Jelenleg 180 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 54 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Dühöngő

1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308162 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

De! Maradjunk annyiban, hogy te az előbb konteóztál, te egy jóindulatú konteós vagy, én meg lehet az ellentettje?

Én semmiféle konteót nem tettem közzé.
1. a lövéseid a célkörön belül random mennek valahová. Ez tény.
2. minden lövésed előtt dobsz egy random értéket.
3. mindenkinek máshogyan alakul minden lövése
4. nincs megkülönböztetve hogy Gipsz Jakab játszik, vagy Tankelit.
Ebből következtetve, meg kell tanulnod, hogy kezeld a sikertelenséget, ahogy mindenki teszi.
Mi volt ebben a konteó?:)

Nekem az volt a mai napom, ugyanabban a rendszerben mint a tied:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308163 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3
Ez meg nálam a mai, bagó bro...

... és volt néhány szar köröm is.
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308164 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Nekem az volt a mai napom, ugyanabban a rendszerben mint a tied:

Erre jön majd a válasz, hogy az ő "rendszere" nem ugyan az mint a tiéd. Amíg ezt nem képes elengedni, addig nem fogjuk tudni meggyőzni, sem te, sem én, sem Tankelit, sem Dakillzor, de még maga a Szent atya sem, és újra és újra ugyan ide fogunk kilyukadni.

A játék nagy része tanulható és tanítható. A legnagyobb halmaz a lexikális tudás, hogy megtanuld a játékmechanikákat, a pályákat és pozíciókat, megjegyezd ha csak hozzávetőlegesen is, hogy melyik tierben melyik tank hol beüthető, mennyit lő beléd, milyen töltésideje stb. Ezek beseggelhető dolgok, viszont valami nem, az pedig az egyéni skill, hogy mennyire van valakinek érzéke a játékhoz, tudja-e, hogy mikor honnan hova érdemes pozícionálni, a map és a csapattársak/ellenséges tankok listájából leolvasni azt, hogy 1-1 potenciálisan elérhető pozícióban milyen lehetőségei lehetnek az adott csatában. Mikor jön el az a pont amikor váltani kell, átpozícionálni stb. Ez is valamilyen szinten tanítható, vagy mondjuk úgy inkább fejleszthető, talán ez a jó kifejezésre rá. - írom ezeket most neked, de ettől még bagónak szól.

Amivel viszont egyikünk sem tud mit kezdeni, azok olyan berögződések, már-már hitvallások, amelyekről ő elhiszi, hogy ez így van és a játék még kvázi "önigazolja" is, amikor mondjuk egy tuti lövése pattan vagy mellémegy. Mert ilyenkor jön az, hogy kapjuk a replayt vagy a videót "naugye megmondtam" felkiáltással és újra ugyanazokat a köröket futjuk amikor megpróbáljuk megértetni miért is van ez így. Pedig marha egyszerű, csak el kéne fogadni azokat a dolgokat amiken nem tudunk változtatni és továbblépni, azokra a területekre koncentrálva amiken lehet és kell is. Amíg ez nem történik meg, addig csak szélmalomharc az egész.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308165 Írta: Mikroby

Figyelem: Spoiler!

Amíg ez nem történik meg, addig csak szélmalomharc az egész.

Mindig amikor azt hiszem, hogy na, most már "átment", akkor jön valami ilyen bejegyzés, és visszaugrunk az elejére. Azt gondoltam, hogy amikor valaki normálisan foglalkozik vele, és rájön, hogy az ember nem "kibaszni" akar vele, akkor talán képes  lesz elfogadni a tényt, hogy vannak a játékban olyan dolgok, amiket - mivel nem rajtad múlik - nem tudsz megváltoztatni. Talán ez azért van így, mert nem tudod leellenőrizni, hogy megértette e amit írsz. Lassan abbahagyom, mielőtt masszív önismétlésbe kell fogjak. Mindeneesetre nekem hasznos volt ez az "etap", mert kezdem megérteni mi minden kell ahhoz, ha egy olyan játékost akarsz tanítani, mint Ő.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308167 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Megint félreértetek.
Van a játékmechanika, amit egész érthetően magyaráztatok, valamint a videók is jók.
(érzékelők a tankon, stb. egy kis bokor elrejthet egy nagy tankot is, stb.)

