Nem magamnál játszottam, de elég parádés session volt!
Úgy néz ki, hogy a zöld accountok is csúnyán be vannak riggelve, különösen 3 pörgő booster mellett! ; )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Bulcsu, kakszi.lajos
ennyire azért nem, sőt kifejezetten nem. Inkább a detailed report képernyőt kellett volna bevágni, ott látszik, hogy a küldik mennyi kreditettel dobták meg az alap keresetet, mert azt max 50k-ra saccolnám.
ennyire azért nem, sőt kifejezetten nem. Inkább a detailed report képernyőt kellett volna bevágni, ott látszik, hogy a küldik mennyi kreditettel dobták meg az alap keresetet, mert azt max 50k-ra saccolnám.
100K-t hozott a battle pass neki a fotó alapján: 22K-t kapott a meccsért, nem egy nagy nyereség
Last edit: 3 éve 6 hónapja by System.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri, kakszi.lajos
100K-t hozott a battle pass neki a fotó alapján: 22K-t kapott a meccsért, nem egy nagy nyereség Pont ezért írtam oda, hogy a félreértések elkerülése végett... kezdetű monmdatot, de úgy látom kár volt.
Last edit: 3 éve 6 hónapja by c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8.
Ha Te is elítéled az oroszok indította háborút ukrajna ellen, akkor ne játssz ezzel az orosz játékkal és pláne ne fizess semmiért a játékon belül! Ezzel a minimális gesztussal te is hozzájárulhatsz az oroszok tetteinek elíteléséhez!
Ne legyél agymosott kérlek ! Csak játsz vagy szeretkezzél !
Szeretkezzen? Hülye vagy?! Még a végén szaporodik. Még több birka lenne a földön.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, harakiri, System
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...