Jelenleg

26
látogatónk van

Toborzás, tagfelvétel

2 éve 10 hónapja - 2 éve 10 hónapja #297931 Írta: pannoniacaptain
Megválaszolva: pannoniacaptain
Sziasztok!

Szeretettel várunk minden olyan játékost aki szívesen keresne egy kis kreditet, vagy akár klánt is!

A Tankos Tesók Klánja a napokban alakult az elsődleges cél a kredit farmolás. Várnánk az olyan játékosok jelentkezését akik szívesen kipróbálnák magukat egy klán tagjaként!

Követelmények :

- kölcsönös tisztelet a klán társakkal és az ellenfélel szemben is!
-legyen 6-8 szintű tankod legalább 1!
-legalább 800 WN8 az elmúlt 30 napban!

Ha esetleg van kedved csatlakozni írj rám itt privátban, vagy akár a játékon belül ( pannoniacaptain)

Köszönöm hogy végig olvastad!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 éve 10 hónapja - 2 éve 10 hónapja #298065 Írta: OlaszB
Megválaszolva: OlaszB
Halihó

Egy olyan klánt keresek ami aktív, barátságos és nem probléma ha egyszer, kétszer hiányzom cwről.
Van discordom, TS3mam is ha kell.
Még annyit, hogy 15 éves vagyok, általában estefele vagyok aktív kivéve vasárnap.
A játéknevem: OlaszB

2 éve 10 hónapja #298068 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Halihó

Egy olyan klánt keresek ami aktív, barátságos és nem probléma ha egyszer, kétszer hiányzom cwről.
Van discordom, TS3mam is ha kell.
Még annyit, hogy 15 éves vagyok, általában estefele vagyok aktív kivéve vasárnap.
A játéknevem: OlaszB

Szia!
Ajánlom a VHT -t, lennének kortársaid meg idősebbek is. Nem baj, ha nincs tankod, segítünk húzni.
Írj rám, ingame: Matt__Kirby
és megbeszéljük a részleteket.

Üdv!

Klán: ROTON
A legjobb hely

2 éve 10 hónapja #298142 Írta: pannoniacaptain
Sziasztok!

A Tankos Tesók Klánja várja a játékosokat akik eddig nem tudtak egy klán tagjai lenni amiatt, hogy nem használná szívesen TS-t, vagy Discordot!

Család / lakótárs mellett sokszor nem a legkényelmesebb használni ezeket az eszközöket. Tudom, hogy nagyon fontos a kommunikáció, de azokra a dolgokra, amik a legfontosabbak elegendő a játékon belüli chat is.

A klán létrehozásakor az volt az elképzelésünk, hogy egy mindenféle kötöttség és kötelezettség nélküli kredit farmolós csapatot alkossunk. Nem kérjük, hogy játsz velünk mindig erődítményben, húzd ki ezt vagy azt a tankot, ennyi meg ennyi WN8-ad legyen, nem kell minden nap játszani! Alkalom adtán, amikor kedve és ideje van a tagoknak megyünk pár kör erődítményt, ha csak szakaszozni szeretne valakivel akkor nálunk találni társat hozzá! Kis klán vagyunk, fejlődni szeretnénk!

Szívesen látunk bárkit közösségünkbe! Ha esetleg jelentkezni szeretnél írj rám itt, vagy játékon belül : pannoniacaptain

Jó csatákat és további szép napot mindenkinek!

2 éve 10 hónapja #298143 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok!

A Tankos Tesók Klánja várja a játékosokat akik eddig nem tudtak egy klán tagjai lenni amiatt, hogy nem használná szívesen TS-t, vagy Discordot!

Család / lakótárs mellett sokszor nem a legkényelmesebb használni ezeket az eszközöket. Tudom, hogy nagyon fontos a kommunikáció, de azokra a dolgokra, amik a legfontosabbak elegendő a játékon belüli chat is.

A klán létrehozásakor az volt az elképzelésünk, hogy egy mindenféle kötöttség és kötelezettség nélküli kredit farmolós csapatot alkossunk. Nem kérjük, hogy játsz velünk mindig erődítményben, húzd ki ezt vagy azt a tankot, ennyi meg ennyi WN8-ad legyen, nem kell minden nap játszani! Alkalom adtán, amikor kedve és ideje van a tagoknak megyünk pár kör erődítményt, ha csak szakaszozni szeretne valakivel akkor nálunk találni társat hozzá! Kis klán vagyunk, fejlődni szeretnénk!

Szívesen látunk bárkit közösségünkbe! Ha esetleg jelentkezni szeretnél írj rám itt, vagy játékon belül : pannoniacaptain

Jó csatákat és további szép napot mindenkinek!

Se TS, se Discord? Csata közben chat-en irányítani a csapatot nem a leghatékonyabb módszer. :blink: De ti tudjátok.

