Kedves Bagó!
Ugyanazt mondtam el a Cobráról, amikor kihúztuk, amit Dabolina. Bár felőlem azt veszel ki a tokenekből, amit akarsz, elvégre a Te dolgod, de az kétségtelen, hogy a Cobra nagyon nehezen játszható. Főleg, ha annyira akarsz vele menni, hogy nem veszel rá felszerelést és nem 100% legénységgel szereled fel. Persze nincs kredit, rendben van, én elfogadom. De ugye a játékban a garázsmenedzsment is egy fontos dolog, hogy legyen kredited, felszerelésed, fogyócikked, lőszered... Valóban nem értesz a tankhoz, ezt kár is lenne vitatni, de én ezt nem rónám fel hibának, elvégre most vetted. Lexikális tudással már amúgy most bővítheted az ismereteidet, javasolnám figyelmedbe a Nortonor által már korábban javasolt Wot Wikit. De ha már Nortonor! Ne haragudj, de a Nortonor által említett, számszerűsített elvárások nagyon is valósak! Az pedig, hogy te a mókáért játszol, nem pedig a statisztikáért, az egyszerűen nem igaz. Ha valóban nem érdekelne a stat, csak a móka, akkor nem írkálnál olyanokat, hogy téged állandóan szivat a játék, nem enged nyerni, vagy nem spammelnéd tele a dühöngőt azzal, hogy 14 csatából csak 3-at nyertél, ilyen-olyan okok miatt. Elmondtam, hogy ahhoz, hogy megtedd az első igazi lépést a fejlődés felé, ahhoz el kell engedned azokat a képzelgéseket, hogy téged kipécéz a játék, és el kell felejtened a Winrate alapú teljesítménymegítélést. És el kell fogadnod mások segítségét. Félre kell rakni az egot. Én is 500Wn8-as játékosként kezdtem. Kb. 4-5k csatáig az is voltam, de utána megtaláltam a Wotinfot. Elkezdtem elemzéseket olvasni tankokról, felszerelésekről, pályákról, a játékmechanika működéseiről, majd olyan játékosok útmutatásai alapján kezdtem el gyakorolni, mint Dobilaci, Goldmalac, Straubbazsi és végül a legfontosabb játékos, StahanoW. Ő volt a legnagyobb hatással rám és ezt leginkább gondolkodásban és mentalitásban, a játékhoz való hozzáállásban tudnám megjelölni. Mutatnék valamit.
Ebből a csatából valószínűleg már a belépéskor dezertáltál volna, én nem tettem. Pedig a bal oldalra spawnolt le, egy JagdE100, meg egy Concept5 mellé. Az Obszidián egy lassú tank, így ahhoz, hogy egy bottom tier meccsben tényező legyél, gyorsan kell döntened, de ezt elmondtam már neked a Tortával kapcsolatban. Az egész csatámban jó döntéseket sikerült hozni, prémium lőszer használata nélkül sikerült összenyalábolni 3700+ sebzést (200-as alfával...), úgy, hogy a végjátékban egy Hori 3 ellen buktam el, mert rá már nem maradt hp-m, így 370-es életerővel végül felülkerekedett rajtam. Hogy bosszankodtam-e a csata alatt? Egy pillanatig sem. De hogy miért írom ezt be?
Hát ezért:
Ugyan elfelejtettem a "másik oldalról" képet lőni, de elárulom neked, ilyen átlagsebzések mellett 4 csatát nyertem a 13-ból!
Itt a bizonyíték, de csak a mai napig tudod megnézni azt, amiről írok(2023.11.24.):
wot-life.com/eu...83333/
(A 14. csata egy win, de az még 22.-ről származik. A WN7 és WN8 értékek az Obszidián és a Mittlerer miatt torzultak, mert még nincsenek elég ideje a játékban, így az a 2 adat most kivételesen nem releváns.)
Ezért elég sokan dühöngeni szoktak, köztük Te is, aki a mókáért játszik. Én, mivel 2300+ WN8-as szinten vagyok, állítólag csak a statért játszom. Márpedig tegnap minden csatámat élveztem, ezt Mikroby is alá tudja támasztani, akivel kb. 7-8 kört mentünk együtt. Móka volt! És nem azért, mert mindig nyertünk, hanem azért, mert effektív tudtam lenni, tudtam hozni azt a szintet, amit elvárok magamtól és ez örömet és elégedettséget okoz. Őszintén remélem, hogy megérted, miért írtam a számodra egy ilyen hosszú regényt. És a hétvégén várlak további szakaszolásokra, mert sokakkal ellentétben én még hiszek abban, hogy egy pozitív gondolkozású, 1500+ WN8-as játékost tudunk belőled csinálni!
Tiszteletem!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...