Jelenleg 96 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 5 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #283180 Írta: szonikk
Megválaszolva: szonikk
.
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 éve 11 hónapja #283243 Írta: TrueDesires
Megválaszolva: TrueDesires
[F0W] Flock of Wolves

Nyolcas erődben farmolnál kreditet, de sosincsenek fenn a klántársaid? Hadijátékoznál, de nem férsz be sehova? Csapatoznál, de nincs kivel, vagy csak szakaszban húznád a tankodat?

Gyere, és csatlakozz a falkánkhoz! Napi credit boostok, SH-k várnak rád, és ki tudja, talán örök barátokra is szert tehetsz.

A vadászmezőn nem csak prédákra lesünk, hanem a rivális klánokkal is meg kell küzdenünk, ezért a falka a tagjaitól megkövetel egy alap kondíciót, képességet a sikeres vadászathoz. Az új tagoknak rendelkezniük kell SH és CW képes 6-os, 8-as és 10-es tankokkal, illetve minimum 1600 átlag wn8-cal és 2000-es recent wn8-cal.
A statisztika nem minden, az aktivitás és a csapatjákos hozzáállás is számít, ezért ha nem is éred el a minimum követelményt, de szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor harcold ki a helyedet a klánban!

A játékban keresd MvargaM-et, TrueDesires-t, KOWALSKYVEGA-t, aprokanko-t, Turb0_Th3_B0y-t, Rents-ot, vagy bármelyik tisztünket, de a jelentkezésedet elküldheted a hivatalos oldalon keresztül is, illetve a játékon belül! A kapcsolatot mindenképpen felvesszük veled.

Próbaidőszak nálunk is van. Mi is kipróbálunk téged, és te is kipróbálsz minket.
WOT-LIFE.COM / F0W
TrueDesires
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Shilcor

6 éve 11 hónapja #283490 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Sziasztok!

A The Hundred klán továbbra is várja azokat a tagokat, akik szívesen részt vennének egy aktív klán életében, és segítenének fellendíteni.

Jelenlegi helyzetünkről röviden annyit, hogy már elértük azt a szintet és létszámot, hogy T6-ban aktívan és többé-kevésbé eredményesen tudjunk szerepelni, viszont szeretnénk mostmár kicsit felfele is kacsingatni, T8-ban, ehhez pedig szükségünk van arra, hogy bővítsük a létszámot.

Ezért írtam az alábbi cikket, ahol nem csak a klánhoz vágyókat szeretném megszólítani, hanem azokat is, akik szívesen játszanának alkalomszerűen kláncsatákat, de mégsem akarnak elköteleződni.
thehundredclan....yelem/

(minden egyéb információt is megtaláltok a klánunk honlapján, de én szívesen válaszolok minden kérdésre).

Üdv
GR
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Istiger1

6 éve 11 hónapja #283498 Írta: _Y0L0_HUN
Megválaszolva: _Y0L0_HUN
Írtam privátot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel

6 éve 11 hónapja #283500 Írta: colomann
Megválaszolva: colomann
Sziasztok,

Néhány hónapja már toboroztunk itt. A legfontosabb szempontjaink :
- Részvétel a csapat játékában (sh,cw).
- Együtműködés, nyitottság a javaslatainkra a fejlődés érdekében.
- Pozitív játékszemlélet.

A többi feltétel a szokásos, régen se volt és most sincs értékelésre vonatkozó megkötés.
Az esténként beugró dolgozó emberekre különösen számítunk. Kontaktok a plakáton.

Jó játékot és sok sikert minden magyar klánnak!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _tothjanos_

6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #283507 Írta: LisztQkac
Megválaszolva: LisztQkac
Üdvözlet!

Célunk kötöttségek nélküli klán létrehozása. Szabályok nálunk pofon egyszerűek:

Életkorod haladja meg az elvárt szintet vagyis a tankod tudd irányítani

Legyen legalább:
- egy Tier 6-os SH képes tankod
- egy Tier 8-as SH képes tankod

Ha nincs egyik sem akkor majd valamikor szerzel egyet, nem sürgős
A WN8 vagy Recent legyen olyan amilyen mert itt nem érdekel senkit majd ezen része

Ami nem kell:
Nem lesz kötelező SH, és semmi amihez épp nincs kedved.
Nem kötelező mikofon, Discord, TS3. Ha akarsz beszélni akkor beszélsz, ha nem akkor nem!