Viszont a többi már hit kérdés.
A 4. pontod Mikroby, az egy igen erős konteo és még vicces is.
A tudásotok elfogadom és köszi a tanítást, de a hitetek, inkább hagyjuk.
Márpedig a játékmechanikán kívül minden hit.
Nem tudhatjátok, mikor kit, hogy kezel az mm, ki mikor, hányszor, hogyan lő.
És az persze igaz, tegyél meg mindent a kereteken belül, akkor elégedett lehetsz.
Nos, nektek köszönhetően azt hiszem egyre többet teszek a sikerért.
A többi már nem rajtam múlik, hiszen nem nyerhet mindenki, bármennyire is jól csinál mindent,a döntetlen is ritka, valakinek veszítenie is kell.
A lilákkal is előfordul:

Ha ezt megértitek, akkor ti is tanultatok valamit.

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308169 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays

Összeírtam az elmúlt 22 csatám.

A 22 csatából 4 csatában volt egál, azaz nem volt nagyobb, kisebb tier.
5 csatában voltam top tier.
A többi 13-ban meg hátrányban indultam.
Így azért nyilván nehezebb a kulcspozíciókat elfoglalni, dominálni a csatát és még sebzést és pontokat is gyűjteni, nemde?
Ráadásul vasárnap van, tízezrek játszanak és mégis egy másodperc számolás után dob be többnyire nagy tierekbe ágyútölteléknek.

Nálatok vajon mik az arányok?
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308170 Írta: Nortonor
Pontosan TD-kkel kellene, hogy ez szinte teljesen irreleváns legyen, hiszen minél magasabb a tier, annál több az ellenfél HP-ja, annál többet tudsz lelőni belőle. Heavykkel, medekkel valóban szívás tud lenni a +2, de ezzel a TD mennyiséggel amivel te játszol én még örülnék is a vaskos, sok HP-s célpontoknak.

Kérdésedre válaszolva: sosem figyeltem, nem vezettem ilyesmiről statisztikát. Attól, hogy bottom tier vagy egy csatában, még lehet élvezni és jól teljesíteni.
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308171 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Ha az alaplőszered gold, akkor igazad lehet a nagy tierekkel.

Meglepődnél mennyit lőtt a célkörön kívülre az rhm, még a nagy ágyúval is.

Egyébként lehetnek jó csaták, itt van ez, reptében lőttem ki a bourrasquuét, meg a lightot, de piros Erika a t34-esével megnyerte a csatát, kilőtt 8-as tier ellen 8 tankot.
Na, ez több mint érdekes. 

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308172 Írta: Nortonor

Ha az alaplőszered gold, akkor igazad lehet a nagy tierekkel.

Egyébként lehetnek jó csaták, itt van ez, reptében lőttem ki a bourrasquuét, meg a lightot, de piros Erika a t34-esével megnyerte a csatát, kilőtt 8-as tier ellen 8 tankot.
Na, ez több mint érdekes. 

Mantrázzátok ezt a "gold lőszer" dolgot, de állítom a legtöbben akik emiatt sírnak nem játszottak még akkor, amikor ténylegesen goldért kellett megvenni a drágábbik lőszert és nem kreditbe került mint most. 2012 decembere óta kreditért lehet kapni. Több mint 10 éve! Hívjuk egyszerűen prémium lőszernek, ez a rendes neve. Égnek áll a hajam ettől a "gold" szövegtől. 

Amúgy, nem, nem az az alaplőszerem, kb. kétharmad/egyharmad arányban szoktam a lőszer készleteimet feltölteni, nagyobb rész az alaplőszer javára (+/- pár repesz is ugye). Persze az már megintcsak egy következő szint, hogy felismerd azokat a szituációkat amikor a nagyobb átütésű lőszerhez kell nyúlnod. De tudom, a hitvallásod akkor sem engedi, ha azon múlik a győzelem, a Top gun, vagy a Kolobanov medál, esetleg a Kispest bennmaradása az MB2-ben.

Az Rhm-mel, meg ne is haragudj, de saját magad szopatod azzal az ágyúval és még panaszkodsz is. Hasonlítsd már össze a kettőt. Egyedül alfában jobb mint a 12,8 cm-es, minden másban csak hátráltat. Egyébként meg pontosan a fentiek miatt is, még az alap átütése is nagyobb és jobban is tudsz vele gyengepontot keresni mert jóval pontosabb.

Piros Erika meg lehet bevitte a haverja accountját, hogy rápirítson az xvm huszárokra. Tudom mert én is szoktam. Na pontosan ennyi értelme van annak a modnak. Van egy spanom aki már évekkel ezelőtt abbahagyta, na az ő acc-ján szoktam a kötvényshopból prémium tankokat vásárolgatni és tesztelni mielőtt a sajátomból költenék. Párszor én is vicces szitukba kerültem már vele, mert azt hitték az 500 wn8 mögött, az is ül aki annak idején elkövette. 
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308173 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Ja, én se játszom olyan rég, mikor gold volt.
De ezt jól megtanultam.
(ez nem éppen tisztességes része a játéknak szerintem)
Az vicces, hogy a wn8 rabjai leszólják az xvm-et, sőt elfogadhatónak tartják, ha elrejtik wn8 értéküket és úgymond becsapva az ellenséget, más bőrébe bújva indulnak csatába, ezzel
szinte csalogatva az ellenséget, hogy könnyű prédák.

