- Köszönetek: 331
Sziasztok,
Egy olyan nyugis klánt keresek, ahol nincs kötelezően előírt SH csataszám,kockagyűjtés stb. valamint nem jelent problémát, ha éppen nincs kedvem részt venni osztag vagy cw csatákon.Játékban ugyanezen a néven megtaláltok.
Szia!
Jártál már nálunk, nem idegen a hely.
Küldtem egy meghivót, ha megfelel.
Ezek szerint már nincs az a havi X csata kötelező SH csata szám?Pedig már akkor is nagyon eredeti ötlet volt, mintha csak én találtam volna ki...
Amugy is tele van személyeskedesekkel az oldal, a Te piszkalodasoddal már se több, se kevesebb.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
És Anthez, az, h sok tagja itt is aktív, az engem érdekeljen? Vagy úgy értetted, ha sokat bántalak, akkor jön a szekta, és jól megpulykáznak? Ugyan ugyan.
Exami: az, h a Roton létezik az az ingénytelen magyar játékosközösség kritikája. 0 eredmény, ezek szerint mostmár 0 követelmény, 0ához közeli játékosok osztják itt a jobbnál jobb okosságokat, mint "jó tanácsok". ÉS igazából nem is az ott játszókkal van baj, mert akiket anno ismertem onnan, az értelemsebbje ott sincs már. De a mag megmaradt, pont az a mag, akiktől szabadulni kellett volna
Az, h az én klánom nem létezik, ahhoz meg ennek semmi köze. Bár nem válaszoltál a privát üzenetemre, de ahogy lapozgattam itt (és ha te lapozgatsz, akkor láthatod a bizonyítékokat arra, h tőlem loptak a Rotonosok) rájöttem, h BVSZ-es voltál, szóval ismerted StahanoW-ot, meg talán MR_szabi-t is. Tudom, h miért nem sikerült megvalósítanom a klánom, azt is tudom, h hol van az én felelősségem, h hol kezdődnek a külsős tényezők. Nem érdekel, h kinek hiszel, elvégre ő(k) volt(ak) a klántársa(i)d, de amit mondtak, az kurvára nem fedi a valóságot.
És itt befejeztem, mert a topic nem arról szól
Ha folytatni akarjátok, írjatok privátot. Z, te inkább ne, veled nem tudnék szépen beszélni
Mint mondtam, befejeztem, ti meg remegjetek, szektások
Nem ismerlek téged, ezért nem is ítélkezem, nem is érdekel a sztori, a te harcod. Engem az fruszt...........
a hülyék meg persze itt maradtak
Kösz.
mi a fenét kell a ...