- Köszönetek: 9
Köszönjük Emese!
Figyelem: Spoiler!CheckEngine post=306982 userid=28396-Köszönöm a fantasztikus csatákat ismételten.
-Tudom mind az én hibám.
-Köszönöm hogy mind a 11 csatában a top tier9-10 tankjaink botokból álltak, akik az első 3 percben döglöttek meg azért hogy -4000dmgről próbáljunk meg nyerni.
-Tudom nekem ezeket a helyzeteket 2tierrel lejjebbről mind meg kell tudnom fordítani, ha nem megy akkor az csakis az én hibám.
-Ami AVG DMG itt van azt csata elején-közepén a hasznos időben lőttem össze már amikor tudtam, nem a végjátékban.....többre nem maradt időm bárhogy is pozícionáltam....
A leírtakkal szemben azt gondolom hogy ilyen széria, ezzel a teljesítménnyel nem kéne hogy megvalósuljon. Ezért már tenni kell....a játéknak. Azt már írtam egyszer hogy szerintem a játékosra ható változók is piszkálva vannak, viszont a mostani sikerszéria után elkezdtem figyelni többször a "játékos" társaimat és kezdem úgyérezni miközben nézem őket mintha valamelyik EVENTBŐL LENNÉNEK A CSAPATOMBAN BOTOK........teljesen úgy viselkednek. Ha ezeket te kapod meg csapattársnak, főleg ha toptierek akkor letolnak mint a szart. Ha aznap éppen te vagy a szerencsés akkor az ellenfélnél vannak és futhatsz a dmg után.
Agyrém ez az egész játék lassan, mostanában olyan szériáim vannak hogy csak pislogok.....52% WR csak úgy zuhan a picsába lefelé, nem tudom mikor hagyja abba a játék a sz***atásomat.
Azt sem tudom néha mi az pi****ért játszok, még néha remélem hogy nem 3 perc alatt tarolnak le a ge***be, és talán játszok egy 12-15ös csatát.
Nem a vereséggel van bajom, nyilván nem kellemes, hanem azokkal a mocskos 2-15 15-2 csatákkal állandóan. Ha van egy 13-15ös vesztes csatám azzal teljesen rendben vagyok, az izgalmas volt, ott nem zavar az egy jó csata....de ez ami mostanában megy....az egy hányás.
Ha nem olyan ember lennék, aki nem szeret valamit elpazarolni, vagy valamit kidobni már rég elfelejtettem volna ezt a szart, de van benne pár óra és egy kevés pénz. Sajnálom csak úgy kidobni pedig lehet az lenne a legértelmesebb megoldás, mert olyan jól nem játszok hogy ekkora szarcunami meccseket vissza tudjak fordítani....elhiszem hogy van aki igen......
Ezért nem költöttem és a későbbiekben sem fogok költeni erre a játékra egyetlen fillért se.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Sztem ezeket senki nem tudja megfordtani, 4000 átlagot nem 15-3 oda-vissza csatákban lőnek. Nálam már több mint 2 éve tart a szarhullám, WR durván zuhan, már a WN8 is, már csak light tankokkal tudok 2k fölötti WN8-at az első 10 csatán kívül. SPG-vel és HT-vel alig lépem át az 1200 WN8-at, még a csodálatos meta VZ-55-tel sem. Röhej ez a kamugyár. Nem kell ezen idegeskedni, el kell fogadni, hogy ez ilyen. Van akinek ad, a többségnek meg nem.Ha nem olyan ember lennék, aki nem szeret valamit elpazarolni, vagy valamit kidobni már rég elfelejtettem volna ezt a szart, de van benne pár óra és egy kevés pénz. Sajnálom csak úgy kidobni pedig lehet az lenne a legértelmesebb megoldás, mert olyan jól nem játszok hogy ekkora szarcunami meccseket vissza tudjak fordítani....elhiszem hogy van aki igen......
Wow, micsoda spot Ensk-en, ami 600*600-as, zárt térkép. GG.
