Jelenleg

13
látogatónk van

Toborzás, tagfelvétel

3 éve 4 hónapja #296087 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Sziasztok,

Egy olyan nyugis klánt keresek, ahol nincs kötelezően előírt SH csataszám,kockagyűjtés stb. valamint nem jelent problémát, ha éppen nincs kedvem részt venni osztag vagy cw csatákon.Játékban ugyanezen a néven megtaláltok.

Szia!

Jártál már nálunk, nem idegen a hely.
Küldtem egy meghivót, ha megfelel.

Ezek szerint már nincs az a havi X csata kötelező SH csata szám? :) Pedig már akkor is nagyon eredeti ötlet volt, mintha csak én találtam volna ki...

Amugy is tele van személyeskedesekkel az oldal, a Te piszkalodasoddal már se több, se kevesebb.

Igazi Z féle megfutamodás :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 éve 4 hónapja - 3 éve 4 hónapja #296091 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
Latom nem tagitasz.
Csak fujod a magadét.
Kivülről okoskodsz.
Persze, hogy több fronton is bebuktál más nem maradt.
Nem állok neki a kedvedert magyarázni.
Ha örömöd leled a szurkálodasban, régibserelmeid megtorlásaként csak batran.
Ugy gondolom nekem elfér.
Énnáltalában ha pozitivat nem tudok valamihez hozzátenni inkább csendben maradok.
Nem vagyunk egyformák.
Ugy látom máris elerkeztünk a személyeskedéshez amire fentebb utaltam.
Gratulálok.

3 éve 4 hónapja #296103 Írta: Exami
Megválaszolva: Exami
Grande__Reagel: a ROTON legalább még létezik, szemben a te általad alapítottal...

Mi ez a kötelező dolog, ami neked jutott eszedbe?

3 éve 4 hónapja - 3 éve 4 hónapja #296104 Írta: AntTheZ
Engedjük el a temát.
A ROTON több annál, h itt csámcsogás tárgya legyen.
Sok tagja itt is aktiv.
Köszönöm.

3 éve 4 hónapja #296107 Írta: Exami
Megválaszolva: Exami
Non probemo.
Csak nem bírom, mikor valaki leszól másokat, mikor maga még annyit sem tudott elérni. És itt NEM a játéktudásra gondolok, hanem a többire.
Főleg, hogy akár még tudhatnám is, hogy mi, és hogy volt. Vagy nem.

3 éve 4 hónapja #296117 Írta: Grande__Reagel
És Anthez, az, h sok tagja itt is aktív, az engem érdekeljen? Vagy úgy értetted, ha sokat bántalak, akkor jön a szekta, és jól megpulykáznak? Ugyan ugyan.

Exami: az, h a Roton létezik az az ingénytelen magyar játékosközösség kritikája. 0 eredmény, ezek szerint mostmár 0 követelmény, 0ához közeli játékosok osztják itt a jobbnál jobb okosságokat, mint "jó tanácsok". ÉS igazából nem is az ott játszókkal van baj, mert akiket anno ismertem onnan, az értelemsebbje ott sincs már. De a mag megmaradt, pont az a mag, akiktől szabadulni kellett volna :D

Az, h az én klánom nem létezik, ahhoz meg ennek semmi köze. Bár nem válaszoltál a privát üzenetemre, de ahogy lapozgattam itt (és ha te lapozgatsz, akkor láthatod a bizonyítékokat arra, h tőlem loptak a Rotonosok) rájöttem, h BVSZ-es voltál, szóval ismerted StahanoW-ot, meg talán MR_szabi-t is. Tudom, h miért nem sikerült megvalósítanom a klánom, azt is tudom, h hol van az én felelősségem, h hol kezdődnek a külsős tényezők. Nem érdekel, h kinek hiszel, elvégre ő(k) volt(ak) a klántársa(i)d, de amit mondtak, az kurvára nem fedi a valóságot.

És itt befejeztem, mert a topic nem arról szól :)

Ha folytatni akarjátok, írjatok privátot. Z, te inkább ne, veled nem tudnék szépen beszélni ;)

3 éve 4 hónapja - 3 éve 4 hónapja #296123 Írta: AntTheZ
Azt hiszem eljött az ideje amikor kilépek vegleg az oldalról.
Előtte viszont te nagyszájú senkihazi írnek pár mondatot.
Amikor Sztahanov hirtelen felindulasában fel akarta oszlatni az akkori Pörköltet lapitottál mint szar a fűben.
Amikor más megfogalmazta, h igen is mi maradnánk megkaptad a lehetőséget és csak akkor léptél szinre mint lehetseges vezető mikor kiderült, h marad állomány akit van vezetni.
Mihint lett ellenlábasod azonnal azt valasztották meg mint vezetőt és leégve kotródtál vert disznókent sajat klánt alapitani.
Jól tudjuk mi lett a vége.
Remegek az idegességtől, h ilyen hitvány senkiházik pofáznak, klanról, szervezesről.
Köszönöm, h kiprovokáltad.
Szerintem semmit nem változtál.
Tovabbra is egy haszonleső, szar alak vagy.
Ezzel vége.

