- Köszönetek: 25
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
én nagyon örülnék neki, ha mennél az én acc-omon is és bebizonyítanád, hogy én vagyok nyomorék és nem az acc-om egy manipulált fos.
Hogy csinálod azt, hogy 2 egymás utáni screenshoton, a későbbin több kredited van, miközben még csak olyan videód, screenshot-odat láttam, amin full gold+pótkaja a setupod és még egyetlen egy nyereséges körödet sem láttam?
Na ilyen fogyatékosok jutnak már 3-4 napja folyamatosan és kurvára lényegtelen, mit csinálok a csatákban, ha az MM (WG ugye) szopatni akar, akkor szopni fogok. Köszönöm szépen, megéri az időmet elbaszni erre a szarra és külön jó hallgatni mellé az itt uralkodó alaptalan unikum mantrát a nem koncentrált játékról, meg a van az a szint és hasonló baromságokról. Az MM dönt, mi meg szopunk, vagy örülünk, abból lehet dolgozni. Furcsa, hogy itt vannak, akik átlagban 60-70%-os win-el mennek, nekem meg akkor sincs meg még napi szinten sem, ha 4k WN8-at lövök össze. Tudásunk, adott játékunk winrate-et befolyásoló tényezője a lófasszal egyenlő. Leszedheted te az ellenfél 50% hp-ját is, ha ilyen elbaszott nyomorék csapatokban kell folyamatosan szopnod, de aki ideránt egy olyan matematikai összefüggést, ami leírja a WN8, dmg, killek száma, spot stb. és a winrate közötti kapcsolatot, azt szívesen elemezném, de a demagóg baromságokból már kurvára elegem van. Kívánom az itt folyamatosan megmondó unikumoknak, hogy [...]
Be kéne bizonyítani, hogy az RNG, a szórás, az MM mindenkit egyenlő, vagy közel azonos mértékben segít vagy büntet hosszú távon, mégha kuvára az ellenkezője látszik is a csatákban. Be kéne bizonyítani, hogy azért van 80% napi winrated, mert olyan kurva jó vagy és nem azért vagy olyan kurva jó, mert 80% winrated van, mivel folamtosan jó pályákat kapsz a tankodnak, jó oldalon és jó helyen is spawnolsz, mindig sötétebb a msáik oldalon lévő csapat, stb. Ezt látnám valahol igazolva, általatok, vagy a WG által, mert addig lehet itt jönni a metekkal, amit valszámmal igyekeztek igazolni, de ez egy büdös nagy bullshit. Mindig csak azt olvasom, hallom, hogy így szar, úgy szar az xvm. Nyilván szar, amikor szembesít, hogy nem vagy te olyan pengés, mint hiszed, csak az MM jó helyre tesz rendszeresen, hogy a 300+ átütésű TD-k lepattanót lőnek a papírtankodra, miközben a nyílt mezőn kolbászolsz, a többiek meg elfelejtették felvenni a triviális pozíciót, ahonnan mást a te pozíciódban 3 mp alatt szétkapnak. Kalap szar az egész, minden a játék védelmére tett kísérlet szánalmas erőlködés, objektíven nézve ez egy nagy lószar, ami itt folyik nap, mint nap.
A magam részéről azt figyeltem meg, hogy minél többet gyakorolok, annál szerencsésebb vagyok."megfelelő csillagállás"