Mi lenne itt az "élet" ha Bagó kollega nem lenne?
Azért értéklejétek a srácot, a maga módján fejlődni akar, kérdez!
Azért ez tőle nem kis eredmény.
Mi lenne? Hol is kezdjem:
Szerintem Shezamm (sry, már rég volt, nem emlékszem pontosan a nevedre : D) is írna pár értelmeset 1-1 jobb csatájáról/tankról.
Fabyzolt is régen láttam már GM tankot kirakni, pedig azt is szeretem olvasgatni.
Tas_Lee is mintha régebben írt volna értelmeseket kb mindenhova, azt is szerettem olvasni (bár lehet hogy Taslee és Shezamme egy és ugyan az? Tényleg bocsi, régen volt már

)
SZóval lenne itt élet. De jelen pillanatban, bárki megszólal a fórumon érdemben, az le van húrrogva a sok retardált részéről, mert neki a játék ilyet nem ad, biztos az illető csalt, és ezzel le van tudva minden. Lényegtelen, hogy egy hangyafing is értelmesebb szagot áraszt, mint az illetők IQ szintje a hozzátartozóival együtt, de nem baj. Ők vannak többen, az értelmesek hallgassanak.
Baonak is nem véletlen illesztettem be a képet azzal a kérdéssel. Ha nem veszi észre, majd 1 hónap "tanítás után", hogy még mindig egy abberrált idióta, aki csak azért rossz, mert a játék ellene van (nem), véletlenül sem azért, mert tier 10-es tankkal annyit csinál, mint a legtöbb kétfogú tier 5-ben... áááá az mellékes. Hiába magyarázzátok neki, hogy nem tud játszani, ő nem fogja megérteni, mert ti azt mondtátok. Ez olyan, mintha egy vezetőoktató mondaná a tanoncnak, hogy a dupla záróvonal az olyan mint a fal. Hiába át lehet rajta menni, ha terelés van, az előtted haladó nem képes a 20km/h-ra stb, ő nem fogja átlépni, "mert neki azt mondták, az egy fal".
Summa summárum, élet lenne, olvasni lenne mit, de míg hosszú ideje az idióták uralják az egész oldalt (kedvenc abberált vadbarmaim a cikkek alatt tünnek fel, az idiótábbnál idiótább "megnyilvánulásaikkal") addig az értelmesek, miért is írjanak bármit, ha úgy is az a viszonzás, hogy "csaló, goldal könnyű, fizetel a játékért, segít a wg, wg bérenc (kedvencem), stb...
Most a CS elemzés alatti shitstormra leszek kiváncsi. Ki lesz az első kétbites, aki leírja, hogy "Há' nem tom, me' nekem nem ijen (pontosjévelbazdmeg) a tank"
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...