3 éve 4 hónapja #296126 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

És Anthez, az, h sok tagja itt is aktív, az engem érdekeljen? Vagy úgy értetted, ha sokat bántalak, akkor jön a szekta, és jól megpulykáznak? Ugyan ugyan.

Exami: az, h a Roton létezik az az ingénytelen magyar játékosközösség kritikája. 0 eredmény, ezek szerint mostmár 0 követelmény, 0ához közeli játékosok osztják itt a jobbnál jobb okosságokat, mint "jó tanácsok". ÉS igazából nem is az ott játszókkal van baj, mert akiket anno ismertem onnan, az értelemsebbje ott sincs már. De a mag megmaradt, pont az a mag, akiktől szabadulni kellett volna :D

Az, h az én klánom nem létezik, ahhoz meg ennek semmi köze. Bár nem válaszoltál a privát üzenetemre, de ahogy lapozgattam itt (és ha te lapozgatsz, akkor láthatod a bizonyítékokat arra, h tőlem loptak a Rotonosok) rájöttem, h BVSZ-es voltál, szóval ismerted StahanoW-ot, meg talán MR_szabi-t is. Tudom, h miért nem sikerült megvalósítanom a klánom, azt is tudom, h hol van az én felelősségem, h hol kezdődnek a külsős tényezők. Nem érdekel, h kinek hiszel, elvégre ő(k) volt(ak) a klántársa(i)d, de amit mondtak, az kurvára nem fedi a valóságot.

És itt befejeztem, mert a topic nem arról szól :)

Ha folytatni akarjátok, írjatok privátot. Z, te inkább ne, veled nem tudnék szépen beszélni ;)

Ne haragudj de abszolute nincs igazad. Csak a sértettség beszél belőled mint egy kisgyerekből.
Te és én sosem szerettük egymást, de azért próbálok normálisan fogalmazni.
Először is engem tettél felelőssé mindenért, holott az általad sérelmezett történtekkor nem is voltam már a PRKLT tagja. (emlékszel a magán levelezésünkre amikor én próbáltam valahogyan rendezni veled a dolgokat?)
Másodszor mit is találtál te ki?
Talán a kocka limitet, meg ilyesmiket (nem emlékszem pontosan) hát valóban nagy tudomány kellett hozzá. Valóban a ROTON azt az alapot használta fel amit te otthagytál. Minek is keresett volna újabbat? Ez talán a te elismerésed lenne? Nem hiszem.
Harmadszor Zé nem volt BVSZ-es, én voltam az. Én találtam ki az egészet, de ez egy másik történet. Amikor a volt klántársaid "nem nyilatkoztak rólad szépen" - mert beszéltem néhánnyal - akkor én befogtam a pofám és egy árva rossz szót sem szóltam rólad. Nem azért mert nem tudtam volna, hanem mert nem tartottam fair dolognak. Ezt kérem tőled is, ne nyilatkozz unfair módon olyan dolgokról amit nem tudhatsz (ROTON közössége).
Te egy olyan ember vagy akinek megvoltak/vannak az elképzelései dolgokról. Vannak emberek akik a te elképzeléseid mellé nem tudnak odaállni, nem tudják magukévá tenni őket. Ez teljesen normális, mint ahogy az is az, hogy nyilván olyan embereket keresel akikkel együtt tudsz "működni". Nem hiszem, hogy mind te, az elképzeléseiddel, vagy mind azok akik ebben nem tudnak partnerek lenni kevesebbet érnének, vagy le kellene őket becsülni.

Nem gondolom, hogy mindezt itt kellene kibeszélnünk, de mivel nyilvánosan megtámadtál egy közösséget, amelynek a tagja vagyok, úgy érzem jogomban áll, és kötelességem is egy kicsit kiigazítani a képet.

Klán: ROTON
A legjobb hely
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Wick

3 éve 4 hónapja #296127 Írta: Kriminalis
Megválaszolva: Kriminalis
Asztahétszencségit micsoda dráma van itten
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti

3 éve 4 hónapja #296129 Írta: Grande__Reagel
Mint mondtam, befejeztem, ti meg remegjetek, szektások :D

3 éve 4 hónapja #296132 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun

Mint mondtam, befejeztem, ti meg remegjetek, szektások :D

Éppen tök nyugiban szektázgatok, amikor gondoltam feljövök ide.. és valamiért elkapott a remegés.. Ja, akkor ezért volt..

