Jelenleg

27
látogatónk van

Toborzás, tagfelvétel

2 éve 7 hónapja #302063 Írta: kozma.tamás
Megválaszolva: kozma.tamás
Üdvözlök minden tankos elvtársat!

Szeretnénk egy aktiv, megbizható, erős klánt összerakni. Discord szereverünk van ahol minden megosztott egymással + beszélgetni is ott szoktunk mert ugye harc közben nincs idő irkálni. Kezdők pályázását is várjuk segitünk mindenben. Ha bekerültél a klánba küldjük a discord szerverhez a linket.

Kezdő játékosok jelentkezésénél a feltételnél 2 dolog marad meg. ( discord és 16+ életkor)

feltételek: 
életkor:16+
minimum Tier5-6 tank.
Discordod legyen ha nincs az sem baj de mindenképpen tölsd le.
trágárság egymással való konfliktus kerűlése.
tisztelet megadása mindenkivel szemben.
ha bármi probléma van szólj egy magas rangú tagnak.
Érdeklődni: Nyikus és  BLACK_COBRA_HUN  
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 éve 7 hónapja #302131 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Üdv.Klánunk a [TA.TA] aktív játékosokat keres.
Szeretettel várjuk azokat a Magyar játékosokat,akik szeretnének egy jó hangulatú, viszonylag magasabb átlagéletkorral rendelkező klánnal együtt sikereket elérni és fejlődni!
Nem itt éljük az életünket, a többségnek családja van és dolgozik napközben(illetve a fiatalabbak iskolába járnak), de egy kiadós fárasztó munka vagy iskolanap után jólesően lehet csapatban kilőni 1-2 ellenséges tankot.
Természetesen, mint minden klánnál, nálunk is vannak elvárások, amelyek viszont egyáltalán nem magasak:
3 fő szabályunk van:
1.: Discord használata kötelező, ha klán megmozduláson játszol, mert a közös csaták alatt a hangkommunikáció elengedhetetlen, ha nincs mikrofonod az nem baj, lényeg hogy a taktikus információit be tartsd.
2.: 1000 nyersanyag(kocka) szerzése havonta. Ez kb. havi szinten mindössze 4-5 óra játékidő.
3.: Ha hívunk csatába, jelezz vissza hogy tudsz e jönni.
A részletekért keressétek fel a tisztjeinket.
Alapítónk:TankosFater_1964

Szia!
Ismételten (tartva magam szokásaimhoz, és korábbi tevékenységeimhez), azért írok, hogy még most lebeszéljelek arról, hogy klánt alapíts, még inkább arról, hogy egy klánt vezess.

Először is nincs semmilyen tapasztalatod klánokban való játékról, nem csak vezetőségi, de még alap tagként sem. A játékbeli múltadat tekintve még SOHA nem játszottál egy osztag csatát sem (pedig ez a lehetőség légiósként is elérhető volna), ami következhet abból, hogy egy új játékos vagy, kevesebb mint 1k csatával. A játékról (és klánokról/klánjátékokról) való tudásod nem tudhatom, de nem mutat semmi arra, hogy egy reroll accounttal játszanál, tehát gyakorlatilag teljesen tapasztalatlan vagy, melyet a statisztikák is alátámasztanak.
Csak ismételni tudom magam: rengeteg... rengeteg magyar klán van.
www.wotinfo.hu/...art=60

Számodra az lenne a legjobb, ha találnál egy nagyobb létszámú klánt, ahol tapasztalatot szerzel és bővíted a játéktudásod. Jelenleg ha klánt alapítasz, azzal csak magadnak, és a hozzád társulóknak fogsz ártani.
Ha szeretnéd, nagyon szívesen ajánlok neked olyan klánokat, ahol rendszeresen van csapatjáték, plusz a játék alapjainak elsajátításában is segíthetek. Ha bármelyik érdekel írj rám itt a fórumon privátban.

UI: Amennyiben úgy érzed, hogy érveim nem elegek, hogy más belátásra bírjalak frissen létrehozott klánod tekintetében, akkor nyugodtan vedd semmisnek amiket írtam, és sok sikert.

Játékbeli név: Tankpeti
Discord név / tag: Tankpeti / tankpeti
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Black_Sheep_01

2 éve 7 hónapja #302136 Írta: kalmanus
Megválaszolva: kalmanus
Üdv. Mindenkinek,

HTT klán aktív tagokat keres.

Melléklet:

Keressetek minket játékon belül: Bekeporaidra_Hu, kalmanus, Prince1155
vagy TS-en: httwot.hu

Köszi,
kalmanus

2 éve 7 hónapja #302152 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
A két utolsó oldalt visszanézve, simán lehetett volna egy komplett 100 fős, és mellé egy 48 fős, akadémia, vagy oktató klánt létrehozni. Azért nem mindegy ám a létszám, hogy mennyi online ember farmolja a kockát, amiből az épületek szintjét emelni lehet, és milyen hatékonysággal.  Értem én, hogy mindenki a saját kupacán szeretne kukorékolni, de a kevesebb néha több.
Sikeres toborzást mindenkinek.

