A korabbi verzioknal megszoktam, hogy az autocelzast ra tudtam aggatni a kivant ellensegre barmifele akadalyon keresztul is, sot eleg volt csak nagyajbol a kivalasztott tank fele forditani a csovet, akkor is bekapcsolt az autoaim.
Ez valami mod miatt volt igy?
Az uj verzioban most egyaltalan nem mukodik a dolog ha nem latok ra tisztan az ellenseges jarmure es nem all pontosan rajta a celkereszt.
Tudja valaki, hogy ez most valami ujitas, vagy valamelyik mod csinalta korabban?
Es ha mod segitett benne korabban, akkor melyik az?
Van e olyan mod ami csakis kizárólag azt tudja hogy nem csak a képernyő közepén lévő célkeresztel lehet auto amiot nyomni hanem ha a célkör közepe táján van már lehet nyomni a jobb gombot? Nagyon zavaró egy flankelés közben hogy alapból ilyen szar.
10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja#135884Írta: Kulikum
Megválaszolva: Kulikum
Nem tudtok valami mod-ot, ami számolja csata közben a spot damage-t?
Találtam egyről leírásokat, meg egy régi, orosz nyelvű verziót le is tudtam szedni.
A neve "Firefly". Esetleg valaki 9.9-hez angol, vagy ( add uram ) magyar, letölthető, működő verziót nem tud?
Van e olyan mod ami csakis kizárólag azt tudja hogy nem csak a képernyő közepén lévő célkeresztel lehet auto amiot nyomni hanem ha a célkör közepe táján van már lehet nyomni a jobb gombot? Nagyon zavaró egy flankelés közben hogy alapból ilyen szar.
Tudtommal nem kikapcsolható, ezért ha már nem szeretnéd használni akkor törölnöd kell a "res_mods" mappából. Kísérletezgetés előtt érdemes az előbbi mappát lementeni, így hibás mód esetén van egy működő "res_mods" verziód.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...