Amit nem várj el tőlünk:
Kirúgni nem fogunk ha csak magad nem mégy el tőlünk

Amit elvárunk:
A klán csetbe dobj egy köszöntést legalább egyszer egy nap és kulturált viselkedés :)
CSIGA-BIGA Csapat
Jelentkezni egyenlőre nálam lehet LisztQkac játék felületén.
A klán pedig a CSGA nevet kapta.

Ja és csak hét napja jött létre azok kedvéért akik csak ritkán tudnak játszani iskola, munka család egyéb teendői miatt de olyan klánba lennének ahol nem rúgják ki ezért pár nap múlva.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _tothjanos_

6 éve 11 hónapja #283550 Írta: Algol974
Megválaszolva: Algol974
Sziasztok!

REÁLIS segítséget szeretnék adni klánkeresőknek! :

Első lépés: Klikk a linkre; wot-tudasbazis....lanok/
Utána klikk az értékelésre és nagyjából sorrendbe állítottad a klánokat erősségük szerint.
Pár nagyobb top klán hiányzik, de gondolom senkit nem üt szíven, hogy nem látja őket!
Szükséges egy második oldal megnyitása, hogy reálisan lásd a dolgokat!
Klik: eu.wargaming.ne...er=-cr

A Tudásbázison kikeresed a klánt ami érdekel a másikon pedig megnézed igazából mit is takar:
- Itt megtalálhatod a klán valódi értékelését!
- Szürke -1.000 jelzésű szám azt jelenti, hogy a klán adott játékmódban inaktív!
- Az 1.000 értékelést, elo rating esetén veheted 50 % eredménynek, ha fehér. Természetesen 1.100 + és 1.200 + stb, mutatja az összesített eredményt amit a klán hoz.
- Láthatod a Az erőd működési pontértékét. STB STB!
Ragaszkodj ehhez az oldalhoz, mert ez az egyetlen matek a WOT -ban, ami reálisan működik!
Minden reggel 06.00 kor frissítik!

Sajnos a STREAM, a Hírek, a TOP 10 -s klánok és pár baráti közösség bemutatásán kívül nem foglalkozik a WOTINFO a magyar játékostársadalommal! Kaptatok egy fórumot és tessék lássék! Igazi átfogó korrekt MENŰ-pontban fellelhető kláninformáció nincs !
A Wotinfo még hajnali 03.00 kor is több mint 400 online böngészővel rendelkezik.
Lehet, hogy kibanolnak érte, de, ha enyém lenne a WOTINFO és a magyar játékostársadalom 99 % -a ÉN kurvára szégyellném magam, hogy nincs teljes körű, átfogó bemutató!

Tisztelettel :

Algol974

-
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: perretz

6 éve 11 hónapja #283554 Írta: Aur1n
Megválaszolva: Aur1n
Akkor mi értelme lenne a többi magyar Wotos oldalnak?

6 éve 11 hónapja #283555 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Sziasztok!

Sajnos a STREAM, a Hírek, a TOP 10 -s klánok és pár baráti közösség bemutatásán kívül nem foglalkozik a WOTINFO a magyar játékostársadalommal! Kaptatok egy fórumot és tessék lássék! Igazi átfogó korrekt MENŰ-pontban fellelhető kláninformáció nincs !
A Wotinfo még hajnali 03.00 kor is több mint 400 online böngészővel rendelkezik.
Lehet, hogy kibanolnak érte, de, ha enyém lenne a WOTINFO és a magyar játékostársadalom 99 % -a ÉN kurvára szégyellném magam, hogy nincs teljes körű, átfogó bemutató!

Tisztelettel :

Algol974
-

Szia Algol!

Tudomásom szerint a wotinfo.hu a magyar WoT-tal foglalkozó oldalak közül a legaktívabb és a leglátogatottabb, nem véletlenül. Itt az olvasók nagyon széles palettáját kapják magyarul a WoT-ról szóló cikkeknek, bemutatóknak, elemzéseknek, oktatásoknak. Az oldal összeköti a tapasztalatlan, kezdő és/vagy fejlődni vágyó játékosokat a tapasztalt, ügyes és nemzetközi szinten is jegyzett játékosokkal.
A klánosdi csak egy kis szelete a WoT-nak. A magyar klánélet pedig - eltekintve a top magyar klánoktól - sohasem volt kiemelkedő semmiben. Sok klán alakult, toborzott, majd ember/aktivitás hiányában megszűnt. Mi értelme lenne követni? Aki szeretné kipróbálni a játék ezen szeletét, az a megfelelő helyeken megnézheti a lehetőségeit, akár ezen az oldalon is kaphat tippeket, olvasgathat a toborzó topicban.
Üdv,
Bee
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, Frankenstein Bourne

6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #283556 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy

Sziasztok!