2 éve 7 hónapja #302153 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

A két utolsó oldalt visszanézve, simán lehetett volna egy komplett 100 fős, és mellé egy 48 fős, akadémia, vagy oktató klánt létrehozni. Azért nem mindegy ám a létszám, hogy mennyi online ember farmolja a kockát, amiből az épületek szintjét emelni lehet, és milyen hatékonysággal.  Értem én, hogy mindenki a saját kupacán szeretne kukorékolni, de a kevesebb néha több.

Miért főnök, csak nem akadémiát akarsz nyitni?

2 éve 7 hónapja #302154 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Szoktam nézni a toborzó topicot, hátha el lehet valakit csábítani egy kis festéssel, ajándékokkal, amit a wg ad,  és pízesővel XD :-D, mert más úgysincs :-D 

2 éve 7 hónapja #302157 Írta: id.balogh.sándor
Megválaszolva: id.balogh.sándor
Szia!
Akkor töröljétek a posstott, nincs felvétel senkinek.

2 éve 7 hónapja #302160 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

El se hiszed mekkora nagyot mondtál. Anno ugyan ezt mondtam minden kisklánnak, hogy miért nem állnak össze egy nagyobbá. 8-10 klánból lenne 3-4 aktív fullosan. Máig nem értem hol akad el a dolog

Nem hiszek a tér létezésében...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina

2 éve 6 hónapja - 2 éve 6 hónapja #302162 Írta: FleiszG
Megválaszolva: FleiszG
Szia!!

Azt nem tudom hogy a kicsit miért nem próbálnak összeállni.

De azt tudom hogy kampányban miért nehéz a vegyes klánoknak.

Anno az első klánom viszonlag nagy volt de nem túl aktív, így amikor lehetőség adódott egy aktív tagokból álló csapat átment egy másik klánhoz. Így a lán ki tudott állítani 3 CW csapatot plusz a 6 chipet (3 csapat mind különböző klánból jött össze).

Kb a 3. vagy a 4 napra kiderült hogy csak a chippek miatt kellünk illetve azért hogyha ütközés van akkor tudjon valaki bemenni (5. naptól este 20-24 vagy tovább ott ültünk hátha kapunk egy csontot) 6. napon kb 20-30 mentek el.

Én maradtam a végéig. Volt olyan hogy 23 fame pontot kellett volna szereznem és 4 órán kereszül amikot betett a taktikus, 10 másodpercel előtte kidobott a klán másik tagja, TS pingelő modot küldtek amit csak TS újra indításával lehetett megoldani. A legrosszab CW emlékem.

Ekkor fogadtam meg hogy nem leszek olyan klánba csak CWre áll össze illetve nem vagyok CW előtt minimum 6 hónapja tagja (összeszokás, taktika meg ismerése stb.) 

Szerencsére most olyan klánba sikerült bekerülni ami tetszik.

2 éve 6 hónapja #302163 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

El se hiszed mekkora nagyot mondtál. Anno ugyan ezt mondtam minden kisklánnak, hogy miért nem állnak össze egy nagyobbá. 8-10 klánból lenne 3-4 aktív fullosan. Máig nem értem hol akad el a dolog

Pedig egyszerű. Sok ember szeretne kitűnni valamivel a tömegből, hogy elismerjék, felnézzenek rá. Kell nekik a hatalom, főnökök akarnak lenni, érezni és éreztetni akarják a hatalmukat mások felett.
Nyilván nem mindenki ilyen, de kevés olyan klánparancsnokot láttam, aki szolgálta a klánt, és nem uralkodni akart.

Első klánom egy híres klán újraélesztési próbálkozása volt, egy játékosként gyenge, emberileg még gyengébb vezér alatt. Viszonylag hamar helyettes lettem, felduzzasztottuk 97 fősre a csapatot kb. 1 hónap alatt, pirosaktól kékekig mindenféle játékossal. Minden munkát leosztott a vezető (diplomácia, CW, konfliktusok kezelése, toborzás, stb...), a feszültségkeltés és a szarkeverés maradt meg a kezében, művészi szintre fejlesztve. Aki fellépett ezzel szemben, azt kirakta, egyre kevesebb lett a használható játékos, egyre több a gyenge birka. Ilyen körülmények között én sem akartam maradni, pedig rengeteg időt beleöltem, de leléptem. A klán még 1 hónapot húzta a távozó mag nélkül.

