Jelenleg 83 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 16 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Örömködő

3 éve 5 hónapja - 3 éve 5 hónapja #305710 Írta: kakszi.lajos
Megválaszolva: kakszi.lajos

Mindennek sajátos olvasata lesz számodra. Mégis remélem, hogy a válaszom elégséges, és a továbbiakban segítségemre leszel abban, hogy miként a tankjaidban, úgy itt is tisztes távolságból, kényelmesen elkerülhessük egymást.

köszönöm, hogy válaszra méltattál, igazán leköteleztél, hogy a méregdrága idődből ennyit pazaroltál rám. Nem reagálnék itt a részletekre, mert nincs értelme, csak annyit, hogy én jópofa vagyok, hogy azt várom, hogy gurulj pár 100 kört az acc-omon, hogy legyen normális minta, majd 2 replay, meg pár táblázat alapján kiállítasz rólam egy komplett jellemzést. Elég lenne gurulnod 5 kört az accomon egy heavy-vel, hogy kikerekedjen a szemed! Nem játszom platoon-ban, ezek dinamikus BIA-k 99%-ban, nem statpad miatt játszottam sokat lent, ez egy "original one and only" acc, ezen tanultam 0-ról, nem stupid reroll, nincs 15 másik acc-om, sosem volt, mindent magamtól értem el. Nem vontam kétségbe soha senkinek a tudását, olvasd vissza, annyit írtam, hogy túl van misztifikálva, főleg, hogy 14 másik változó van még a képletben, illetve tovább bontva még több, amit bele kellene írni a képletbe, ami mi is pontosan? Kifejezetten jó olvasni, hogy bot szintű a célzásom, a térkép ismeretem, a helyzetfelismerésem és hogy snipert játszom a heavy tankokkal, csak mert mára tele vannak a tier-ek száguldozó heavy tankokkal, mindegy hová mész, más előbb ér oda, övé a spot. Célzás: mozgó járművekre leadott szétesett célkörös snapshotjaim jobb %-ban mennek be, mint az álló teljesen beszűkültek. Ennél azért többet várnék. MM: hagyjuk, pozícióba érek: 0-6, innen nincs más stratégia csak minél több sebzést kiosztani, ezeket láthattad a replay-ekben is. 

Nem kell aggódnod, mert eddig sem futottunk össze egyszer sem csatákban, ezután meg tuti, hogy nem fogunk, mert meguntam ezt a fos lottót és kerestem más elfoglaltságot, mint ezt az értelmetlen szélmalomharcot, szóval viszlát WOT. A hsz-ed után megjelenő talpnyaló hsz-ek a megfizethetetlen kategória: replayt nem nézték meg, érdemit nem szóltak hozzá, de biztosítottak, hogy ők jó hívők. A túl sok személyeskedés nem volt indokolt, pláne nem olyantól, aki mindent tud erről a játékról. A WG által havonta prezentált statisztikák szerint ezzel a bot tudással felvértezve is a játékosok 12%-ban voltam, nem tudom mi alapján mérték, de igen siralmas képet mutat az állományról, jó játékot mindenkinek ebben a közegben!
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja - 3 éve 5 hónapja #305712 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Egy rettenetesen izgalmas és eredményes csata számomra. Sajnos a csapat kevés volt a nyeréshez.  1. rész. 

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Slandyke
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja #305713 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
2 rész. 

Melléklet:

Fájlnév: replay_las...otreplay
Fájlméret:1,885 KB
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja - 3 éve 5 hónapja #305714 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
@kakszi.lajos

Figyelem: Spoiler!

Elég lenne gurulnod 5 kört az accomon egy heavy-vel, hogy kikerekedjen a szemed!

Ahm.

Nem vontam kétségbe soha senkinek a tudását

Ahm. : )

ez egy "original one and only" acc, ezen tanultam 0-ról, nem stupid reroll, nincs 15 másik acc-om, sosem volt, mindent magamtól értem el

Gratulálok, bár senki nem mondta, hogy reroll accountod van. Azt írtam, hogy a mai napig alacsony tierből jön a WN8, miközben minden ilyen hisztérikus hozzászólásodba bele volt írva, hogy a te és a hűde WN8, aztán mégse hagy a WG nyerni/érvényesülni. Ezek a WN8 számaid az utolsó 1000 csatádból:

Félreértés ne essék, felőlem aztán mindenki ott, úgy, és azt játszik, amit akar. Azzal állítottam kontextusba, hogy Mr. WN8 játékoshoz képest a szerver legjobbjai azért találják el többször, mert kapják a "kurvára" nyilvánvaló manipulált RNG-t. A gonosz unicum meg azért sebez átlag kétszer annyit, mert a WG küldi nekik ajándékba a győzelmeket és a jó csapatokat.

2 replay, meg pár táblázat alapján kiállítasz rólam egy komplett jellemzést

Dünnyögtél, hogy senki nem ír a visszajátszásokról, írtam róluk. A játékosképet a visszajátszások, a róluk adott hosszas és sokatmondó kommentár, a többi hozzászólásod és a statisztikák alapján formáltam. Másként látjuk, senki nem lepődött meg. Ahogy jeleztem is, csak az én véleményem.

Nem vontam kétségbe soha senkinek a tudását, olvasd vissza, annyit írtam, hogy túl van misztifikálva, főleg, hogy 14 másik változó van még a képletben, illetve tovább bontva még több, amit bele kellene írni a képletbe, ami mi is pontosan?