2 éve 10 hónapja #298145 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Se TS, se Discord? Csata közben chat-en irányítani a csapatot nem a leghatékonyabb módszer. :blink: De ti tudjátok.

Gondolom az ingame voice chatre gondoltak.

Nem kérdőjelezem meg azt, hogy egy új klán lehet-e sikeres, mert lehet (100-ból 1).
De minden egyes alkalommal felvetül a kérdés: valaki tényleg azt hiszi még mindig, hogy nem találna megfelelő klánt magának (akár egy egész csoportnak)? (Mert sajnos az adatok ezt mutatják)

Játékbeli név: Tankpeti
Discord tag: Tankpeti#6711
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!

2 éve 10 hónapja #298148 Írta: bandras32

Gondolom az ingame voice chatre gondoltak.

Nem kérdőjelezem meg azt, hogy egy új klán lehet-e sikeres, mert lehet (100-ból 1).
De minden egyes alkalommal felvetül a kérdés: valaki tényleg azt hiszi még mindig, hogy nem találna megfelelő klánt magának (akár egy egész csoportnak)? (Mert sajnos az adatok ezt mutatják)

Az ingame voice chat miben különbözik a TS-től, vagy a Discord-tól? Ugyan úgy beszélni és halgatni kell.
"Család / lakótárs mellett sokszor nem a legkényelmesebb használni ezeket az eszközöket. "
Vagyis arra gondolt, hogy család/lakótárs mellett nem tud az ember játék közben dumálni, mert mondjuk mindenki alszik/tanuk stb. vagyis ilyen szempontból az ingame voice chat nem különbözik a TS/discord-tól. Tehát a sima chat-re gondolt, ami viszont csata közben....., de a másik dologban igazad van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti

2 éve 10 hónapja #298149 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
@Pannónia:
Ez szép és jó, de Tankpeti épp a héten/múlt héten tette ki az "aktívabb" és aktív magyar klánok listáját, 350+ klánnal. Nem hiszem, hogy ne tudnál találni annak a 10 embernek klánt ennyiből. Illetve logikusan gondolkodva: 10 főt vagy 30-at könnyebb duzzasztani? CW szempontjából 10 fővel még nem CW-el. 30 + 10 fővel, már csak 5 kell és van 3 landing chipped a global mapra. Nem jobban megéri? Nem tetszik a klánnak a neve vagy a logója? "Az élet apró gondjai".

@Bandras
Nem-e? :O A szombat esti órákban, csak menj be egy-egy kisebb klán SH-ba.
Az eddigi kedvenceim:
"Most nincs taktika, mert filmet nézek"
"Nem írom le, mert nem vagytok fent TS-en és nem hallanátok"
"Mi csak bemegyünk és a bázisnál várjuk az ellenséget, hogy jöjjön, de mindig valami csaló klán ellen mentünk, mert rögtön bejöttek és kilőttek minket, mintha tudnák hol vagyunk."
Hidd el, ha valamit megszoksz vagy szeretnél egy normális klánban, na azt a kis klánokba nem találod meg, mert a logika, mint olyat, nem ismerik és csak a "szórakozás miatt játszanak". Utóbbi dicséretes, mert legalább nem a random csatákban nézik az eget és adnak le díszlövéseket a napra.

@Tankpeti
De ha már használják az in-game voice chatet, ami NYOMÓGOMBOS, akkor miért nem lehet TS-t és DC-t használni, ami SZINTÉN NYOMÓGOMBOS?
2020-ban már nem kifogás az, hogy "nem bírja a gépem", mert lassan a 2 éves kölykök jobb gépet kapnak, mint amit én 11 év alatt összekuporgattam.

"A mindent látó szem" vagy a "vak vezet világtalant"--nem tudom melyik illik rám :/
Gun Markok
Blogom

2 éve 10 hónapja - 2 éve 10 hónapja #298152 Írta: Tankpeti

@Pannónia:
@Tankpeti
De ha már használják az in-game voice chatet, ami NYOMÓGOMBOS, akkor miért nem lehet TS-t és DC-t használni, ami SZINTÉN NYOMÓGOMBOS?
2020-ban már nem kifogás az, hogy "nem bírja a gépem", mert lassan a 2 éves kölykök jobb gépet kapnak, mint amit én 11 év alatt összekuporgattam.

Hidd el, ha tudnám nagyon örülnék neki, de sajnos nem vagyok ezen információ birtokában.
Elképzeléseim (tapasztalatból) vannak: Nincs mikrofon, füles és ez látható volna a külső platformokon ; nem tudják használni ezen alkalmazásokat ; amit te is írsz, baj van a géppel... Esetleg egyszerű lustaság, nemtörődömség (ami tudjuk hova vezet majd)
Számomra is agyrepesztő szokott lenni néhány ok, de te is látod, itt tartunk most.
UI: mondjuk még mindig jobb, mint ha skype vagy facebook voice chattel osztagoznának (volt már rá példa...,)

Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!

