- Köszönetek: 179
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Halihó
Egy olyan klánt keresek ami aktív, barátságos és nem probléma ha egyszer, kétszer hiányzom cwről.
Van discordom, TS3mam is ha kell.
Még annyit, hogy 15 éves vagyok, általában estefele vagyok aktív kivéve vasárnap.
A játéknevem: OlaszB
Sziasztok!
A Tankos Tesók Klánja várja a játékosokat akik eddig nem tudtak egy klán tagjai lenni amiatt, hogy nem használná szívesen TS-t, vagy Discordot!
Család / lakótárs mellett sokszor nem a legkényelmesebb használni ezeket az eszközöket. Tudom, hogy nagyon fontos a kommunikáció, de azokra a dolgokra, amik a legfontosabbak elegendő a játékon belüli chat is.
A klán létrehozásakor az volt az elképzelésünk, hogy egy mindenféle kötöttség és kötelezettség nélküli kredit farmolós csapatot alkossunk. Nem kérjük, hogy játsz velünk mindig erődítményben, húzd ki ezt vagy azt a tankot, ennyi meg ennyi WN8-ad legyen, nem kell minden nap játszani! Alkalom adtán, amikor kedve és ideje van a tagoknak megyünk pár kör erődítményt, ha csak szakaszozni szeretne valakivel akkor nálunk találni társat hozzá! Kis klán vagyunk, fejlődni szeretnénk!
Szívesen látunk bárkit közösségünkbe! Ha esetleg jelentkezni szeretnél írj rám itt, vagy játékon belül : pannoniacaptain
Jó csatákat és további szép napot mindenkinek!
Gondolom az ingame voice chatre gondoltak.Se TS, se Discord? Csata közben chat-en irányítani a csapatot nem a leghatékonyabb módszer.
De ti tudjátok.
Gondolom az ingame voice chatre gondoltak.Se TS, se Discord? Csata közben chat-en irányítani a csapatot nem a leghatékonyabb módszer.
De ti tudjátok.
Nem kérdőjelezem meg azt, hogy egy új klán lehet-e sikeres, mert lehet (100-ból 1).
De minden egyes alkalommal felvetül a kérdés: valaki tényleg azt hiszi még mindig, hogy nem találna megfelelő klánt magának (akár egy egész csoportnak)? (Mert sajnos az adatok ezt mutatják)
@Pannónia:
@Tankpeti
De ha már használják az in-game voice chatet, ami NYOMÓGOMBOS, akkor miért nem lehet TS-t és DC-t használni, ami SZINTÉN NYOMÓGOMBOS?
2020-ban már nem kifogás az, hogy "nem bírja a gépem", mert lassan a 2 éves kölykök jobb gépet kapnak, mint amit én 11 év alatt összekuporgattam.
@Bandras
Nem-e?A szombat esti órákban, csak menj be egy-egy kisebb klán SH-ba.
Az eddigi kedvenceim:
"Most nincs taktika, mert filmet nézek"
"Nem írom le, mert nem vagytok fent TS-en és nem hallanátok"
"Mi csak bemegyünk és a bázisnál várjuk az ellenséget, hogy jöjjön, de mindig valami csaló klán ellen mentünk, mert rögtön bejöttek és kilőttek minket, mintha tudnák hol vagyunk."
Hidd el, ha valamit megszoksz vagy szeretnél egy normális klánban, na azt a kis klánokba nem találod meg, mert a logika, mint olyat, nem ismerik és csak a "szórakozás miatt játszanak". Utóbbi dicséretes, mert legalább nem a random csatákban nézik az eget és adnak le díszlövéseket a napra.
Őszinteséged dicséretes, a keresésbe fektetett türelmed kevésbé...
Viszont vannak sokan akik nem tudnak vagy nem szeretnének élni ezekkel a dolgokkal. Ezeket az embereket várjuk, akiknek elég ennyi is, és emiatt eddig nem volt klántag sehol. Jó érzés tartozni valahová mindenkinek. Nálunk nincs semmilyen kötöttség!
Ilyen feltételek nélküli klánt nem találtam megmondom őszintén, ezért is döntöttünk egy ilyen egység létrehozása mellett.
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...
erre le van ...