- Köszönetek: 113
Skorpióval simán el tudsz lőni az strv fölött. Mire volt jó ez az egymás baszogatása abban a bokorban nem értem...oda volt vésve a neved a sziklába? máshova nem lehet menni? tipikus td játék, odamész, beállsz, aztán onnantól kezdve hiányzik a WASD gomb. Szerintem a wg mindkettőtöknek adott kekszet, megérdemeltétek. 5 nap alatt lesz időd gondolkodni.Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Öt nap tiltást kaptam érte. Pedig úgy gondolom szándékosan provokált a csapattársam. És amikor nekiütköztem, végig periszkópnézetben voltam. Mindig úgy állt, hogy nekiütközzek.Én jelentettem elsőnek az esetet, és én kaptam a büntetést. Arról ugye nincs infóm, a másik kapott vagy sem.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Jogos az észrevételed és a véleményed az esettel kapcsolatban. Valóban lehettem volna elengedőbb.Skorpióval simán el tudsz lőni az strv fölött. Mire volt jó ez az egymás baszogatása abban a bokorban nem értem...oda volt vésve a neved a sziklába? máshova nem lehet menni? tipikus td játék, odamész, beállsz, aztán onnantól kezdve hiányzik a WASD gomb. Szerintem a wg mindkettőtöknek adott kekszet, megérdemeltétek. 5 nap alatt lesz időd gondolkodni.
Jogos az észrevételed és a véleményed az esettel kapcsolatban. Valóban lehettem volna elengedőbb.Skorpióval simán el tudsz lőni az strv fölött. Mire volt jó ez az egymás baszogatása abban a bokorban nem értem...oda volt vésve a neved a sziklába? máshova nem lehet menni? tipikus td játék, odamész, beállsz, aztán onnantól kezdve hiányzik a WASD gomb. Szerintem a wg mindkettőtöknek adott kekszet, megérdemeltétek. 5 nap alatt lesz időd gondolkodni.
De már annyiszor engedtem ilyen helyzetben. Most telt be a pohár. Most szakadt el a cérna. Amikor rámtolatott szándékosan, láthatóan azzal a céllal, hogy onnan kitoljon engem, már csak azért sem hagytam magam. No igen, az ego...
Megnéztem neki az elmúlt napok statját, és bizony eléggé lefelé ível. Vélhetően eléggé frusztrált a sok vereség miatt.
Sajnálom, hogy ilyenbe keveredtem. De tanulságos.
Probléma megoldva.Nem engedi a Dropot kiváltani, hiába kattintok.
Szerencsére nekem csak a két nap prém kell 34 tokenért
a 168-ból, de akkor is bosszantó.
Csak kijavítják a hibát 6 hét alatt.
Akkor még lesz elég időm összeszedni, ami kell.
Case in point.BANN hullám miért NO COMMENT ?? csak azt szeretném tudni ,hány csillám PONI van köztük ?
amikor megemlítettem, hogy ...
7018, ...