Tisztelettel :

Algol974

-

Úgy gondolom ha idődet nem sajnálva megpróbálsz ellene tenni, és megkeresed a wotinfo-t ezzel kapcsolatban szerintem, megfogják jelentetni írásodat. Amíg ez ügyben nem teszel valamit addig nem kellene vagdalkozni, addig Neked lenne mit szégyelni....
további szép napot!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Frankenstein Bourne

6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #283561 Írta: Algol974
A klánosdi csak egy kis szelete a WoT-nak. A magyar klánélet pedig - eltekintve a top magyar klánoktól - sohasem volt kiemelkedő semmiben. Sok klán alakult, toborzott, majd ember/aktivitás hiányában megszűnt. Mi értelme lenne követni? Aki szeretné kipróbálni a játék ezen szeletét, az a megfelelő helyeken megnézheti a lehetőségeit, akár ezen az oldalon is kaphat tippeket, olvasgathat a toborzó topicban.

Mi értelme követni? Beszélgettetek reaálisan játéksokkal? Tudjátok, hogy hány játékos nem is tudja mit tegyen, ha klánt akar magának a saját szintjén? Tudjátok, hogy hány kis klán maradt volna életben, ha itt reális rálátást kapott volna a létükre.. Naivitás az amit írsz és egyoldalú látószög!

Kedves bodzy !

Mi értelme egy cikknek? SEMMI ! Hány éve ígérgetitek azt , hogy lesz itt a magyar klánoknak saját menü ? 3 , 4 éve? vagy több? Jó streameljetek csak nyugodtan tovább hátradőlve, hisz nagyon jó bevétel van belőle. De, hogy a magyar játékosállomány csökken.. Az tuti. És ha tényleg itt van a informálódók 99 % -a, tesztek azért, hogy ez a tendencia folytatódjon!

6 éve 11 hónapja #283563 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01
Meglepő lehet, de elég sok játékossal szoktam beszélgetni. Nem értem, hogy mit értesz a "reális" beszélgetésen. Aki klánt szeretne magának, az a "Magyar klánok topikjai" között informálódhat. A toborzó topik gyakorlatilag ezért van, megtudja a hirdető klán céljait, csatlakozási feltételeit. A stat oldalakon és a WG honlapon pedig megnézheti a klán szintjét, és szabadon dönthet.

Azt gondolom, hogy a legjobb marketing a siker. Azok a kis klánok, amelyek rosszul vagy sehogy sincsenek irányítva, eleve életképtelenek. Bárki indíthat klánt, gyakran csak uralkodni vágyó emberek akarnak beosztottakat, de vezetni, nyerni, építeni és a közösség érdekeit szolgálni már nem megy. Az ilyen klánok megszűnése nemhogy baj lenne, de kívánatos is.

A magyar community szét volt/van forgácsolva. Ennek oka többek között a hatalomvágy: szó sem lehet összeolvadásról, inkább legyen 20 aktív és 40 inaktív emberem, mintsem létrehozzunk egy 60 + aktív játékosból álló klánt, amellyel akár tankot is szerezhetünk eventen, ahol mindig van, aki szedi a gyapotot az SH-ban, így csurran-cseppen kreditbónusz is.
Tedd a szívedre a kezed: lemondanál azért a parancsnoki pozíciódról, hogy az aktív embereidet egy totálisan aktív, tömött TS-en lógó másik klánba irányítsd, amivel a legtöbb embereddel jót tennél (feltéve, ha aktivitási problémáitok vannak)? Itt jön a kérdés: alárendelhetem-e a személyes érdekemet az általam vezetett közösségének? Nem tudom, Te hogy döntenél, de azt igen, hogy az összeolvadás helyett a legtöbben a csendes kimúlást választották.