Figyelem: Spoiler!Hogy a búbánatos francba akarsz szpotolni, mikor 3 gyűrű van a kistérképen? Ennél még az is hatásosabb, ha csak szaladgálsz össze-vissza. Pótkaját dobnék fel, tűzoltó helyett. Ettől függetlenül nem volt szép dolog ahogy veled viselkedtek.Nos, itt a következő kitiltott játékos aki sportszerűtlen abnormális játékot művelt.
Megállok spottolni ,erre jön a gyenge elméjű és betol a beton bunker nyilásába, hogy mozdulni se tudok. Végig ott marad, mig 2 perc múlva ki nem lövik őt. Aztán sajnos engem is, mivel a tankom nem tudott megmozdúlni.
Felemelkedett a tankja eleje, és felém nézett , tehát tudta jól mit művel. Az ilyen játékosokat végleg kitiltanám a wotról. TKM2 / AXA / néven játszó elmerottyant..
Képzeld én ilyen tankkal is be szoktam menni a csatákba. Szívből örülök ha te sose.
Tessék. Ez megfeleő neked?
Én nem foglalkozom étellel. Sose használom , mert ilyen szinten nem érdekel a játék. El vagyok így is, nem izzgat, hogy béna noobnak tartanak. Nem akarok én senkinek se megfeleni. Miért is tenném?
Viszont nem vagyok ekkora debil retardált sportszerűtlen agyhalott mint az említett játékos.
Figyelem: Spoiler!Hogy a búbánatos francba akarsz szpotolni, mikor 3 gyűrű van a kistérképen? Ennél még az is hatásosabb, ha csak szaladgálsz össze-vissza. Pótkaját dobnék fel, tűzoltó helyett. Ettől függetlenül nem volt szép dolog ahogy veled viselkedtek.Nos, itt a következő kitiltott játékos aki sportszerűtlen abnormális játékot művelt.
Megállok spottolni ,erre jön a gyenge elméjű és betol a beton bunker nyilásába, hogy mozdulni se tudok. Végig ott marad, mig 2 perc múlva ki nem lövik őt. Aztán sajnos engem is, mivel a tankom nem tudott megmozdúlni.
Felemelkedett a tankja eleje, és felém nézett , tehát tudta jól mit művel. Az ilyen játékosokat végleg kitiltanám a wotról. TKM2 / AXA / néven játszó elmerottyant..
Képzeld én ilyen tankkal is be szoktam menni a csatákba. Szívből örülök ha te sose.
Én nem foglalkozom étellel. Sose használom , mert ilyen szinten nem érdekel a játék. El vagyok így is, nem izzgat, hogy béna noobnak tartanak. Nem akarok én senkinek se megfeleni. Miért is tenném?
Viszont nem vagyok ekkora debil retardált sportszerűtlen agyhalott mint az említett játékos.
Igazad van, ne is foglalkozz vele, fölösleges. Bemész könnyűvel játszani, rád épít a csapat, ki vannak éhezve a szpotra, de nem látsz lóf@szt sem, mert vak a tankod. Ebből kifolyólag szerintem simán vagy akkora, mint az említett játékos. Minek a pótkaja...?? azért wazzeg mert 10% pluszt ad mindenre IS. Ha már ennyire hátrányból indítod a csapatod, akkor inkább hevizz, méghozzá csigaszem-álcaháló-zajmentes kipufogó kombóval, ezzel is segítesz annyit, mint egy vak szpoterrel.
Ki írta , hogy segíteni akarok?
Nem most jön, hogy bemásolod ide a statisztikám?
Biztos, hogy nem másolok ide semmit. Nem pazarlom még arra is az időmet, hogy kutakodjak utánad. Nem érsz annyit. Falra hányt borsó szituáció minden veled folytatott kommunikáció. Ezzel a mondandóval részemről befejezettnek tekintem a veled való további beszélgetést. Lö pá!
