- Köszönetek: 1
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Szia!Üdv.Klánunk a [TA.TA] aktív játékosokat keres.
Szeretettel várjuk azokat a Magyar játékosokat,akik szeretnének egy jó hangulatú, viszonylag magasabb átlagéletkorral rendelkező klánnal együtt sikereket elérni és fejlődni!
Nem itt éljük az életünket, a többségnek családja van és dolgozik napközben(illetve a fiatalabbak iskolába járnak), de egy kiadós fárasztó munka vagy iskolanap után jólesően lehet csapatban kilőni 1-2 ellenséges tankot.
Természetesen, mint minden klánnál, nálunk is vannak elvárások, amelyek viszont egyáltalán nem magasak:
3 fő szabályunk van:
1.: Discord használata kötelező, ha klán megmozduláson játszol, mert a közös csaták alatt a hangkommunikáció elengedhetetlen, ha nincs mikrofonod az nem baj, lényeg hogy a taktikus információit be tartsd.
2.: 1000 nyersanyag(kocka) szerzése havonta. Ez kb. havi szinten mindössze 4-5 óra játékidő.
3.: Ha hívunk csatába, jelezz vissza hogy tudsz e jönni.
A részletekért keressétek fel a tisztjeinket.
Alapítónk:TankosFater_1964
Miért főnök, csak nem akadémiát akarsz nyitni?A két utolsó oldalt visszanézve, simán lehetett volna egy komplett 100 fős, és mellé egy 48 fős, akadémia, vagy oktató klánt létrehozni. Azért nem mindegy ám a létszám, hogy mennyi online ember farmolja a kockát, amiből az épületek szintjét emelni lehet, és milyen hatékonysággal. Értem én, hogy mindenki a saját kupacán szeretne kukorékolni, de a kevesebb néha több.
Sikeres toborzást mindenkinek.
El se hiszed mekkora nagyot mondtál. Anno ugyan ezt mondtam minden kisklánnak, hogy miért nem állnak össze egy nagyobbá. 8-10 klánból lenne 3-4 aktív fullosan. Máig nem értem hol akad el a dologA két utolsó oldalt visszanézve, simán lehetett volna egy komplett 100 fős, és mellé egy 48 fős, akadémia, vagy oktató klánt létrehozni. Azért nem mindegy ám a létszám, hogy mennyi online ember farmolja a kockát, amiből az épületek szintjét emelni lehet, és milyen hatékonysággal. Értem én, hogy mindenki a saját kupacán szeretne kukorékolni, de a kevesebb néha több.
Pedig egyszerű. Sok ember szeretne kitűnni valamivel a tömegből, hogy elismerjék, felnézzenek rá. Kell nekik a hatalom, főnökök akarnak lenni, érezni és éreztetni akarják a hatalmukat mások felett.
El se hiszed mekkora nagyot mondtál. Anno ugyan ezt mondtam minden kisklánnak, hogy miért nem állnak össze egy nagyobbá. 8-10 klánból lenne 3-4 aktív fullosan. Máig nem értem hol akad el a dologA két utolsó oldalt visszanézve, simán lehetett volna egy komplett 100 fős, és mellé egy 48 fős, akadémia, vagy oktató klánt létrehozni. Azért nem mindegy ám a létszám, hogy mennyi online ember farmolja a kockát, amiből az épületek szintjét emelni lehet, és milyen hatékonysággal. Értem én, hogy mindenki a saját kupacán szeretne kukorékolni, de a kevesebb néha több.
Sziasztok!
Olyan klán létezik-e kishazánkban, ahol csak azért van együtt a csapat, hogy a klános feladatok teljesítésével megszerezzék azokat a plussz cuccokat (fragment, kiképzési kézikönyv, stb.), amik 2 hetente lenni szoktak? A jelenlegi csapatban 63-an vagyunk, de kb. öten teljesítjük a napi taskokat, úgy meg nem lehet messzire jutni.
Elköteleződni cw irányba nem szeretnék, csak élvezni ezeket a jutalmakat
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...
erre le van ...