy kicsit odafigyeljen?

1 éve 5 hónapja #310136 Írta: werz
Fejlődés baszki, az... Annyit, hogy ma reggel, mondom pozitívan bemegyek a csatába. 3 csata 3 vereség, lövésem alig volt, engem mindenki látott, én senkit... Tegnap direkt nem játszottam. Néztem a videókat.. De csak felbaxtam az agyam.. Azok a lövések amik ott voltak, nekem nincsenek.. egyik sem ment volna be.. Erről ennyit. Akkor maradok szépen ott ahol vagyok vagy még lejjebb.. Mindenkinek Jó tankozást!

1 éve 5 hónapja #310137 Írta: perretz
Megválaszolva: perretz
Ne a lövéseket nézd, mert ahol te vagy, onnan nem lehet lövöldözni? A helyezkedést gyakorold először ... vagy sírj, az tényleg könnyebb!

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310140 Írta: werz
Teljesen mindegy 7 csatából 1 nyertes... Mindig ez van. Ahogy elérema 48.2%-ot, utána azonnal csak vesztes meccsek vannak.. MA már 48,16%-on vagyok.. Periodikusan ez van.. Nem lehet véletlen.. Ennyi. Megint megnyertem a legszarabb átlag címet..
Na, mindenki reszkessen, most már azért is csak veszítek.
BYE BYE

1 éve 5 hónapja #310142 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz

Teljesen mindegy 7 csatából 1 nyertes... Mindig ez van. Ahogy elérema 48.2%-ot, utána azonnal csak vesztes meccsek vannak.. MA már 48,16%-on vagyok.. Periodikusan ez van.. Nem lehet véletlen.. Ennyi. Megint megnyertem a legszarabb átlag címet..
BYE BYE

Miért mi van 48,2%-on hogy annyira "remegsz" érte? Ott se lesz jobb a játék, nem értem tényleg....
Fókuszálj a több sebzésre hogy legalább a saját tankod hp-ját meglődd, tehát például Pudellel 1000HP legalább (több sebzés = több nyertes meccs.)
Amúgy valószínű tényleg nem "véletlen", a jelenlegi hozzáadott teljesítményed erre 48% körüli eredményre elég, kb annyit nyersz amennyit buksz a maradék 1-2% meg a döntetlen.
A recent győzelemed 48,3 % tehát felfelé mész mégiscsak.

1 éve 5 hónapja #310148 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

BYE BYE

Azon kívül amit a többiek leírtak, ne akard már 5 meg 7 meg 10 csata alatt "megváltani a világot"
Nekem is van olyan, hogy belépek, szar az egész nem megy, kilépek kész. 7 csata ennyi volt. Vannak negatív sessionok. Nem kell "túlgondolni".
Másnap visszalépek, 2500 wn8at tolok tizes tankkkal. (Ennyire jó nem vagyok amúgy).
A legkevésbé sem idegeskedek.
Azon tudsz változtatni, hogy milyen tankkal, felszereltséggel, melyik térképen hová mész, és ott mit csinálsz. A szerencséden nem. Vannak szar csaták, szar csapatok, balszerencse stb.
Ha azt megteszed amit tudsz, és kihozod a legtöbb sebzést ami neked jó akkor te megtetted amit lehet.
Határozz meg egy értéket, hogy mondjuk a Pudellel nem jössz ki 1000 dmg alatt.
Aztán ahogy játszol, és próbálsz megfelelni a magad alkotta szabályoknak (És nem engedd hogy a balszerencsés történések elbasszák a hozzáállásod) akkor egyre jobban rá fogsz érzeni hogy mi az amit tenned kell bizonyos térképeken és leosztásokban azért hogy az 1000 sebzésed meglegyen.
Úgy van ahogy mondják neked, minnél többet sebzel, annál jobban fog változni minden, wr, wn8 stb. A sebzés az alap.

1 éve 5 hónapja #310153 Írta: werz
Köszi Srácok, tényleg rendesek vagytok. Pont ez idegesít engem, hogy próbálok a magam által felállított sebzést és egyebet csinálni, de nem megy. Nem akarok én lila lenni, úgysem leszek.Csak olyan középszerű, 50%-os. De tényleg köszi a bíztatást..

1 éve 5 hónapja #310163 Írta: Mikroby

Köszi Srácok, tényleg rendesek vagytok. Pont ez idegesít engem, hogy próbálok a magam által felállított sebzést és egyebet csinálni, de nem megy. Nem akarok én lila lenni, úgysem leszek.Csak olyan középszerű, 50%-os. De tényleg köszi a bíztatást..

Ha valami nem megy, akkor nem jól csinálod, valami gubanc van.
Nekem 51%-os a WR-em, annélkül, hogy igazából "megdolgoztam volna" érte.
Hidd el, nem ez a lényeg.

1 éve 5 hónapja #310164 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

51% anélkül hogy "megdolgoztál volna" érte? Szóval azt akarod mondani, hogy veled kivételezik a program? Tán prémium fiókod is van Mikroby?

Bocsánat, de kiszúrtam ezt a félmondatot és előtört belőlem a Bagó. 

No offense, de lássuk be, nem volt egy szerencsés megfogalmazás ez most így tőled, még ha idézőjelbe tetted is.

1 éve 5 hónapja #310170 Írta: Mikroby

51% anélkül hogy "megdolgoztál volna" érte? Szóval azt akarod mondani, hogy veled kivételezik a program? Tán prémium fiókod is van Mikroby?

Bocsánat, de kiszúrtam ezt a félmondatot és előtört belőlem a Bagó. 

No offense, de lássuk be, nem volt egy szerencsés megfogalmazás ez most így tőled, még ha idézőjelbe tetted is.

Nem érzem, hogy nagy szerepem lenne benne...fogalmazzunk így.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 12 órája 6 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 16 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.