- Köszönetek: 66
Látod ott alul a kis ELC mennyi XP-t kapott? Biztos a WG hibája........Ezen szét röhögtem az agyam. 2.5 percig semmi , aztán kb. 40 másodperc alatt kiszedett az ellenség 15 tankot.. 40 másodperc alatt. Mind ez alatt 2 tankot láttam felspottolódni. Valamit nagyon elbaxtál WG....érdemes frissíteni 2 havonta a játékot ténnyleg. Ezért naggyon érdemes.
Barátunk 600-800 WN8 körüli átlagteljesítménnyel játszik, szerinted átlátja a játékban az összefüggéseket?
Látod ott alul a kis ELC mennyi XP-t kapott? Biztos a WG hibája........Ezen szét röhögtem az agyam. 2.5 percig semmi , aztán kb. 40 másodperc alatt kiszedett az ellenség 15 tankot.. 40 másodperc alatt. Mind ez alatt 2 tankot láttam felspottolódni. Valamit nagyon elbaxtál WG....érdemes frissíteni 2 havonta a játékot ténnyleg. Ezért naggyon érdemes.
Tisztában vagyok a képességeivel, "jó pap holtig tanul".Barátunk 600-800 WN8 körüli átlagteljesítménnyel játszik, szerinted átlátja a játékban az összefüggéseket?
Ezen szét röhögtem az agyam. 2.5 percig semmi , aztán kb. 40 másodperc alatt kiszedett az ellenség 15 tankot.. 40 másodperc alatt. Mind ez alatt 2 tankot láttam felspottolódni. Valamit nagyon elbaxtál WG....érdemes frissíteni 2 havonta a játékot ténnyleg. Ezért naggyon érdemes.
2021 decemberi lootboxos tankok:
M-IV-Y - 2022 április 29:
https://worldoftanks.eu/en/news/specials/return-of-the-m-iv-y-apr22/
Caliban - ...
Példa: Tier 9 francia lightok összehasonlítása. ...