-Köszönöm a fantasztikus csatákat ismételten.
-Tudom mind az én hibám.
-Köszönöm hogy mind a 11 csatában a top tier9-10 tankjaink botokból álltak, akik az első 3 percben döglöttek meg azért hogy -4000dmgről próbáljunk meg nyerni.
-Tudom nekem ezeket a helyzeteket 2tierrel lejjebbről mind meg kell tudnom fordítani, ha nem megy akkor az csakis az én hibám.
-Ami AVG DMG itt van azt csata elején-közepén a hasznos időben lőttem össze már amikor tudtam, nem a végjátékban.....többre nem maradt időm bárhogy is pozícionáltam....
A leírtakkal szemben azt gondolom hogy ilyen széria, ezzel a teljesítménnyel nem kéne hogy megvalósuljon. Ezért már tenni kell....a játéknak. Azt már írtam egyszer hogy szerintem a játékosra ható változók is piszkálva vannak, viszont a mostani sikerszéria után elkezdtem figyelni többször a "játékos" társaimat és kezdem úgyérezni miközben nézem őket mintha valamelyik EVENTBŐL LENNÉNEK A CSAPATOMBAN BOTOK........teljesen úgy viselkednek. Ha ezeket te kapod meg csapattársnak, főleg ha toptierek akkor letolnak mint a szart. Ha aznap éppen te vagy a szerencsés akkor az ellenfélnél vannak és futhatsz a dmg után.
Agyrém ez az egész játék lassan, mostanában olyan szériáim vannak hogy csak pislogok.....52% WR csak úgy zuhan a picsába lefelé, nem tudom mikor hagyja abba a játék a sz***atásomat.
Azt sem tudom néha mi az pi****ért játszok, még néha remélem hogy nem 3 perc alatt tarolnak le a ge***be, és talán játszok egy 12-15ös csatát.
Nem a vereséggel van bajom, nyilván nem kellemes, hanem azokkal a mocskos 2-15 15-2 csatákkal állandóan. Ha van egy 13-15ös vesztes csatám azzal teljesen rendben vagyok, az izgalmas volt, ott nem zavar az egy jó csata....de ez ami mostanában megy....az egy hányás.
Ha nem olyan ember lennék, aki nem szeret valamit elpazarolni, vagy valamit kidobni már rég elfelejtettem volna ezt a szart, de van benne pár óra és egy kevés pénz. Sajnálom csak úgy kidobni pedig lehet az lenne a legértelmesebb megoldás, mert olyan jól nem játszok hogy ekkora szarcunami meccseket vissza tudjak fordítani....elhiszem hogy van aki igen......
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...