Jelenleg

27
látogatónk van

Dühöngő

2 hónapja 2 hete #307852 Írta: LesPgt
Megválaszolva: LesPgt
Én vagyok a debil, és feljelentett, mert elmentem flankelni, és mire körbe értem,  mind megpurcantak. Tényleg én vagyok a debil? Ezt most komolyan kérdezem.
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 hónapja 2 hete - 2 hónapja 2 hete #307853 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Én vagyok a debil, és feljelentett, mert elmentem flankelni, és mire körbe értem,  mind megpurcantak. Tényleg én vagyok a debil? Ezt most komolyan kérdezem.

Hibák (időre bontva):
  • 09:34; Módot váltasz. (ha lenne ellenfél a közelben, akkor már a bombát szedné)
  • 09:29; A kör legmesszebbi pontján állsz (lassabban érsz a következő pozícióba)
  • 09:25; 2 secet vesztesz mire kiérsz a már felvett képességből
  • 09:22: Megvan a spot, de se az artira nem indulsz el azonnal, se a módot nem váltottad vissza (09:07-ig)
  • 09:00; olyan messze vagy a csapattól, hogy nem látod a csapatok életerő összesítését, ergó még jó játékkal is rossz döntést tudsz csak hozni.
  • 08:50; a csata fő helyén mínusz 5k hp hátrányban vagytok, a meccs eldőlt
Ettől a ponttól technikailag mindegy mit csinálsz...Az első leadott lövésed 08:05.
A helyezkedésed a meccs lényegi részének egészén rossz volt.

Mivel ez 7v7 ranked, és az emberelőnyt a te illetve az AMX távolléte miatt az ellenfél megszerezte, a meccs végeredménye is rajtatok nehezedik leginkább. Technikailag az adott meccsbe csak pontot veszteni mentél be. (Ez előfordulhat akkor is ha mindent jó csinálsz)
Ami a nyelvezetet illeti, minden vesztes meccsben elhangoznak szitkozódások, ez a ranked velejárója...

Játékbeli név: Tankpeti
Discord név / tag: Tankpeti / tankpeti
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: LesPgt

2 hónapja 1 hete - 2 hónapja 1 hete #307861 Írta: werz
Megválaszolva: werz
Sziasztok! megvettem a Libertét.. 35% a win-em, a wn8 meg egy rakás szar. Nézem a Streamereket, olyan köröket csinálnak, nekem meg be sem megy a lövésem 1 hét alatt csak vesztettem.. ma is 5 vereség győzelem nélkül. nekem nem hogy termelne, csak veszteséget okoz. Ez tényleg annak van kitalálva aki fizet is érte. 144 csatából 88 vereség.. isteni....

2 hónapja 1 hete - 2 hónapja 1 hete #307864 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8

Figyelem: Spoiler!

Nekem teljesen megfelelő a mai nap, és egy fillért se adtam még a WOT-ért.  Jah és nem is fogok soha  

Mellékletek:

2 hónapja 1 hete #307867 Írta: vader.darth
Megválaszolva: vader.darth
No problemo k  olléga, nekem a mai csaták így zajlanak, teljesen mindegy hogy mivel tolom:
Mellékletek:

1 hónapja 2 hete - 1 hónapja 2 hete #307906 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Egy vérbeli sportszerűtlen, mások szórakozását tönkre tevő IQ bajnok játékos. 
Valaki elmagyarázná nekem az ilyen tripusú játékos mit  szeretne elérni az itt látható játékával? 
Mint látható nem kis távolságot tett meg, hogy elbújkáljon az ellenség elől , a csapat munkáját semmi képen sem segítve, támogatva. 
Az ilyeneket tiltanám véglegesen IP. bannolással  a játékból. 

A csata végén ( amikor is  full HP val rendelkezett és a 2 ellenség aki maradt az pedig 1000 HP -  val rendelkezett ) több mint 2 percig bújkált egy szikla mögött , hogy ne találják meg. 
Felháborító !!!!

Mellékletek:

1 hónapja 2 hete - 1 hónapja 2 hete #307913 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Valaki elmagyarázná nekem az ilyen tripusú játékos mit  szeretne elérni az itt látható játékával?

Majd a ranked szekcióba az összefoglalásban jobban kifejtem (amit szoktam írni), de egy kimondottan hatékony stratégia, ha 2-3 magasabb ponttal bíró játékos 4-5 rosszabb ponttal bíró játékossal tolja együtt (könnyebb ellenfeleket kapnak 7v7-re...).
Megoldás: másodlagos fiókokon lerontják a statisztikát szándékosan. A játékszabályzat nem tiltja a rossz játékot, így az egész büntetlenül zajlik (több ezres nagyságrendben vannak ilyen fiókok a szerveren).
Nincs mit tenni ellene.

Játékbeli név: Tankpeti
Discord név / tag: Tankpeti / tankpeti
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!

1 hónapja 2 hete #307917 Írta: bukta33
Megválaszolva: bukta33
Látom 4-5 év alatt nem sok minden változott :( medek hátulról puffogtatnak elől meg haljon meg aki akar.Már tudom mért is hanyagoltam eddig.