Egyébként mint írtam, a borsignál, a nagy ágyú is... tehát mindkét ágyú szörnyen mellé, akár a célkörön kívül is lő. (nálam)
A kis ágyú, mint az oi, kv2, stb.-nél, nagyobbat sebez, kétszer akkorát is, azért jó.

Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308174 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Amit nem akartok érteni, hiába teljesítek jól, a csaták többsége vereség.
A játék, mondhatni fogcsikorgatva, odaadja a minimális pontot, ami jár, de ennyi.

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308176 Írta: Mikroby
A dolgok többségére nem válaszolok, mert Nortonor megtette helyettem.

Az vicces, hogy a wn8 rabjai leszólják az xvm-et, sőt elfogadhatónak tartják, ha elrejtik wn8 értéküket és úgymond becsapva az ellenséget, más bőrébe bújva indulnak csatába, ezzel

Tévedsz. Azért van leszólva az XVM mert nem elég reális. Pl. kiírja meccs elején, hogy 25%-od van a győzelemre. Aztán simán megnyered a meccset, és az olyan játékosok mint te, már kezdéskor beírják hogy "lost" meg dezertálnak, még nehezebbé téve azt, hogy megnyerd a csatát. Még a játékosok értékelése sem mindig pontos hiszen hiába van valakinek 600wn8-a okozhat meglepetéseket.  
Az elmaszkolás meg nem lenne olyan fontos, ha csatába lépés után nem mindkettő vagy három kis artysta engem fappolna, tökmindegy, hogy ház mögött vagyok, vagy mozgok, vagy bottom tier tankban vagyok. Érdekes módon miután elmaszkolom magam ez a jelenség 25%-ra redukálódott.

Amit nem akartok érteni, hiába teljesítek jól, a csaták többsége vereség.
A játék, mondhatni fogcsikorgatva, odaadja a minimális pontot, ami jár, de ennyi.

Te nem érted, amit oldalakon keresztül magyaráztam, hogy nem minden esetben van ráhatásod a győzelmi arányodra. Olvass vissza. Minimális pontot ami jár? Tudod mi az ami jár? A szád édes fiam. Nekem ezt mondták anno.

A játék szabályai szerint a lövéseid 99%-a célkörön belülre érkezik. Viszont van 1%.
Ha ismernéd a játék alapjait, akkor tudnád, hogy minél nagyobb kaliberű egy ágyú, annál többet sebez, viszont annál pontatlanabb.

Nálatok vajon mik az arányok?

Nem emlékszem rá pontosan, mert régen láttam, de meg van adva hogy hány százalékban leszeb top, mid, vagy bottom. De ez csak ideális esetben működik, nyilván függ a játékosállománytól, mert ha csak X-es tankok állnak a sorban akkor nyilván nem lehetsz sokat toptier.
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308178 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Kedves Mikroby!
(de tényleg, ragaszkodjunk ehhez, az udvariasság és a lelkiállapot miatt is!)

Nos!
Ma reggel volt alkalmam 10 meccset játszani, ahol a tanácsaitokat figyelembe vettem és a javasolt mindent tegyél meg dolgot alkalmaztam.

Nos, már láttatok nem egyszer csatában... ennyire rossz lennék???
Nem igazán hiszem...
Itt azért egy kicsit lepereg a sok jótanács...

További víg napot!

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308179 Írta: Nortonor
Ha azt a 435 átlagsebzést tier 3-ban követted el, akkor tényleg megtettél mindent, sajnos nem jött össze, van ilyen. Ha magasabb tierben hoztad ezt össze, akkor nem tettél meg mindent. 

Szép napot!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308180 Írta: Mikroby

Nos, már láttatok nem egyszer csatában... ennyire rossz lennék???
Nem igazán hiszem...
Itt azért egy kicsit lepereg a sok jótanács...

Itt a probléma. Nem hiszed. Vagyis nem vagy tisztában önmagaddal.
Azért, mert a jótanácsok kb. felét meg is fogadod, nem leszel automatikusan jobb.
Ahhoz, hogy jobb legyél, folyamatosan jobban kell játszanod mint eddig.

Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 26 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 36 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.