De szeretnék konstruktív lenni: senki sem akadályozza meg, hogy nyiss egy topikot a klánodról, akár ide is jöhetnek az embereid kommunikálni, a felület adott. De azt nem várhatod el tőlünk, hogy temérdek munkát fektessünk bele abba, hogy naprakészen tartsunk egy olyan listát, ami tele van halott/haldokló/haldoklásra ítéltetett klánnal. A moderátori csapat és a cikkírók a saját szabadidejükben végzik a wotinfo-val kapcsolatos dolgaikat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, Hunter9956, JackassJana, Baxy29

6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #283571 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Dear Algol974!

Arról gondolom nem mi tehetünk, hogy az oldalon nem tudsz navigálni:

Nem tudom mióta követed a wotinfot, a regisztrációd ide tavalyi. Tudod régebben, hány kezdeményezés volt ezzel kapcsolatban? Valószínüleg nem mert akkor nem írtál volna ilyeneket! Eddig minden magyar klán aki beakart mutatkozni az megkapta a lehetőséget!! Volt pár klánnak saját oldala is, de az sokszor nem szólt másról, mint a szidásról pocskondiázásról, ezért meg is szüntek. Ehhez a felhasználóknak is fel kellene nőnie, és ez nem az oldal hibája!

A másik, hogy topic nyitás ingyenes, még csak engedélyt sem kellene kérned senkitől ehhez.
A harmadik, ameddig Te sajnálsz időt energiát fektetni ebbe, milyen jogon várod el ezt mástól?
Maga az oldal a játékról szól, nem a klánokról, azoknak max lehetősége van itt megjelenni.
A wotinfo munkáját sok olyan idióta segíti mint én, aki önzetlenül szabadidejét beáldozva, néha még anyagiak ráfordításával, ellenszolgáltatások nélkül csinálja. Mindezt azért, hogy Te/Ti információkhoz juthassatok a játékkal kapcsolatban.
És hogy ha azt gondolod, hogy a videókból bárkinek is jó bevétel van, akkor hatalmasat tévedsz.... Eddig egy huncut petákot sem kaptam ezekért, de legalább elment rá kb 3600 órám, és ezekben a cikkek megírása a játékok szervezése még benne sincs. Az hogy az itt jelenlevőknek élményt és nyerési lehetőséget biztosítsak, az elmúlt évek alatt kb 100 000 Ft értékben ajánlottam fel nyereményeket a különböző versenyek során amiket indítottam, vagy benne voltam a szervezésében. És nemsokára indul a következő is!
Szóval én kérek elnézést, hogy nem írtam/írtunk egy ilyen cikket, hogy igényedet kielégítsük......

Amúgy meg a Google a barátod csak hát arra is rá kellene fordítani időt, én ezt megtettem és kb 15 másodperc alatt, (ebből 14-volt míg bepötyögtem a betűket) meg is találtam az egyik lehetőséget a válaszodra:

wot-tudasbazis....lanok/

U.I.: most láttam az első hozzászólásodban megtetted ezt, akkor mi is a probléma?? Nem értem.........

És egy másik klánokkal kapcsolatban ki hogyan szerepel jelenleg a Globál mappon:

docs.google.com...211727

További szép napot!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Black_Sheep_01, Baxy29

6 éve 11 hónapja #283573 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Reálisan-e?

6 éve 11 hónapja #283584 Írta: Algol974
Kedves bodzy, Black_Sheep

Elolvastuk sokan a válaszotokat és fel is olvastam, tényleg egyoldalú a látószögetek!
Én mint klánparancsnok inkább egy menedzser vagyok nálunk és igen a többiekért dolgozom nem önmagamért! Nincs szükségünk új tagokra és köszönjük jól vagyunk, megfelelően ütemesen fejlődünk és rengetegen jelentkeznek hozzánk.

Szeretnék egyszerűen és finoman leírni valamit, hogy értsétek!

Főmenü végén Magyar Klánok ! / Ebben megfelelően Magyar Klánok logóval és wot oldali linkkel ! WOt ratinges eredménnyel. / Idióta wn8 at kihagyva / MINIMUM 5000. helyezés vagy alatti a listába való bekerüléshez!

Mi ennek a lényege.. Pszichológia !
Az emberek vizuálisan egy rálátást kapnak és nyugodtan csemegézhetnek!
Összességében átlátják a magyar aktív közösséget.
Megnövekszik az oldal látogatottsága!
MINIMÁLIS idő ráfordítással létrehozható!

Ennyi

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 13 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 45 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.