Köszi, hogy kitaláltad ezt a havi minimum elvárt kockát.. nem is tudtam, hogy ez tőled ered. Csodállak így ismeretlenül is.

Ha nagyon megerőltető volt és sok időt/energiát beletettél, akkor írd meg a számlaszámod és elutalom a tiszteletdíjad.. mert azért az mégsem járja, hogy valakinek egy ilyen korszakalkotó ötletét mások orvul ellopják.. Ha jól olvasok a soraid között, akkor az EGO-nál bankolsz, ugye?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, kocka69, lajbiohhun, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, Wick

3 éve 4 hónapja #296136 Írta: Omnipadmebumm
Megválaszolva: Omnipadmebumm
Nem ismerlek téged, ezért nem is ítélkezem, nem is érdekel a sztori, a te harcod. Engem az frusztrál, hogy ezen az egész játékról szóló oldalon lassan már nem lehet másról olvasni mint valami nyomorék elme, nyomorék világában, milyen nyomorék történései vannak. Tök mindegy milyen téma, tök mindegy, hogy milyen ajándék, tökmindegy minden, csak az nem, hogy egy sértett valakinek mennyire van igaza. Nem vagyok ROTON tag, de az az igazság, hogy tőlük mint közösség sokkal szívesebben kérdezek bármit, mint itt. Ugyanis a kérdésre válaszolnak, a kérésre segítenek, és csak ennyi, nincs nyolc troll, nincs világfájdalom arcra zúdítása, noobozás, wn8 nemiszerv mérés. A játék miatt szerettem erre az oldalra felnézni, rengeteget tanultam róla, a jó tanácsok, apró trükkök amikre magamtól talán sosem jöttem volna rá, de az utóbbi időben egyre botrányosabb a fórum, olyan mintha valami szappanoperába csöppennék és nem láttam a az első ötszáz részt. Utálom a szappanoperát, utálom, ha valaki mindenben, mindenhol, mindenkor a legokosabb, legszebb, legjobban tájékozott, leg megbántottabb, leg keményebb, leg mimózább is akar lenni. Ugyan annyira érdekel, mint téged ez az írás. Gyerekek is olvassák ezeket a fórumokat gyönyörű amit elé raktok "Harcos:pacifier:"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, Wick

3 éve 4 hónapja #296137 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999

Nem ismerlek téged, ezért nem is ítélkezem, nem is érdekel a sztori, a te harcod. Engem az fruszt...........

Azt viszont ne felejtsd el, hogy a "jófejség" és "segítőkészség" mögött nem mindig van alap. Most ezzel nem akarom megsérteni ennek a két csoportnak a tagjait, de amit te olvasol az nem volt így mindig.
Csak a fórum is olyan lett, mint a WG maga. Az értelmesek eltüntek, mert nem lehet rájuk építeni, a hülyék meg persze itt maradtak és ők lettek a "Janik". Csak egy egyszerű példa: Régen voltak tank elemzések igaz? Most miért nincs? Mert nincs aki írjon róluk. Miért nincs aki írjon róluk? Mert a nagy többség nincs azon a szinten, hogy értelmesen írjon az adott tankról. Ha viszont lenne is ilyen személy, akkor ő nem fog írni, mert az első HSZ a cikk alatt nem az lesz, hogy "Köszönöm az elemzést", "Már régóta szemeztem ezzel, kösz a cikket", stb..., hanem "ez egy szar", "az ágyú az minden csak nem olyan, mint a cikkben", "nekem nem ilyen a tank". Ha pedig alatta a szerző egy videót is berak, akkor "8:15-nél ott aimbot volt, mert régen én is használtam és tudom milyen, persze van benne tundra is, mert azt meg láttam a havertől, hogy néz ki"...

Szóval ha kérdezősködni akarsz, akkor még mindig a hivatalos wot fórum a legjobb. Itt maximum akkor kapsz érdemleges választ, ha az a pár itt maradt játékos vagy feltörekvő játékos, aki már nem a "lőttem 1-et a levegőbe, kiteszem fécsbukra" szinten van megragadva elolvassa, amit írtál.

"A mindent látó szem" vagy a "vak vezet világtalant"--nem tudom melyik illik rám :/
Gun Markok
Blogom
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Omnipadmebumm, _Szazados_

3 éve 4 hónapja #296138 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

a hülyék meg persze itt maradtak

Kösz. :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999, Wick

3 éve 4 hónapja #296139 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999

a hülyék meg persze itt maradtak

Kösz. :lol:

Már a tudat, hogy itt vagyok igazolja az állításom :dancing:

"A mindent látó szem" vagy a "vak vezet világtalant"--nem tudom melyik illik rám :/
Gun Markok
Blogom
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.