Kedves Mikroby!
Úgy hiszem, ezt a játékot nem szabad komolyan venni, mert nagyot tudsz koppanni.
Persze vannak időszakok, mint most is, mikor próbálok hallgatni rátok és úgy is teszek valamelyest, de aztán mindig jön egy olyan élmény, ami erőteljes konteózást indít be bennem, hogy finoman fogalmazzak:
Ugye könnyen kitalálható miért itt lett vége a felvételnek.
Egyből felderítenek, aztán belém goldozik hármat a progettó, mindhárom lövése talál és marad álcázva.
Én meg van, hogy ezer fa és száz bokor mögül egyet lövök az álcafestéses, álcázás kifejlesztett tankommal, álcaháló mögül és egyből észrevesznek.
Ezt így ebben a formában méltatlannak érzem.
De azért kösz a tanácsokat neked is!
Abban a bokorban ahová mentél egy light képes felderíteni bármilyen tankot, nemhogy egy t30-at, aminek olyan az álcaértéke mint egy döglött szamárnak az átvezető úton, és lövés után meg mintha egyenesen világítasz vele mint a szupernóva az esti égbolton....
Láthatóan fogalmad sincs az alap dolgokról sem.
Az álcahálódat b*szhatod, mert mozogsz, nincs ideje bekapcsolni.
(Egyébként is totál felesleges.)
Nem a progettó tartott spoton, hanem a light aki ott volt a szokott bokorban. a progettó csak kihasználta a lehetőséget.
Lehet utálni a rendszert, hogy bokor mögött lövés nélkül, mozgás nélkül is képes felderíteni egy light, (te ugye nem éppen ilyen voltál) dehát ez van.
Nem ismered a rendszert, pedig csak számok összevetése.
Van x álcaértéked, amit megdob a festés, eszközök, skillek, bokor stb. Ez levonódik a light látótávjából - ha van rajta parancsnoki bizbasz akkor kevesebb.
(Vájtfülűeknek: Tudom, hogy lesarkítottam, próbálom megértetni vele)
Ha még így is marad neki elég látótávja akkor spotolni fog.
(Emlékszel a Lakevilles lightos videódnál már mondtam ezt a light szemszögéből)
Szóval, ha az eredeti X értéke a tankodnak magas, akkor nem fog spotolni, de mivel a t30 csak annyira látható, mint egy döglött bálna a homokos tengerparton, és lövés után az az X az még kevesebb, tehát ergo totálisan feleslegesen haltál ott meg eleve rossz helyre mentél.
És nem a játék hibája.
Ismerni kéne a tankot amivel játszol. Milyen egy t30? Olyan mint egy heavy. Lassú, nehéz, a tornya használható, van gundepje. Evidens, hogy toptierként feltakarodok a hegyre, de csak ha jön velem valaki mivel baszott lassan töltök. Ha nem, akkor megállok az alján, és próbálok olyan pozit keresni, ahol nem látnak rá a tankom alsó felére.
1. Ismerd meg a tankod. (És szereld fel normálisan)
2. ismerd a mapot a pozíciókkal
3. ismert a tankokat, hogy X leosztásban mit hozol ki belőle
4. ne csinálj f*szágot.
Ennyi a recept.
(Azt az esetet már meg sem említem, hogy ha nem is volt ott light és a progettó tett magára CWS-t)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...