1 hónapja 2 hete #307946 Írta: roflcopte12
Megválaszolva: roflcopte12
Amiben szerintem sokkal rosszabb lett, az a "pay to win/premium to win". Fél év után feljöttem, mert a prime-ból összejött pár nap prémium. Jó körök, jó átlag, volt olyan tank, amivel 6%-ot javítottam a winrate-en, szuper minden, több win mind lose, folyamatosa jó értékelés stb.
Ez mind úgy 90 kör alatt.
Aztán most az elmúlt 2 hétben fellépegettem, szorzózni, és kíváncsi voltam, milyen elsz prémium nélkül. Nevetséges.
Drasztikus winrate csökkenés, elképesztő változás a prémiumos napokhoz képest. Az sem elég, ha remekül játszik az ember.
Röhejes, idegesítő dolog. Teljes mértékben meggyőzött, hogy semmi értelme prémium nélkül játszani. A jövőben ha előkerül a WoT, csak 1-2 napra, pár órára és annyi, többet nem ér meg/nem érdemel.

1 hónapja 1 hete #307982 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

Ezért felesleges volt ez a frissítés 
Mellékletek:

1 hónapja 1 hete #307987 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
A játéktudás egy bizonyos formája elengedni az ilyen meccseket, mivel tenni ellene amúgysem tudsz. Használd ki amennyire tudod és ennyi.
A WG nincs ráhatással a melleted lévő 14 joggal vagy jogtalanul nevezett retardra.

1 hónapja 1 hete - 1 hónapja 1 hete #307988 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Amiben szerintem sokkal rosszabb lett, az a "pay to win/premium to win". Fél év után feljöttem, mert a prime-ból összejött pár nap prémium. Jó körök, jó átlag, volt olyan tank, amivel 6%-ot javítottam a winrate-en, szuper minden, több win mind lose, folyamatosa jó értékelés stb.
Ez mind úgy 90 kör alatt.
Aztán most az elmúlt 2 hétben fellépegettem, szorzózni, és kíváncsi voltam, milyen elsz prémium nélkül. Nevetséges.
Drasztikus winrate csökkenés, elképesztő változás a prémiumos napokhoz képest. Az sem elég, ha remekül játszik az ember.
Röhejes, idegesítő dolog. Teljes mértékben meggyőzött, hogy semmi értelme prémium nélkül játszani. A jövőben ha előkerül a WoT, csak 1-2 napra, pár órára és annyi, többet nem ér meg/nem érdemel.

Semmi köze az egésznek a prémium vagy fizetett napokhoz. 
Egyszerűen vannak jobb és rosszabb időszakok. Hogy kinél mennyi ez az változó, sokmindentől függ, tőled is. 
De valamilyen mértékben mindenki megkapja. 
Ha nem így lenne elég sokan rendelkeznek 50+ prémiumnapokkal, és wot+-al nekik akkor sosem kellene szívniuk, és hát ez nem így van, szívnak ők is.
"Az sem elég, ha remekül játszik az ember."
Feltételezve hogy valóban remekül játszottál, a részedről semmi hiba nem volt, igen így igaz, nem 100%ban rajtad múlik. Mivel te 1/29 vagy a csatában.
De én inkább keresném a forrást a játékosállomány pillanatnyi alakulásában, mint a fizetett napokban:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, LesPgt

1 hónapja 3 napja #307993 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie
Nálam is változott a helyzet!
Miután 9 hónap kihagyás után, egy jobban sikerült csata okozta eufória (és 3 doboz sör) hatására lett 30 nap prémium napom, még rosszabb csatákat mentem, még kisebb lett a nyerési arányom, mint ingyenes fiókkal. Én speciel fizetnék érte, ha lenne ilyen "+ win & RNG" csomag, hogy amit 8 évig kisebb-nagyobb sikerrel el tudtam érni 48-53%-os arányt, azt tudjam tartani ebben a mostani fura 40%-ért is küzdeni kell környezetben.

1 hónapja 3 napja #307994 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Én speciel fizetnék érte, ha lenne ilyen "+ win & RNG" csomag, hogy amit 8 évig kisebb-nagyobb sikerrel el tudtam érni 48-53%-os arányt, azt tudjam tartani ebben a mostani fura 40%-ért is küzdeni kell környezetben.

Mikor érjük már el, hogy nem a winrate lesz a mérvadó, hanem a hozott WN8?? Azt sem bánnám, ha 10% winrate-em lenne, ha mellette 4000 WN8-at tudnék tartani. 

1 hónapja 3 napja - 1 hónapja 3 napja #307995 Írta: Sixtyfeetofbridge
Megválaszolva: Sixtyfeetofbridge

Én speciel fizetnék érte, ha lenne ilyen "+ win & RNG" csomag, hogy amit 8 évig kisebb-nagyobb sikerrel el tudtam érni 48-53%-os arányt, azt tudjam tartani ebben a mostani fura 40%-ért is küzdeni kell környezetben.

Mikor érjük már el, hogy nem a winrate lesz a mérvadó, hanem a hozott WN8?? Azt sem bánnám, ha 10% winrate-em lenne, ha mellette 4000 WN8-at tudnék tartani. 

Miről álmodik Fabyzol Tanktárs?
Hát erről! ↓↓↓↓

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.