2 éve 10 hónapja #298153 Írta: bandras32

@Bandras
Nem-e? :O A szombat esti órákban, csak menj be egy-egy kisebb klán SH-ba.
Az eddigi kedvenceim:
"Most nincs taktika, mert filmet nézek"
"Nem írom le, mert nem vagytok fent TS-en és nem hallanátok"
"Mi csak bemegyünk és a bázisnál várjuk az ellenséget, hogy jöjjön, de mindig valami csaló klán ellen mentünk, mert rögtön bejöttek és kilőttek minket, mintha tudnák hol vagyunk."
Hidd el, ha valamit megszoksz vagy szeretnél egy normális klánban, na azt a kis klánokba nem találod meg, mert a logika, mint olyat, nem ismerik és csak a "szórakozás miatt játszanak". Utóbbi dicséretes, mert legalább nem a random csatákban nézik az eget és adnak le díszlövéseket a napra.

Ez ismerős. :lol:
Csak pár CW csatám van, még egy nagyon régi klánommal csináltuk. A klánnak is az első CW csatái voltak, meg az FC is elég rutintalan volt. A taktika pontosan ez volt, - hát akkor, mindenki keressen fedezéket a bázis körül és várjuk, hogy jöjjenek.
:lol: persze, hogy bukta lett, de mi legalább használtunk TS-t! :lol:

2 éve 10 hónapja #298157 Írta: pannoniacaptain
Köszönöm a tanácsokat!

Engedjétek meg hogy összefoglalva válaszoljak nektek!

Nem áll szándékunkban CW-re menni, nem fogunk egy top klán lenni soha ezzel tisztában vagyunk. Azt a pár infót ami szükséges hogy működjünk meg tudjuk beszélni "írós" chaten is. Sokkal praktikusabb és jobb minden szempontból a TS vagy a Discord, tisztában vagyok vele.

Majdnem minden klánnál könnyen teljesíthető féltelek vannak. Vannak olyanok ahova bárki bekerülhet, csak használjon TS-t vagy Discordot. Félre értés ne essék, semmi rossz nincsen ebben, sőt ez nagyon jó! Viszont vannak sokan akik nem tudnak vagy nem szeretnének élni ezekkel a dolgokkal. Ezeket az embereket várjuk, akiknek elég ennyi is, és emiatt eddig nem volt klántag sehol. Jó érzés tartozni valahová mindenkinek. Nálunk nincs semmilyen kötöttség!

Ilyen feltételek nélküli klánt nem találtam megmondom őszintén, ezért is döntöttünk egy ilyen egység létrehozása mellett.

Nagyon szívesen foglalkozok a kis csapattal, szívemen viselem a klán sorsát, ha már létrehoztam és csatlakoztak hozzánk akkor úgy gondolom hogy nagyon nagy a felelősségem. Küzdök azért amit ígértünk hogy nyújtani tudunk teljesítsük, és folyamatosan fejlődjünk.

Kaptam sok hasznos tanácsot is, amit tényleg köszönök mindenkinek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, charliefirpo_2018, Slandyke

2 éve 10 hónapja #298158 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Azt hiszem 6 kattintásomba került megtalálni:
eu.wargaming.ne...59662/

Ahogy látom nem várnak el semmit....
Mondjuk emiatt "Csend és nyugalom (havonta ha bevillan a chat panel, akkor az valami ünnep miatt lesz)" tőlem kapnak egy plusz pontot. Legalább leírják, hogy ez tényleg csak egy töltelék klán.

"A mindent látó szem" vagy a "vak vezet világtalant"--nem tudom melyik illik rám :/
Gun Markok
Blogom

2 éve 10 hónapja #298171 Írta: Tankpeti

...
Viszont vannak sokan akik nem tudnak vagy nem szeretnének élni ezekkel a dolgokkal. Ezeket az embereket várjuk, akiknek elég ennyi is, és emiatt eddig nem volt klántag sehol. Jó érzés tartozni valahová mindenkinek. Nálunk nincs semmilyen kötöttség!

Ilyen feltételek nélküli klánt nem találtam megmondom őszintén, ezért is döntöttünk egy ilyen egység létrehozása mellett.

Őszinteséged dicséretes, a keresésbe fektetett türelmed kevésbé ;)

Mindenesetre sok sikert! (ha még osztagozni is fogtok, úgyis összefutunk)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain

2 éve 10 hónapja #298173 Írta: pannoniacaptain
Köszönjük szépen! Találkozunk a csatatéren!

2 éve 10 hónapja #298224 Írta: Misibá
Megválaszolva: Misibá
Ismerősöm jelentkezett, de nem keresték! Gondolom megnézték a statját, látták kezdő ezért nem kell. Ennyit a klánokról.

Pilisi nyugger:-)

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.