Jelenleg a játékosok (aktívak) eloszlása az alábbi:Én azt tapasztalom, hogy eventek (főleg az ilyen gyorsak) alatt rosszabb a játékélmény mert az amúgy is sok rossz játékos mellett, jön a többi még rosszabb. Hasra ütve az állomány talán 2-3%-a unikum, van egy 10-15% aki jónak számit, marad nagyjából a játékosbázis 80%-a. Ebből a 80-ból 30% max 40% normál, átlag gamer, a többi a hagyjuk kategória. Ha egy ilyen event alatt boldog, boldogtalan játszik, magától értetődő, hogy melyikből lesz a több, illetve melyiket érzed meg hamarabb.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Röviden összefoglalva: a játékélmény valószínűleg érzékelhetően (de nem nagyon) rosszabb, mint normálisan.* És ezt az érzékelhető különbséget a meccsek megnőtt tétje miatti érzékenység még nagyobbnak érezteti.Tehát röviden összefoglalva úgy gondoljátok, hogy igazából nem rosszabbak a csaták, csak a haladás kényszere/vágya miatti érzékenység, a kiegyenlitetlenebb mm stb. okozhatja? Magyarán kis eltéréssel, de ugyanolyan a játékélmény mint általában, ez inkább egyfajta érzéki csalódás?
Lehetséges, nem tudom megcáfolni, mert statisztikákat nem láttam erről, csak az érzékeimre hagyatkozhatok!
Érzéki csalódásnak nevezni a játékmenet során tapasztalt dolgokat, vagy észrevételeket nem jó. Én sosem cáfolom meg, ha valakinek a játéka / játéksession-je sikertelen (mindenkinek van olyan), maximum az okok azok, amiket reálisan és higgadtan végig lehet venni, és javítani rajtuk (példa: elkövetett hibák).Tehát röviden összefoglalva úgy gondoljátok, hogy igazából nem rosszabbak a csaták, csak a haladás kényszere/vágya miatti érzékenység, a kiegyenlitetlenebb mm stb. okozhatja? Magyarán kis eltéréssel, de ugyanolyan a játékélmény mint általában, ez inkább egyfajta érzéki csalódás?
Nagyon egyszerű (a legelején kiszúrható). Egy játékos 2 tankkal játszott egyszerre. Az egyik a ti oldalatokon volt a másik pedig a Baeland nevű LefH volt.Kérem, hogy valaki magyarázza el nekem, hogy honnan tudta az enemy arty hogy hol vagyok, amikor még nem spotoltak és egyet sem lőttem... Még egy fát sem döntöttem ki, semmi. Utána lőttem párat oké, de végig tudta, hogy hol vagyok, úgy hogy egyszer sem spotoltak...
wotreplays.eu/s...grille
a replay-ben az afk csapattárs Hellcat egyszer eltűnik, egyszer megjelenik mellettem... Ennek mi a magyarázata???
"2x-es legénységi XP a csatában", a ...