Igazad van, ne is foglalkozz vele, fölösleges. Bemész könnyűvel játszani, rád épít a csapat, ki vannak éhezve a szpotra, de nem látsz lóf@szt sem, mert vak a tankod. Ebből kifolyólag szerintem simán vagy akkora, mint az említett játékos. Minek a pótkaja...?? azért wazzeg mert 10% pluszt ad mindenre IS. Ha már ennyire hátrányból indítod a csapatod, akkor inkább hevizz, méghozzá csigaszem-álcaháló-zajmentes kipufogó kombóval, ezzel is segítesz annyit, mint egy vak szpoterrel.
Ki írta , hogy segíteni akarok?
Nem most jön, hogy bemásolod ide a statisztikám?
Szerintem meg nem kellene mindenkit aki a dühöngőbe ír leoltani, valamiben lehet igaza Neki is!
Azért dühöngő, hogy dühöngjünk ha úgy érezzük van miért, lehet néha jogos, lehet nem!
De nem kell mindig leoltani mindenkit aki ide beír valamit. El kell ismerni, hogy ez egy játék, nem is ugyan olyan mindenkinek, van mikor megy, van mikor nem megy, mert ugye az MM, RNG úgy szar a játékban ahogy van, ezt mindenki tudja, na már most, ha valaki mérgelődik, dühöng, sokszor igaza is lehet, attól függetlenül, hogy unikum játékos, vagy kezdő.
Szokjatok már le arról, hogy akinek nem megy (nekem sem szokott), azt lehúzzátok, inkább segítsetek neki mit csináljon másképp, jó tanáccsal, ötlettel.
A véleménye mindenkinek meg lehet, van.
Ez nem Fidesz ahol Orbán dönt mindenben!
Ha valaki a saját hülyesége miatt nem tud játszani és utána jön ide sírni, az ne csodálkozzon, ha kapja az ívet. Az elején nagyon sok segítséget kaptak ezek a játékosok. bagó.bagó aki most valami bagó.wotreplays tökömtudja felhasználóval van éppen regisztrálva több oldalon kereszetül kapott segítséget, tanácsokat, replayeket. Mit értünk el vele? Aki segítettek neki agyf@szt kaptak tőle, ő meg ugyan úgy spameli a hülyeségét erre a fórumra. Egyébként aki 100k+ csata után sincs tisztában a legalapvetőbb dolgokkal annak nem is lehet segíteni, mert foggal-körömmel ragaszkodik a saját hülyeségéhez. Egyébként én még nem láttam egyetlen olyan streamert sem, akitől ha normálisan kért valaki tanácsot ne segített volna. Számtalan lehetősége van az embernek fejlődni, egyedül a fejlődésre való hajlandóság ami nincs meg a gyengébb játékosokban. Senki nem unicum szinten kezdte a játékot, csak vannak akik szeretik jól csinálni amit csinálnak és tesznek is érte, nem pedig csak szívni járnak fel játszani.Szerintem meg nem kellene mindenkit aki a dühöngőbe ír leoltani, valamiben lehet igaza Neki is!
Azért dühöngő, hogy dühöngjünk ha úgy érezzük van miért, lehet néha jogos, lehet nem!
De nem kell mindig leoltani mindenkit aki ide beír valamit. El kell ismerni, hogy ez egy játék, nem is ugyan olyan mindenkinek, van mikor megy, van mikor nem megy, mert ugye az MM, RNG úgy szar a játékban ahogy van, ezt mindenki tudja, na már most, ha valaki mérgelődik, dühöng, sokszor igaza is lehet, attól függetlenül, hogy unikum játékos, vagy kezdő.
Szokjatok már le arról, hogy akinek nem megy (nekem sem szokott), azt lehúzzátok, inkább segítsetek neki mit csináljon másképp, jó tanáccsal, ötlettel.
A véleménye mindenkinek meg lehet, van.
Ez nem Fidesz ahol Orbán dönt mindenben!
Én is ma mentem az elsőt a KV-1SA -al és győzelem volt és 1 osztály .Ma 30 csata 5 győzelem, ezt amugy hogy gondolják ???
KV-1SA 13/0 és csak ma kezdtem vele játszani, de győzni még nem sikerült, persze szinte mindig tier7 be rak
Ritkán kommentálom az új frisstéseket, de ...