- Köszönetek: 13
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Hibák (időre bontva):Én vagyok a debil, és feljelentett, mert elmentem flankelni, és mire körbe értem, mind megpurcantak. Tényleg én vagyok a debil? Ezt most komolyan kérdezem.
Figyelem: Spoiler!werz post=307861 userid=3752Sziasztok! megvettem a Libertét.. 35% a win-em, a wn8 meg egy rakás szar. Nézem a Streamereket, olyan köröket csinálnak, nekem meg be sem megy a lövésem 1 hét alatt csak vesztettem.. ma is 5 vereség győzelem nélkül. nekem nem hogy termelne, csak veszteséget okoz. Ez tényleg annak van kitalálva aki fizet is érte. 144 csatából 88 vereség.. isteni....
Nekem teljesen megfelelő a mai nap, és egy fillért se adtam még a WOT-ért. Jah és nem is fogok soha
Majd a ranked szekcióba az összefoglalásban jobban kifejtem (amit szoktam írni), de egy kimondottan hatékony stratégia, ha 2-3 magasabb ponttal bíró játékos 4-5 rosszabb ponttal bíró játékossal tolja együtt (könnyebb ellenfeleket kapnak 7v7-re...).Valaki elmagyarázná nekem az ilyen tripusú játékos mit szeretne elérni az itt látható játékával?
Semmi köze az egésznek a prémium vagy fizetett napokhoz.Amiben szerintem sokkal rosszabb lett, az a "pay to win/premium to win". Fél év után feljöttem, mert a prime-ból összejött pár nap prémium. Jó körök, jó átlag, volt olyan tank, amivel 6%-ot javítottam a winrate-en, szuper minden, több win mind lose, folyamatosa jó értékelés stb.
Ez mind úgy 90 kör alatt.
Aztán most az elmúlt 2 hétben fellépegettem, szorzózni, és kíváncsi voltam, milyen elsz prémium nélkül. Nevetséges.
Drasztikus winrate csökkenés, elképesztő változás a prémiumos napokhoz képest. Az sem elég, ha remekül játszik az ember.
Röhejes, idegesítő dolog. Teljes mértékben meggyőzött, hogy semmi értelme prémium nélkül játszani. A jövőben ha előkerül a WoT, csak 1-2 napra, pár órára és annyi, többet nem ér meg/nem érdemel.
Mikor érjük már el, hogy nem a winrate lesz a mérvadó, hanem a hozott WN8?? Azt sem bánnám, ha 10% winrate-em lenne, ha mellette 4000 WN8-at tudnék tartani.Én speciel fizetnék érte, ha lenne ilyen "+ win & RNG" csomag, hogy amit 8 évig kisebb-nagyobb sikerrel el tudtam érni 48-53%-os arányt, azt tudjam tartani ebben a mostani fura 40%-ért is küzdeni kell környezetben.
Miről álmodik Fabyzol Tanktárs?
Mikor érjük már el, hogy nem a winrate lesz a mérvadó, hanem a hozott WN8?? Azt sem bánnám, ha 10% winrate-em lenne, ha mellette 4000 WN8-at tudnék tartani.Én speciel fizetnék érte, ha lenne ilyen "+ win & RNG" csomag, hogy amit 8 évig kisebb-nagyobb sikerrel el tudtam érni 48-53%-os arányt, azt tudjam tartani ebben a mostani fura 40%-ért is küzdeni kell környezetben.
2021 decemberi lootboxos tankok:
M-IV-Y - 2022 április 29:
https://worldoftanks.eu/en/news/specials/return-of-the-m-iv-y-apr22/
Caliban - ...