Rövid idő után felvettek a VTEPS-be, ahová azóta vágytam, hogy elkezdtem fórumozni. Itt nem főnök volt, hanem vezető. Sikeresek voltak, rengetegen jelentkeztek hozzájuk, de alacsony volt a fluktuáció. Voltak átlagos játékosaik, de többségében ügyesebb, jó játékosok adták a gerincét a klánnak. Jók voltak az FC-k, a helyettesek, és következetesen építették a klánt, a normális embereket megtartva, a bunkókat kiszórva (játéktudástól függetlenül). Nem volt probléma az aktivitással, 50-60 ember sem volt ritka online egy időben. Nem mi voltunk a legerősebb magyar klán, de jó érzés volt, amikor a chatbe írta az ellenfél, "VTEPS szakasz, akkor buktuk is". :) Bárkihez társulhattál szakaszba, elképesztően összetartó csapat voltunk.
Az elején mindenki elhozta a CW reward tankot, aki akarta, volt event, ami helyett inkább leraboltuk Európát, mert a nagyok levonultak. A törvényszerűen jelentkező feszültségeket példásan rendezték le, nem volt klikkesedés, segítettünk azoknak a klántársaknak, akik nem értek rá (ezért is van több CW csatám idegen accokon, mint a sajátomon). Az évi rendszeres klántalálkozóról már nem is beszélve. 

Itt a fórumon beszélgettem klánparancsnokokkal, javasoltam nekik a folyamatos toborzás helyett az összeolvadást. Néhány alkalommal sikerült is, de hamar széthullottak. Klikkesedés, ki legyen a főnök vetélkedés, következetlenség, széthúzás, sértődés, majd tömeges kilépés. Senki sem akart kompromisszumot kötni, ha mégis, akkor hamar lenyomták és kivágták, mert veszélyforrásként tekintettek rá. 

Én azt javasolnám mindenkinek, aki alacsony aktivitású klánban játszik, hogy lépjen ki, és keressen nagyobb létszámú, aktív klánt normális vezetéssel. Sokkal jobb közlegényként játszani egy aktív, jó klánban, mint tisztként/vezetőként egy inaktív, reménytelenül toborzó tucatklánban. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Frankenstein Bourne, Tankpeti, Sezamme, don.t.1t.it, akácsos.arthur.imre

2 éve 5 hónapja #302638 Írta: rmbuburm
Megválaszolva: rmbuburm
Sziasztok!

Olyan klán létezik-e kishazánkban, ahol csak azért van együtt a csapat, hogy a klános feladatok teljesítésével megszerezzék azokat a plussz cuccokat (fragment, kiképzési kézikönyv, stb.), amik 2 hetente lenni szoktak? A jelenlegi csapatban 63-an vagyunk, de kb. öten teljesítjük a napi taskokat, úgy meg nem lehet messzire jutni.

Elköteleződni cw irányba nem szeretnék, csak élvezni ezeket a jutalmakat :D

2 éve 5 hónapja #302640 Írta: Lucky man
Megválaszolva: Lucky man
PIAS

Sziasztok!

Olyan klán létezik-e kishazánkban, ahol csak azért van együtt a csapat, hogy a klános feladatok teljesítésével megszerezzék azokat a plussz cuccokat (fragment, kiképzési kézikönyv, stb.), amik 2 hetente lenni szoktak? A jelenlegi csapatban 63-an vagyunk, de kb. öten teljesítjük a napi taskokat, úgy meg nem lehet messzire jutni.

Elköteleződni cw irányba nem szeretnék, csak élvezni ezeket a jutalmakat :D

2 éve 4 hónapja #302724 Írta: id.balogh.sándor
Megválaszolva: id.balogh.sándor

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fater.Öreg

2 éve 4 hónapja #302742 Írta: lengyel.máté
Megválaszolva: lengyel.máté
Sziasztok!

Klánunk aktív játékosokat keres csatározásokhoz, és cw-hez!
Fontosabb adataink:
Név: [RMH]-Rex Mathias Hungariae, 1552 WN8 értékelés
Követelmények: Aktív játék este 18:00 után kötelező TS használattal, közös csatározásokon CW-ken kötelező részvétel ha online vagy. Minimum 1250 WN8 értékelés.
Elsősorban olyan embereket keresünk akik csapatba szeretnének játszani, akiket érdekel a klánnal történő közös játék, taktikák kidolgozása, és egy kompetitívebb játékstílust szeretnének játszani közösségben! Szeretnénk aktív tagokat keresni, hogy a klánnal elérhető jutalmakért versenybe szálljunk közösen!
Ha magadra ismertél vedd fel a kapcsolatot velem: Szentatya_ vagy parancsnokunkkal: Fuhri_73
Jó vadászatot mindenkinek!

2 éve 4 hónapja - 2 éve 4 hónapja #302853 Írta: Piluma
Megválaszolva: Piluma
Sziasztok.
A közelgő CW kampányra keresnék egy olyan klánt akik garantálni tudják, hogy a licithez minimum szükséges ( 5) csatát színeikben le tudom játszani. Ennél nyilván lehet több ( ésszerű kereteken belül) ha igény és idő lenne rá. Játékosnevem megegyezik az itteni felhasználónevemmel. Az előző szezonba részt vettem, vannak CW preferált tankjaim ( EBR, SuperQ, STB, Obj 260, Obj 140, stb...). Természetesen DC és TS is lent van. Ha valaki szívesen látna ezen feltételek mellett vagy ismer hasonló klánt kérem vagy itt vagy a játékba jelezze nekem. Előre is köszi.

U.i.: Ha kisebb klán se baj, számomra nem az eredményességen van a hangsúly ( persze legjobb belátásom szerint teszek a klánért)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.