Nyilván túl van misztifikálva számodra, ha fogalmad nincs róla, hogy miről beszélsz. Nézed a nálad fényévekkel jobb játékosok csatáit és annyit látsz belőle, hogy "ODANÉZZ milyen szerencsés volt most is!"

csak mert mára tele vannak a tier-ek száguldozó heavy tankokkal, mindegy hová mész, más előbb ér oda, övé a spot

Érdekes lehet úgy... csinálni bármit, ha ennyire üres kifogásokkal el tudod ütni a felelősséged. Annyira alacsonyak a spot számaid, hogy hozzávetőleg zéró relevanciája van a gyorsuló metának. Nem is öt évvel ezelőtti standardokhoz mértem őket. Passzív játékkal, kezdeményezőképesség nélkül pedig limitált a súlyod a csatákban.

Célzás: mozgó járművekre leadott szétesett célkörös snapshotjaim jobb %-ban mennek be, mint az álló teljesen beszűkültek.

Ahm.

A WG által havonta prezentált statisztikák szerint ezzel a bot tudással felvértezve is a játékosok 12%-ban voltam, nem tudom mi alapján mérték, de igen siralmas képet mutat az állományról

Az egyszerűség kedvéért, fogadjuk el, hogy 12%. Beszéljünk inkább arról, hogy ez a tündérvilágodban azt jelenti, hogy a játékosok közel 90 százalékánál szerencsésebb voltál! Jobb accountot sorsolt neked a WG, mint másik tízből kilencnek! Haló? Jobb RNG, jobb MM, jobb pályák, jobb lövések! Aztán őrjöngesz a fórumon minden rosszabb két napod után? Aztán lépten-nyomon autistázod, retardáltozod és birkázod a játékostársaid, mikor szegények csak gyengébbet húztak a WG lottón? Tüstént kikerekedne ám a szemed, ha három csatát egy 44% wr fiókon kellene játszanod!

Jah, a másik irányba nem úgy van, a másik irányba nem működik? A másik irányból jön a széles vállal "mindent magamtól értem el"? Áh! Milyen érdekes! Milyen kényelmes lehet, ha körülötted forog a teljes történet!

mert meguntam ezt a fos lottót és kerestem más elfoglaltságot, mint ezt az értelmetlen szélmalomharcot, szóval viszlát WOT

Szevasz!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja #305715 Írta: sziszifuszi
Megválaszolva: sziszifuszi

OLLÉ végre némi siker.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Ba_nshee, fabyzol3, Slandyke, Tommybear, Bulcsu, pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja #305716 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

No emberek a következő képhez várom a megfejtéseket! Hogyan lehet 300 damage-ből 5 kill-t összehozni? A másik csapattárs 3 kill-je 576-ból még előfordul. A csávó csak a killre ment rá? Ha valaki tud ennél extrémebb eredményt, akkor kérem töltse fel a képet, mert nálam ez az 5 kill a rekord. 

Én "gyiloklopónak" hívom őket helytelen magyar fordításban. Állítólag a wn8 behozatala előtt még többen voltak, de ezt csak a WG tudja... Sunyi hiéna fajta. Legidegesítőbb, mikor az utolsó percig kempelő fajtája az utolsó percekben megmozdul, és kiszedi előled a medálhoz (top gun, radley tökmindegy) hiányzó utolsó ellent. (Épp tegnap is volt egy ilyenem leopard 1-gyel, lehet tank master badget is is múlt rajta, de ez nem biztos. Ha játékos gépnél leszek megosztom, és majd megmondják a profik.) 
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja #305717 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu
A mondott csata.

Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja - 3 éve 5 hónapja #305718 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3
És már ma is van miért inni örülni: 60 000 kidöntött fa! Kész favágó szimulátor ez a játék, bazzeg! 

Na meg egy kis néznivaló , "toszogatósdival" az elején.... :)
Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja #305725 Írta: Medvetomi
Megválaszolva: Medvetomi
Szép munka !
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja #305726 Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Pz. 38 (t) III Tier.. Mines
7 kilövés :
T-29, T-116, FCM36, T-45, Pz.38H , PZ II, PZ, II
Sebzés :1527
Top Gun, Nagy Kaliber,Bajtársak

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Slandyke, pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja #305727 Írta: Ba_nshee

Fadin.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, sziszifuszi, Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke, pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja - 3 éve 5 hónapja #305728 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3
Újabb prokhorovkás 3. csillag... Bejön nekem ez a felderítős taktika...  Annak ellenére, hogy most veszítettünk... 

31. 

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Tank_szemelyzete, Ba_nshee, Slandyke, Tommybear, Bulcsu, pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 5 hónapja #305736 Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1
Hosszú idő után újabb 3 mark :)   
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Tank_szemelyzete, Ba_nshee, fabyzol3, Slandyke, Bulcsu, pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 4 hónapja - 3 éve 4 hónapja #305741 Írta: Ba_nshee

Igyekeztem kerülni a tier tízet ezalatt a BP alatt, de most már el kellett kezdeni munkálkodni valamin. Kb. 4 éve van meg a tank, de ez az egyetlen nemzet, ahol nincs játszható legénységképzőm. (Szintén régről van 180 csatám a Skoda T27-ben, de annál többre nem vagyok hajlandó.) Szóval, ez a legénység volt a BP és univerzális füzetek nagy elnyelője.

Négy éve sem volt meta, momentán meg alig lehetne távolabb tőle, de annyi baj legyen, egyszer le kell gunmarkolni. Összességében, eddig nem megy túlzottan jól vele, de mehetne rosszabbul is. : )

szerk.:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke, Bulcsu, pecséri.noémi
Téma zárolva.
3 éve 4 hónapja #305742 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke
T95/FV4201 - ACE..

wotreplays.eu/s..._e_100

..jójó! lehet összekevertem, de ez sokkal izgisebb, mint holmi chieftainos mészárlás.. 

szerintem

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Bulcsu, pecséri.noémi
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 13 órája 45 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 57 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.